2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar az önce farkettim bacağımın iç tarafında doğum lekem vardı ama öyle koyu renk falan değildi ten rengime yakındı rengi. Şimdi bildiğiniz kahverengi olmuş. Yanağımda da kahverengi leke oluşmuştu zaten ama bacağımdaki doğum lekemin renginin değiştiğini ilk defa gördüm ilk gebelikte böyle şeylerim yoktu yahuu yeni yenii adetler çıkardı ikinci bebe evet herşeyin zıttıyla ilerliyorum ikincide, bakalım cinsiyet farklı olacak mı

Çok dikkat etmek gerekiyor hakikaten. İpin ucu kaçtımı gidiyor. Ben sanırım 1 kg aldım. Beyaz ekmeği abur cuburu azaltıcam.

Kuzum bize de söyler misin

Eki Görüntüle 3313531
Günaydınnnnn
Biz kontrolden çıktık baya büyümüşüz kolumuz bacağımız bile oluşmaya başlamış hareket edip şovumuzu bile yaptık
Maşallah bende gittim sabah şansıma yine kötü ultrason cihazı denk geldi bişeyler var orda ama bebek mi değil mi belli değil

Kızlar günaydın evi resmen b.k götürüyor mecbur başladım temizlemeye süpürge vurdum dinleniyorum bir yandanda korkuyorum bisey olmaz degilmi siz temizlik işini ne yapıyorsunuz

Kızlar günaydın evi resmen b.k götürüyor mecbur başladım temizlemeye süpürge vurdum dinleniyorum bir yandanda korkuyorum bisey olmaz degilmi siz temizlik işini ne yapıyorsunuz
Hiç lekelenmen olmuşmuydu? Ben kendimi çok yormadan yardırıyorum Allah ne verdiyse

Aynı şekilde canım ben de yavaştan girismeyi dusunuyorum artık ama süpürmek sıkıntı falan demisti kızlar sanki o yüzden robot salacak gibiyim önce bı evi toplamam lazım ama çok fena

Kızlar doktorlarınız sizi ne zaman tartıya çıkardı benimki hiç öyle şeyler demedi daha

Editor topiği kimselere vermek istemiyo sanırım hiç bişi eklenmiyor topiğe bizde olmadığı için

Hiç lekelenmen olmuşmuydu? Ben kendimi çok yormadan yardırıyorum Allah ne verdiyse
Yok canım olmadı çok şükür ama iki haftadır elimi sürmedim hem iş hem ev zor oluyor ya eve gelince an ca yemek yap onları topla evi saldım bugün mecbur yapacam yavaştan başladım dinlene dinlene akşama anca bitiririm

kendini çok yormadan yardır gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…