2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
benim nisan ya da mayıs tam belli olmadığı için iki başlığı da takip etmek adına buraya da yazıyorum. ama içimden geçen nisan :)

Gruptaki diğer kızlar kalp atışını duymadı mi acaba en geç ben duyarım diye düşünüyordum 8+5 iken gittim ve duydum ama diğerlerinden ses seda yok toplasan 10 annemiz yaziyo

Sat a göre beklenen dogum tarihi baz aliniyor

hahah ay anladim eveet ayni benim de sadece usume kismi ise de gelince korkutuyor beni, gecen ogleden sonra ben eve gidiyorum dedim dondum resmen
Canım ben de bi üşüyorum bir terliyorum hep hormonlardan kat kat giyinip terledikçe soyunmak üşüdükçe giyinmek lazım
evet canim hormonlar duygusal olarak da cok etkiliyor beni bu ara

Ayy canım ıcım rahatladı cok korkuyordum cok sukur. Kan pıhtılaşması daha once baktırmıs mıydın canım neden 12. Haftayı bekliyor kı acaba öncesinde de içenleri duymustum
İlk gebelikte de coraspirin kullanmıştım ama daha erken haftalarda başladım diye hatırlıyorum şimdi niye 12.hafta onu anlamadım bende

hahah ay anladim eveet ayni benim de sadece usume kismi ise de gelince korkutuyor beni, gecen ogleden sonra ben eve gidiyorum dedim dondum resmen

evet canim hormonlar duygusal olarak da cok etkiliyor beni bu ara
Yok yok endişelenme hormonlardan oluyor yanından hirkaniayirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…