2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
32. haftadan itibaren çıkabilirsin canım. Mesela 37 de çıkıcam dedin 32 de çalışabilir raporu aldın ama 34 te kötü hissettin o raporu değiştirip çalışamaza çeviriyorsun. Sat tarihine göre hesaplanıyor haftalar.
Aaa bunu ben de merak ediyordum. Bu doğum izni bizim Sat ve Bat ımıza göre mi yoksa doktorun ultrasonda yakaladığı haftaya göre mi ayarlanıyor diye.
Sata göre hesaplanıyor canım o değişmiyor.

Ayy canım ıcım rahatladı cok korkuyordum cok sukur. Kan pıhtılaşması daha once baktırmıs mıydın canım neden 12. Haftayı bekliyor kı acaba öncesinde de içenleri duymustum
Kanama alanı ya da dışarıya kanama lekelenme falan varsa vermiyorlar ondan olabilir belki.

kızlar bebiş kaçınca haftada hissedilmeye başlanıyor biliyor musunuz? bir de ilk his nasıl bir şey oluyor? çok merak ediyorum

O zaman her türlü şimdiden 37 ne zamana denk geliyor biliyoruz, tam byram sonrası Galiba benim

Merhaba burada 4 hafta 3 gunluk demisti ama ben sata göre 5 hafta 1 günlüktüm. Tabi burada cihazlar muhteşem kalitede degil. Yani özel hastanede yok gideyim en yakin cizrede var oraya esim anca izin alabilirse giderim o iste suanda imkansiz. En erken randevuyu ayin 18ne buldum yolk sac var mi yok mu belli belirsiz var gibi ama doktorum da var yada yok demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…