- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
Her ayrıntıyı anlatma bence canım muayene sonrası ne bilecek 5 mi 7 mi. Yani o bilgi sizden başkasını ilgilendirmiyor. Sorduklarında herşey yolunda de geç boşver takılma zaten hassas dönemler stres yaparsın daha yolun başı. Biz ailemize bile anlatamıyoruz detaylarıPolikistik olduğum için aslında takılmamıştım haftasına, düzensizdim zaten ama şimdi kv 7 haftayken 5 olunca 2 hafta geri mi diyip moral bozdu, insanlar destek olacağına nasıl güzel köstek oluyor. 5 hafta ama kalp atışını dopplerde gördük kesede kendini gördük. Ben sevinmiştim ama dıştaki insanlar canımı sıkıyor
Yakınız ben daha doktora hastaneye karar veremedimBen de Bayraklı
Öyle şey mi olur canım, cidden ben sinirlendim burada kusura bakmaÇok haklısın canım, bakma eskiden asla böyle takılmazdım da işte bu aralar ben ben değilimdoktor 10 gün sonra gel duyarız kalbini dedi ben ne olur ne olmaza 17 gün sonraya randevu aldım, bu kadar rahatken insanlar niye tetikler sürekli bilmiyorum. Bir de normalde de öyle evhamlılar ki insanı olmadık şeylerden endişelendiriyorlar. Sanki bebek kötü durumda olsa gizleyeceğim sanıyorlar herhalde. Kedim var bi de, 3 sene çocuğumuz olmadı diye evlat bildik kedimizi eşimle. Şimdi bebeyi öğrendiler kediyi atın diyorlar kimse yokken ağladığımda o kedi gelir yatardı yanımda da, işte kime ne anlatıyosun..
37. Haftanın sonuna kadar çalışılıyorPeki 37. haftanın sonuna kadar çalışılabiliyo mu? Yoksa 36 son 37 de artık çalışımıyor mu?
İlk torun, tek torun vs. Ben iyi niyet yaklaştım zaten hep, söylediğim günden beri her gün 50 sefer araması, geçen durduk yere yarın 7 haftalık olacak demesi... kendisi öyle aslında, boğuyor insanı, bugün sert çıktım umarım anlamıştır artıkHer ayrıntıyı anlatma bence canım muayene sonrası ne bilecek 5 mi 7 mi. Yani o bilgi sizden başkasını ilgilendirmiyor. Sorduklarında herşey yolunda de geç boşver takılma zaten hassas dönemler stres yaparsın daha yolun başı. Biz ailemize bile anlatamıyoruz detayları
İyi yapmışsın yani dışarıdan insanların çocuk konusunda olur olmadık laf etmeleri çok saçma ya. Bir de bilip bilmeden konuşmaları, senin önceliğin bebeğin artık canım tıka kulaklarını istediklerini söylesinler. Bencil olmasın insanlar bu kadar az empati ya3 Senedir hiç sesimi yükseltmemiştim ama bugün bu mevzuda tam dediğin gibi yaptım ve gerçekten hangi gün yaptığımı mı açıklayacağım ne bileyim, çocuk geri falan değil niye korkutuyorsunuz elinize ne geçiyor dedim. İzin vermeyeceğim artık çünkü benden öte bir can var etkilenen
Evet o kısım çok kötüBen ramazan ve kurban bayramı ile resmi tatillerin de doğum iznine dahil olmasına çok üzülüyorum. Keşke dahil olmasalar, topladığında 2 hafta yapıyor oradaki tatiller ile fazladan. Ne kadar önemli bebişle geçirilecek 2 hafta daha halbuki.
Kesinlikle, kedimiz bizim bir parçamız, evin çocuğu zaten kimsenin lafına sözüne gidip de öyle bırakabileceğim bir eşya değil. İnşallah alerjik bir durum olmaz ama olursa da çaresini araştıracağım ne yapılabilir tıbben diye. Ne kedimden ne bebeğimden taviz vermem ve eminim çok güzel büyüyecekler birlikteÖyle şey mi olur canım, cidden ben sinirlendim burada kusura bakma
Ev kedisi zaten sana ve bebeğine bir zarari olmaz. Ayrıca ne güzel cocugunuz doğdugunda hayvan sevgisiyle büyüyecek, evde patili bir arkadaşı olacakhiç kulak asma alerji olur vs hadi anlarim ama o da evlat gibi yani çocuğun oluyor diye at ne demek saçmalamışlar
Aay çok heyecanlı yaa o günler gelseEn iyi ihtimal 20. hafta civarı hissediliyor hele ilk gebelikse belki daha geç. 16/20 arası genelde bağırsak hareketleri ile karıştırılıyor. Böyle kelebek içinde pır pır ediyor gibi oluyor ilk hareketlerçok güzel bir his sonlara doğru artık benimki ayaklarını kaenımdan çıkaracak diye korkuyordum
Evet Allah'ın dilsiz kullari ne zararı var yani ne güzel bakmissiniz 3 yıl. Çocuk çok şanslı uysal bir kedi arkadaşı olacak demiyorlar da. İnşallah olmaz alerji de minnoş minnoş oynarlarKesinlikle, kedimiz bizim bir parçamız, evin çocuğu zaten kimsenin lafına sözüne gidip de öyle bırakabileceğim bir eşya değil. İnşallah alerjik bir durum olmaz ama olursa da çaresini araştıracağım ne yapılabilir tıbben diye. Ne kedimden ne bebeğimden taviz vermem ve eminim çok güzel büyüyecekler birliktekedim de çok uysal zaten. Ben hamile olduğumu bilmeden daha o biliyormuş karnımda yatıp duruyor 3 haftadır. Kime ne zararı olur işte melek gibiler
İnşallah canım hayal edince bi duygulandımEvet Allah'ın dilsiz kullari ne zararı var yani ne güzel bakmissiniz 3 yıl. Çocuk çok şanslı uysal bir kedi arkadaşı olacak demiyorlar da. İnşallah olmaz alerji de minnoş minnoş oynarlar
Benimde kedim varrr..oda benim bebegim..oyle seymi olurmus..anlamaz onlar....hayvana merhamet etmeyen insana edermi hic...Kesinlikle, kedimiz bizim bir parçamız, evin çocuğu zaten kimsenin lafına sözüne gidip de öyle bırakabileceğim bir eşya değil. İnşallah alerjik bir durum olmaz ama olursa da çaresini araştıracağım ne yapılabilir tıbben diye. Ne kedimden ne bebeğimden taviz vermem ve eminim çok güzel büyüyecekler birliktekedim de çok uysal zaten. Ben hamile olduğumu bilmeden daha o biliyormuş karnımda yatıp duruyor 3 haftadır. Kime ne zararı olur işte melek gibiler
Sevindim canımİnşallah canım hayal edince bi duygulandımçok teşekkür ederim sohbetin için çok iyi geldi
Ben özel çınarlı hastanesine gidiyorum. Zaten doğum hastanesi olduğu için çok deneyimliler. Doktorum Onur Süleyman Aldemir. Çok memnunum şu an için, bana baya güven verdi. Tavsiye ederim.Yakınız ben daha doktora hastaneye karar veremedimYarın öylesine tınaztepe ye gideceğim sonra hastaneye karar veririm dedim ama
Gözünün içine bakan, sen vermesen bir damla su içemeyecek bi canlıyı "senin görevin tamam, bebek geldi, yallah" diye atacağım sanıyorlar galiba, gerçekten eşim de ben de şiddetle karşı çıkıyoruz, eşim özellikle çok düşkün kedimize. Hayvan sevmeyen hiçbir şey sevemez gerçekten haklısınızBenimde kedim varrr..oda benim bebegim..oyle seymi olurmus..anlamaz onlar....hayvana merhamet etmeyen insana edermi hic...
Bosver cok beklerler:)Gözünün içine bakan, sen vermesen bir damla su içemeyecek bi canlıyı "senin görevin tamam, bebek geldi, yallah" diye atacağım sanıyorlar galiba, gerçekten eşim de ben de şiddetle karşı çıkıyoruz, eşim özellikle çok düşkün kedimize. Hayvan sevmeyen hiçbir şey sevemez gerçekten haklısınız
İlk gebelik bende ondan bence bağırsak haraketleride olduğu için hiç anlamıyorum farklı bir tepki olursa ancak anlarımEn iyi ihtimal 20. hafta civarı hissediliyor hele ilk gebelikse belki daha geç. 16/20 arası genelde bağırsak hareketleri ile karıştırılıyor. Böyle kelebek içinde pır pır ediyor gibi oluyor ilk hareketlerçok güzel bir his sonlara doğru artık benimki ayaklarını kaenımdan çıkaracak diye korkuyordum
Anladım hayatım çok sağolCanim ikili test ultrason ile bakiliyor ve belli risk faktorleri inceleniyor.bebegin ense kalinligi, burun olcumu, annenin yaşi vs bunlar ile down send ve diger hastaliklar icin belli olcumler yapiliyor.dogruluk orani yuzde 60 yaklasik.hata payi yuksek.yasin varsa zaten risk yuksek cikiyor.digeri fetal dna..yani senin kanindan benegin dnasi ayristiriliyor ve dna analizi ile kromozomal hastaliklari, cinsiyeti vs inceleniyor.dogruluk payi yuzde 99 larda.yuksek dogruluk orani var ama pahali epey..10 klarda.
Maşallah bende pazartesi gideceğim inşallahMerhaba kızlar. Takvime göre 6+3 ultrasona göre 6+1 çıktı bebiş. Minik minik kalp atışlarını gördü ama dinletmedi. Karından baktı. @melegim can var mı cinsiyet tahminin canım
Hayırlı olsun. Görürsünüz inşallahMaşallah bende pazartesi gideceğim inşallah6+4 olacak pazartesi günü. İnşallah görürüz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?