- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Diyetisyenle devam edebilirsin istersen falan dediamaa benı duysa ve görse sen benım hastam olaman der işte ben bu tarz doktorlara çok karsıyım arkadas olmuş olan kalmısız 80 kıloyla hamile ne yapalım yani
Canım bı şekilde düşünmeyin her şeyde böyle düşünürseniz hamilelik de geçmez biraz rahat olun çok o bebeğin tutunacağı varsa Allah ona o canı verirse her türlü tutunur zaten düşeceği varsa da yatarken bile düşer elbet grip olucaz hasta da olucaz sadece dikkat edin geri kalanını akışa bırakın sizin yaptığınız stres bebeğe de geçiyorBebiş açısından herşey yolunda mı peki? Annem ilk gebeliğini gripten düşürmüş o yüzden çok korkuyorum griptenumarım sağ salim alırız kucağımıza. Tam grip mevsimi bir soğuk bir sıcak, kendimi çok korudum ama kaptım yine belli
Ooh yarasın bebiseCanım güzel olmuş çok yedik vallaşükür midem bulanmıyorken ama sağlıklı olsun da bulansın yani .. amin canım inşallah hafif ağrılarım da var sol kasığımda özellikle şiddetli olmasa da
Kım ıstemez az kılo almayıda doktorun boyle bırseyi sankı cok kıloluymusun gibi lanse etmesi beni cok sinir etti bi doktoruna bilendımDiyetisyenle devam edebilirsin istersen falan dedişimdi eşim gözümün içine bakıyor çok mu yedim ki diye belki hamile pilatesine falan giderim şu 2.trimestere bir geceyim de Dr kilo aldirtmayacak bana alsam da vercem vercem diyip veremiyorum evden çalışıyorum çok hareketsizim belki az kilo almam benim için daha hayırlıdır
Canım doktor da belki doğumun kolay olsun hani çok kilo alma diye de diyor olabilir yoksa başka sebeb bulamadımDiyetisyenle devam edebilirsin istersen falan dedişimdi eşim gözümün içine bakıyor çok mu yedim ki diye belki hamile pilatesine falan giderim şu 2.trimestere bir geceyim de Dr kilo aldirtmayacak bana alsam da vercem vercem diyip veremiyorum evden çalışıyorum çok hareketsizim belki az kilo almam benim için daha hayırlıdır
Aay valla ben de bir şok oldumKım ıstemez az kılo almayıda doktorun boyle bırseyi sankı cok kıloluymusun gibi lanse etmesi beni cok sinir etti bi doktoruna bilendım
Tabii ki de öyledir canım kilo her türlü sağlıksız bir şey olarak dönüyor bizeCanım doktor da belki doğumun kolay olsun hani çok kilo alma diye de diyor olabilir yoksa başka sebeb bulamadım
Canım bununda bı usulu vardır anne bıanda hızlı kılo alır bı dur der ama daha dur bı bısmıllah kac kıloyla doğuma gıdecegını bıle soylemıs bırde hatırladıgım kadarıyla maksımum 7 kılo al demış. Benım bı arkadasım var kız 50 kılo hiç kilo alamaz ıkı hamılelığındede odem topluyor 20 kılo alıyordu dr boyle seylerı daha ıyı bılır bak bakalım takıp et bı ayy cok sınırlenıyorum doktorlaraCanım doktor da belki doğumun kolay olsun hani çok kilo alma diye de diyor olabilir yoksa başka sebeb bulamadım
Kaç kiloyla doğuma gitcem bakalımCanım bununda bı usulu vardır anne bıanda hızlı kılo alır bı dur der ama daha dur bı bısmıllah kac kıloyla doğuma gıdecegını bıle soylemıs bırde hatırladıgım kadarıyla maksımum 7 kılo al demış. Benım bı arkadasım var kız 50 kılo hiç kilo alamaz ıkı hamılelığındede odem topluyor 20 kılo alıyordu dr boyle seylerı daha ıyı bılır bak bakalım takıp et bı ayy cok sınırlenıyorum doktorlara
Ay benım doktor olsa ınadımdan kılo almazdımKaç kiloyla doğuma gitcem bakalım
Yolunda herşey şükür yarın gidip görcem yine. Annen çok ağır grip mi geçirmiş acaba çok üzücü cidden. Kötü şeyleri düşünme ıhlamur yap kendine içine biraz taze zencefil limon bal öyle öyle toparlamaya çalış bide doktoruna ulaşabiliyosan bi görüş istersen aklında kalacağınaBebiş açısından herşey yolunda mı peki? Annem ilk gebeliğini gripten düşürmüş o yüzden çok korkuyorum griptenumarım sağ salim alırız kucağımıza. Tam grip mevsimi bir soğuk bir sıcak, kendimi çok korudum ama kaptım yine belli
Senin doktor beni görse anksiyetesi tutacak demekki üzerine afiyet 87 kiloyumYa bi de öyle bı soyledi ki zaten 63 kiloyla hamile kaldın diye sanki 200kiloyla hamile kalmışım gibibir de şöyle bir durum var ben normalde 63.4 falandim, ilk muayene zamanları 63 dedim geçtim sekreterine, sonra bulantılar falan derken 62.5 oldum ama sekreteri hem akşam hem kıyafetlerle tartıya çıkartınca 64.5 falan oldum, kilo vermeme rağmen kilo almışım gibi bı vaziyet oluştu Dr direkt 70le kapatmamiz lazım yürüyüşü ihmal etme falan dedi
Yarın güzel haberlerini bekliyorum ozamanCanım inşallah ya görsem duysam bi rahatlıcamağrım da hafif var sol tarafımda çinkü
Canım benim değil eşimin googledan baktım hiçbir şey yazmıyor çözüm buraya yazdım korkumdan teşekkür ederim hallettik cok sukurHayatım tansiyonun falan mı düşüyor acaba ölçüyor musun bilemedim
Doktoruna bi yazsanaa
Bende 17 gün önce duydumGruptaki diğer kızlar kalp atışını duymadı mi acaba en geç ben duyarım diye düşünüyordum 8+5 iken gittim ve duydum ama diğerlerinden ses seda yok toplasan 10 annemiz yaziyo
Kesinlikle. İlk bebeğimde hiç kalkmadan yattım sadece wc. Ama yine de düştü yani gidecek olanı pamuklara da sarsan gidiyor. Bunda hopladım zıpladım öğrenmeden önce yapmadığım kalmadı şükür şimdilik devam ediyor. Yiyecek ekmeği varsa doğacaklar Allah’ın izniyle. Çok düşünmek çok stres yapıyorCanım bı şekilde düşünmeyin her şeyde böyle düşünürseniz hamilelik de geçmez biraz rahat olun çok o bebeğin tutunacağı varsa Allah ona o canı verirse her türlü tutunur zaten düşeceği varsa da yatarken bile düşer elbet grip olucaz hasta da olucaz sadece dikkat edin geri kalanını akışa bırakın sizin yaptığınız stres bebeğe de geçiyor
Bende çalışırım eğer ihtiyaç varsa :)Bir diyetisyen arkadaş var, yüksek lisans tezi için ilk 3 ayında gebelerle online çalışıyor, karşılığında da diyet programı vs eğitimi verecekmiş. katılım için çok basit birkaç şey istiyor. mesela 9 ay boyunca toplamda 3 günlük yediklerinizin listesi gibi. isterseniz katılın ben katıldım. isteyen olursa paylaşırım
Ben özellikle bir şey yapmıyorum şu an midem bulandigi için ne yiyebildiysem kâr modundayimAy benım doktor olsa ınadımdan kılo almazdım
Benim de en merak ettiğim kısım buSenin doktor beni görse anksiyetesi tutacak demekki üzerine afiyet 87 kiloyumhoş gerçi benim doktor da kiloyu görünce 12-13 kg ile gebeliği bitirmemiz gerekiyor diyerek 100 ü geçme demek istedi ama seninkinden yine insaflı davranmış acaba kaç kg ile doldurcan 9 ayı
Hadi inşallah o günler gelince rekor kiloyu kim aldı tekrar konuşuruz bunuBenim de en merak ettiğim kısım buhareketsizim epeyi bir de kış geliyor 12-13 kilo alsam 75-76 civarı biter gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?