2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
ay evet ben de çok merak ediyorum hissi. inşallah bizim de zamanımız gelir

Merhaba Mayıs anneleri Sat 18 Eylül. 7 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum tarihi 25 Mayıs İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Gruptaki diğer kızlar kalp atışını duymadı mi acaba en geç ben duyarım diye düşünüyordum 8+5 iken gittim ve duydum ama diğerlerinden ses seda yok toplasan 10 annemiz yaziyo
Ben dayanamıyorum yarın gideceğim Daha 5+4 ama kese ilgili durumu öğrenirim en azından yada kalp atışı görülür dinlemesem de olur içim rahatlar öğrenince.

Beybi bu fetal dna ya da ikili test arasındaki fark ne ?
Canim ikili test ultrason ile bakiliyor ve belli risk faktorleri inceleniyor.bebegin ense kalinligi, burun olcumu, annenin yaşi vs bunlar ile down send ve diger hastaliklar icin belli olcumler yapiliyor.dogruluk orani yuzde 60 yaklasik.hata payi yuksek.yasin varsa zaten risk yuksek cikiyor.digeri fetal dna..yani senin kanindan benegin dnasi ayristiriliyor ve dna analizi ile kromozomal hastaliklari, cinsiyeti vs inceleniyor.dogruluk payi yuzde 99 larda.yuksek dogruluk orani var ama pahali epey..10 klarda.

kızlar bebiş kaçınca haftada hissedilmeye başlanıyor biliyor musunuz? bir de ilk his nasıl bir şey oluyor? çok merak ediyorum
Ben ilk hamileliğimde 16. haftada hissetmiştim canım oğlum çok hareketliydi belki ondandır böyle içinde bir şey kayıp gidiyor gibi oluyordu çok güzel bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…