Kızlar az önce farkettim bacağımın iç tarafında doğum lekem vardı ama öyle koyu renk falan değildi ten rengime yakındı rengi. Şimdi bildiğiniz kahverengi olmuş. Yanağımda da kahverengi leke oluşmuştu zaten ama bacağımdaki doğum lekemin renginin değiştiğini ilk defa gördüm ilk gebelikte böyle şeylerim yoktu yahuu yeni yenii adetler çıkardı ikinci bebe evet herşeyin zıttıyla ilerliyorum ikincide, bakalım cinsiyet farklı olacak mı
Kesinlikle canım benım suan kılom fazla doktor bu konuda bır yorumda bulunmadı daha erken dıye büyük ihtimal ben zaten 2 aydır saglıklı beslenıyordum bu saglıklı beslenmeyı bu surectede yurutebılırsem cok guzel olacak
Bir diyetisyen arkadaş var, yüksek lisans tezi için ilk 3 ayında gebelerle online çalışıyor, karşılığında da diyet programı vs eğitimi verecekmiş. katılım için çok basit birkaç şey istiyor. mesela 9 ay boyunca toplamda 3 günlük yediklerinizin listesi gibi. isterseniz katılın ben katıldım. isteyen olursa paylaşırım
Kızlar günaydın evi resmen b.k götürüyor mecbur başladım temizlemeye süpürge vurdum dinleniyorum bir yandanda korkuyorum bisey olmaz degilmi siz temizlik işini ne yapıyorsunuz
Kızlar günaydın evi resmen b.k götürüyor mecbur başladım temizlemeye süpürge vurdum dinleniyorum bir yandanda korkuyorum bisey olmaz degilmi siz temizlik işini ne yapıyorsunuz
Aynı şekilde canım ben de yavaştan girismeyi dusunuyorum artık ama süpürmek sıkıntı falan demisti kızlar sanki o yüzden robot salacak gibiyim önce bı evi toplamam lazım ama çok fena
Kanama alanı çok küçülmüş bir sonraki randevum ikili test olacak zaman çok hızlı daha dün öğrendim gebe olduğumu şimdi elleri kolları var ikili test için randevu alıyorum
Yok canım olmadı çok şükür ama iki haftadır elimi sürmedim hem iş hem ev zor oluyor ya eve gelince an ca yemek yap onları topla evi saldım bugün mecbur yapacam yavaştan başladım dinlene dinlene akşama anca bitiririm
Yok canım olmadı çok şükür ama iki haftadır elimi sürmedim hem iş hem ev zor oluyor ya eve gelince an ca yemek yap onları topla evi saldım bugün mecbur yapacam yavaştan başladım dinlene dinlene akşama anca bitiririm