2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
amaa benı duysa ve görse sen benım hastam olaman der işte ben bu tarz doktorlara çok karsıyım arkadas olmuş olan kalmısız 80 kıloyla hamile ne yapalım yani
Diyetisyenle devam edebilirsin istersen falan dedi şimdi eşim gözümün içine bakıyor çok mu yedim ki diye belki hamile pilatesine falan giderim şu 2.trimestere bir geceyim de Dr kilo aldirtmayacak bana alsam da vercem vercem diyip veremiyorum evden çalışıyorum çok hareketsizim belki az kilo almamam benim için daha hayırlıdır

Canım bı şekilde düşünmeyin her şeyde böyle düşünürseniz hamilelik de geçmez biraz rahat olun çok o bebeğin tutunacağı varsa Allah ona o canı verirse her türlü tutunur zaten düşeceği varsa da yatarken bile düşer elbet grip olucaz hasta da olucaz sadece dikkat edin geri kalanını akışa bırakın sizin yaptığınız stres bebeğe de geçiyor

Ooh yarasın bebise evet evet önemli olan sağlıklı olmalari, bugünler de geçecek zaten. Sen de stres yapma eski kanama alanıni inşallah tamamen pihtiyla atmissindir, yarın doktora gittiğinde güzel haberlerle geleceksin inanıyorum

Kım ıstemez az kılo almayıda doktorun boyle bırseyi sankı cok kıloluymusun gibi lanse etmesi beni cok sinir etti bi doktoruna bilendım

Canım doktor da belki doğumun kolay olsun hani çok kilo alma diye de diyor olabilir yoksa başka sebeb bulamadım

Canım doktor da belki doğumun kolay olsun hani çok kilo alma diye de diyor olabilir yoksa başka sebeb bulamadım
Tabii ki de öyledir canım kilo her türlü sağlıksız bir şey olarak dönüyor bize kilo aldıkça tembellesiyor gibi hissediyorum zayifken daha dinctim. Ben de açıkçası kilo almak istemiyorum hareketsiz bir hayatım var çünkü o yüzden 70le kapatmaya çalıscam dediği gibi

Canım bununda bı usulu vardır anne bıanda hızlı kılo alır bı dur der ama daha dur bı bısmıllah kac kıloyla doğuma gıdecegını bıle soylemıs bırde hatırladıgım kadarıyla maksımum 7 kılo al demış. Benım bı arkadasım var kız 50 kılo hiç kilo alamaz ıkı hamılelığındede odem topluyor 20 kılo alıyordu dr boyle seylerı daha ıyı bılır bak bakalım takıp et bı ayy cok sınırlenıyorum doktorlara

Kaç kiloyla doğuma gitcem bakalım

Yolunda herşey şükür yarın gidip görcem yine. Annen çok ağır grip mi geçirmiş acaba çok üzücü cidden. Kötü şeyleri düşünme ıhlamur yap kendine içine biraz taze zencefil limon bal öyle öyle toparlamaya çalış bide doktoruna ulaşabiliyosan bi görüş istersen aklında kalacağına

Senin doktor beni görse anksiyetesi tutacak demekki üzerine afiyet 87 kiloyum hoş gerçi benim doktor da kiloyu görünce 12-13 kg ile gebeliği bitirmemiz gerekiyor diyerek 100 ü geçme demek istedi ama seninkinden yine insaflı davranmış acaba kaç kg ile doldurcan 9 ayı

Hayatım tansiyonun falan mı düşüyor acaba ölçüyor musun bilemedim
Doktoruna bi yazsanaa
Canım benim değil eşimin googledan baktım hiçbir şey yazmıyor çözüm buraya yazdım korkumdan teşekkür ederim hallettik cok sukur aklim çıktı eğer acil olmasa buraya yazıp alakasız bir konuyla meşgul etmezdim teşekkür ederim

Kesinlikle. İlk bebeğimde hiç kalkmadan yattım sadece wc. Ama yine de düştü yani gidecek olanı pamuklara da sarsan gidiyor. Bunda hopladım zıpladım öğrenmeden önce yapmadığım kalmadı şükür şimdilik devam ediyor. Yiyecek ekmeği varsa doğacaklar Allah’ın izniyle. Çok düşünmek çok stres yapıyor

Bende çalışırım eğer ihtiyaç varsa :)

Benim de en merak ettiğim kısım bu hareketsizim epeyi bir de kış geliyor 12-13 kilo alsam 75-76 civarı biter gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…