2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ya kızlar nası geçiyor hamileliğiniz ben 6. Haftamdayım ara ara adet sancısı hissediyorum bel agrısıyla birlikte normal mi bu sizce
Kanamaniz yoksa cok normal..tutunma ve ardindan rahmin genislemesi nedeniyle yasanan en sık belirtilerden biri surekliligi giderek azaliyor ama benim bile hala arada degisik rahim agrilarim oluyor

Benim gibi boğa çocuklarınız olucak
Ay benim aşırı muallak, bakalım ne olacak. Tahmini doğum 25 Nisan gösteriyor ama 40. haftayı görenler çok nadir. Boğa da Sanırım 20 Nisan sonrasıymış. Artık nasibinde ne varsa o olsun sağlıklı olsun da Koç Boğa fark etmez.

Aynen şimdi sende tansiyon bile yerlerde ola bilir baş dönmeler ola bilir sonra düzelicen
ay evet o tansiyondan mı bazen elim ayağım tutmuyor ayran içiyorum çok ıyı geliyor tansiyondanmı oluyor ben halsizim diye oluyor sanıyorum

Benim doktorumda martın ortası demişti bana ama sonra ileri göstermeye başladı bebiş kendini şimdi bence başında olucak.Yeterki sağlam olsunlar

Kanamaniz yoksa cok normal..tutunma ve ardindan rahmin genislemesi nedeniyle yasanan en sık belirtilerden biri surekliligi giderek azaliyor ama benim bile hala arada degisik rahim agrilarim oluyor
Ay evet ya değişik değişik ağrılar ama belirti olsun ya razıyım gercekten sıcak tutup yatmak cok iyi geliyor

ay evet o tansiyondan mı bazen elim ayağım tutmuyor ayran içiyorum çok ıyı geliyor tansiyondanmı oluyor ben halsizim diye oluyor sanıyorum
Tansiyon kuzum yani bende çok başım dönüyordu hatda sandımki hep böyle kalıcam dışarıya çıkınca hemen pert oluyordum

Benim doktorumda martın ortası demişti bana ama sonra ileri göstermeye başladı bebiş kendini şimdi bence başında olucak.Yeterki sağlam olsunlar
37. Haftada doğum iznine çıkılıyor ya bebek önden giderse eğer tarih geriye mi cekiliyor. Örneğin 15 Mart'ta 37. Haftan normalde ama bebeğin 2 hafta önden gitti 15 Mart sabit mi yoksa 1 marta mi cekiliyor gebelik izni

Ay evet ya değişik değişik ağrılar ama belirti olsun ya razıyım gercekten sıcak tutup yatmak cok iyi geliyor
Beline karnına sıcak koymuyorsun dimi canım, bu damarların gevşemesine neden olur tutunma konusunda sıkıntı yaratabilir

Tansiyon kuzum yani bende çok başım dönüyordu hatda sandımki hep böyle kalıcam dışarıya çıkınca hemen pert oluyordum
evet canım benimde bulantım yok ama halsizlik ve cabuk yorulma var çok şükür yine böyle devam etse inşallah bi şekilde bulantıdan iyidir

Aaa bunu ben de merak ediyordum. Bu doğum izni bizim Sat ve Bat ımıza göre mi yoksa doktorun ultrasonda yakaladığı haftaya göre mi ayarlanıyor diye.

Ayy canım ıcım rahatladı cok korkuyordum cok sukur. Kan pıhtılaşması daha once baktırmıs mıydın canım neden 12. Haftayı bekliyor kı acaba öncesinde de içenleri duymustum

Ay kuzum malesef burda çalışmadığım için hiç araştırmadım nasıl oluyor bu işler

evet canım benimde bulantım yok ama halsizlik ve cabuk yorulma var çok şükür yine böyle devam etse inşallah bi şekilde bulantıdan iyidir
İn şa Allah böylede devam eder ufacık bulantın olsa bile normal bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…