- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
Ben hamilelik boyunca çektim onu ya. Kantaron yağı iyi geliyor. Şuan bitti gitti şükür.Kızlar başıma gelenler
Çok afedersiniz basurum çıktı ama yani hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bişey bu ne biçim bir acıymış nasıl bir ağrıymış.
Epey bi şişmiş büyümüş 1 günde nasıl böyle oldu anlamadım.
Sezaryan ağrısıyla kıyaslayabilirim o kadar bir ağrı. Ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum çok kötü bişeymiş.
Bebeği kucağımdan yatağa koyabilmek için kalkamadım ağladım bugün
Tek gögüs emzırıyorum canım zaten süt bi anda bısaldığı için aktıf 5 dakika emıyor sonra çekiyor kendiniTek göğüs mu emziriyorsun bebeği? Ben çok nadir 2 göğüs emziriyorum bir de eskisi kadar uzun sürmüyor daha kısa sürede emip doyuyor
Canım ben doktora sordum.Kizlar bebislerin yuzunde sivilce olanlar, gecti mi onlar? Gectiyse nasil gecti? Ergen gibi cocugumun yüzü. Eritem diye düşündüm basta ama sadece yüzünde var. Tenime temas eden yerlerinde terimden oluyor olabilir diye düşündüm ama kullandiginiz bir sey var miıpkirmizı
Çok sevindim canım dualarımız kabul olmuşKüvezdeyken dua istiyordum sizden hep bu güzel haberide hemen vereyim dedim teyzesi
Seninle çok benziyor bizim süt durumuTek gögüs emzırıyorum canım zaten süt bi anda bısaldığı için aktıf 5 dakika emıyor sonra çekiyor kendini
2850 doğdu 2500e düştü. 4 kiloydu. 1150 mi sayilmali 1500 mu bilemedimgolden-snitch bebegniz ilk ay ne kadar kilo aldı birde kac cm uzadı acaba
Peki saglık ocagına topuk kanı almaya gittiğinde kac kiloydu. Bizimkiler aynı kiloda doğmuşda ondan soruyorum suan pek bir küçük geliyor gözüme2850 doğdu 2500e düştü. 4 kiloydu. 1150 mi sayilmali 1500 mu bilemedim4 cm uzadı
Aynen aynen kesiye de estetik dikiş attı zatenOoo daha iyi işte estetik görüntüde de sıkıntı yok
Senin girip çıkıp sessiz takıldığını farkedince yakaladım seniAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Offf bebek büyütmenin en zor kısmı bu bence. Süt alırken boğuluyor sanki benim de elim ayağım gidiyor. Geçmiş olsun o yüzden hep izliyorum ben de uykuda korkudan. Allah korusun.Kızlar bebiş kusarken çok dikkat edin salı günü gece her zamanki gibi kustu altını değiştiriyordum bi baktım burnundan nefes alamıyor nazal aspiratörle geçtim tek burun yarım açıldı koştur koştur acile gittik. Geniz arkasına gitmiş süt kesikleri hemen müdahale ettiler. Doktor besledikten sonra 20 dk dik bir şekilde gazını al düz yatırma yan yatır dedi. Başına böyle birsey gelen oldumu? Panik oldum artık her kustuğunda aklım çıkıyor.
Sağol canım benim. Gerçekten çok zormuş çocuk büyüktmek. Allahım kimsenin başına vermesin.Offf bebek büyütmenin en zor kısmı bu bence. Süt alırken boğuluyor sanki benim de elim ayağım gidiyor. Geçmiş olsun o yüzden hep izliyorum ben de uykuda korkudan. Allah korusun.
Aspiratör iyi aklına gelmiş o anda
Sağlıkla büyütün biraz genel anestezi ve sonrasından bilgi verir öisnizYan yatma canım acır daha dikişlerin taze. Sırt üstü uzan. 19 mayısta olmuşsun daha yenisin canım geçer inşallah 3-4 güne tamamensüt için bestlak damla denemediysen öneririm birde sayfanın başında begonyanın tarifi var bayağı süt yapıyor . Sezaryen göbeğin için de doktorun ne diyor korse taktırdı benim doktorum hemen. Süt artırıcı çay hangisini içiyorsun canım
Kıyafetleriyle sağlık ocağında 2830Peki saglık ocagına topuk kanı almaya gittiğinde kac kiloydu. Bizimkiler aynı kiloda doğmuşda ondan soruyorum suan pek bir küçük geliyor gözümebizim kilo kaybımız pek olmadı 5. Gün kontrolde 2900 olmustu insallah hızlıca alır
Sende sessiz takılanlardansın Senide yakaladımMerhaba 02.05.2024 gunu 37+4 gunluk 3 kilo 47 xm normal dogumla dunyaya geldi oglum
gittimiKızlaaaaaarrrr
Sonundaaaaaaa
Aynen aynen maşallah kız bide nasıl kötüydü başta maşallah atlatmış
İlaç aldım eczaneden bakalım ama çok zorlanıyorum gerçekten yok böyle bir acı, birde kanamaya başladıBen hamilelik boyunca çektim onu ya. Kantaron yağı iyi geliyor. Şuan bitti gitti şükür.
Benimki 3000 cıktı ebeler düştü 2900 dediler. Birde bebiş kendi uyanmaya ne zaman basladı acabaKıyafetleriyle sağlık ocağında 2830biz 7. Gün hastaneye tekrar gittik Dr kilo kaybi %10un üzerinde olduğu için çağırmıştı o zaman 2720ydi sadece beziyle yine
Ay çok sevindim maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan saklasın çok hızlı yakaladı akranlarınıKızlar benim bebişi kontrole götürdüm biliyorsunuz prematüre doğdu düzeltilmiş 39 haftalık şuan 20 günde 900 gram almış doktorum sadece anne sütü verdiğime inanamıyorçok şükür o kadar mutlu oldum ki 1620 gr doğmuştu bir buçuk ayda 3145 olmuşuz sürekli emmek istiyor doymuyor diye ağlıyordum meğer boşa panik yapmışım boyuda 50 cm olmuş 42 cm di
Bizim doktor yüzünde bişeyler çıkacak panik yapma geçer o müdehaleye gerek yok dedi. Hakikaten de ergen gibi çocuk. Sanırım normal süreç. Daha çocuğun yüzünde bişey yokken söyleyip uyarmıştı doktorKizlar bebislerin yuzunde sivilce olanlar, gecti mi onlar? Gectiyse nasil gecti? Ergen gibi cocugumun yüzü. Eritem diye düşündüm basta ama sadece yüzünde var. Tenime temas eden yerlerinde terimden oluyor olabilir diye düşündüm ama kullandiginiz bir sey var mi
O beyaz yapıyı sakin elleme silme temizleme. Vajinanın normal salgısı o olması gerekiyor. Doktor üstüne basa basa uyarmıştı kızımda. Kış dönemi filan da oluyor ben her seferinde yıkamıyodum ne yalan söyleyim ama kızlar enfeksiyona çok daha açık oluyor. Muhtemelen biliyorsundur da yukardan aşağı doğru silmek gerekiyor önden arkaya doğru yani ve aynı ıslak mendili tersini çevirip bile tekrar silme vajinayı demişti doktor ilk dönem için. Hep en çok ona dikkat ettim ben hala öyle temizliyorum kızımın altını. Önden arkaya doğruKız bebek anneleri siz bebekleriniz kaka yapınca her defasında yıkıyor musunuz?
Kakası vajinaya kadar bulaşmış oluyor. Pamukla silince yeterli olmuyor sanki korkuyorum çok da dokunamıyorum ama içinde beyaz bir yapı oluyor sizin de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?