2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Her ayrıntıyı anlatma bence canım muayene sonrası ne bilecek 5 mi 7 mi. Yani o bilgi sizden başkasını ilgilendirmiyor. Sorduklarında herşey yolunda de geç boşver takılma zaten hassas dönemler stres yaparsın daha yolun başı. Biz ailemize bile anlatamıyoruz detayları

Öyle şey mi olur canım, cidden ben sinirlendim burada kusura bakma
Ev kedisi zaten sana ve bebeğine bir zarari olmaz. Ayrıca ne güzel cocugunuz doğdugunda hayvan sevgisiyle büyüyecek, evde patili bir arkadaşı olacak hiç kulak asma alerji olur vs hadi anlarim ama o da evlat gibi yani çocuğun oluyor diye at ne demek saçmalamışlar

İlk torun, tek torun vs. Ben iyi niyet yaklaştım zaten hep, söylediğim günden beri her gün 50 sefer araması, geçen durduk yere yarın 7 haftalık olacak demesi... kendisi öyle aslında, boğuyor insanı, bugün sert çıktım umarım anlamıştır artık

İyi yapmışsın yani dışarıdan insanların çocuk konusunda olur olmadık laf etmeleri çok saçma ya. Bir de bilip bilmeden konuşmaları, senin önceliğin bebeğin artık canım tıka kulaklarını istediklerini söylesinler. Bencil olmasın insanlar bu kadar az empati ya

Evet o kısım çok kötü benim şansıma tam ramazan bitimine denk geliyor 37. Hafta. Bir de 2024te epeyi bir tatil var en azından babalar da bol bol görebilecek bebislerini

Kesinlikle, kedimiz bizim bir parçamız, evin çocuğu zaten kimsenin lafına sözüne gidip de öyle bırakabileceğim bir eşya değil. İnşallah alerjik bir durum olmaz ama olursa da çaresini araştıracağım ne yapılabilir tıbben diye. Ne kedimden ne bebeğimden taviz vermem ve eminim çok güzel büyüyecekler birlikte kedim de çok uysal zaten. Ben hamile olduğumu bilmeden daha o biliyormuş karnımda yatıp duruyor 3 haftadır. Kime ne zararı olur işte melek gibiler

Aay çok heyecanlı yaa o günler gelse

Evet Allah'ın dilsiz kullari ne zararı var yani ne güzel bakmissiniz 3 yıl. Çocuk çok şanslı uysal bir kedi arkadaşı olacak demiyorlar da. İnşallah olmaz alerji de minnoş minnoş oynarlar

Evet Allah'ın dilsiz kullari ne zararı var yani ne güzel bakmissiniz 3 yıl. Çocuk çok şanslı uysal bir kedi arkadaşı olacak demiyorlar da. İnşallah olmaz alerji de minnoş minnoş oynarlar
İnşallah canım hayal edince bi duygulandım çok teşekkür ederim sohbetin için çok iyi geldi

Benimde kedim varrr..oda benim bebegim..oyle seymi olurmus..anlamaz onlar....hayvana merhamet etmeyen insana edermi hic...

Yakınız ben daha doktora hastaneye karar veremedim Yarın öylesine tınaztepe ye gideceğim sonra hastaneye karar veririm dedim ama
Ben özel çınarlı hastanesine gidiyorum. Zaten doğum hastanesi olduğu için çok deneyimliler. Doktorum Onur Süleyman Aldemir. Çok memnunum şu an için, bana baya güven verdi. Tavsiye ederim.

Benimde kedim varrr..oda benim bebegim..oyle seymi olurmus..anlamaz onlar....hayvana merhamet etmeyen insana edermi hic...
Gözünün içine bakan, sen vermesen bir damla su içemeyecek bi canlıyı "senin görevin tamam, bebek geldi, yallah" diye atacağım sanıyorlar galiba, gerçekten eşim de ben de şiddetle karşı çıkıyoruz, eşim özellikle çok düşkün kedimize. Hayvan sevmeyen hiçbir şey sevemez gerçekten haklısınız

Bosver cok beklerler:)

İlk gebelik bende ondan bence bağırsak haraketleride olduğu için hiç anlamıyorum farklı bir tepki olursa ancak anlarım

Anladım hayatım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…