- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Bende iki haftadır o durum var. Önce burun akıntısı ve sürekli hapşırık vardı onlar kesildi şimdi geceleri boğmaca tipi öksürük sabaha kadar uyutmuyor sesim filan da çıkmıyor. Doktor ilaçta vermedi daha hafta küçük diye. Abartmadan ıhlamur iç dedi çok fazla olmasın dedi. Ihlamur zencefil bal filan karıştırıp içiyorum farklı bişey yapamayınca geçmesi de uzun sürüyorKızlar iyi akşamlar sanırım grip oluyorum boğazım yanmaya başladı burnum tıkalıne yapacağım şimdi, düşmez inşallah bebiş
Pıhtı gelmiş. Umarım bu pıhtıyla içerde kalan son eski kan da temizlenmiş olur artık devamı gelmez. Ama sen bencede doktora git yarınKızlar az önce tuvalette silince böyle bi parça kahverengimsi geldi yani parça değil de koyu kıvamlı muhallebi gibi, çok korktum. Yarın acile gideceğim.. aklıma hep kötü şey geliyor
Insallah canım ya of valla stres, temizlenir biter umarımPıhtı gelmiş. Umarım bu pıhtıyla içerde kalan son eski kan da temizlenmiş olur artık devamı gelmez. Ama sen bencede doktora git yarın
Canım kahverengi gelmesi eski kan anlamına geliyor pıhtıda zaten beklenen kan pıhtılasır hıc stres olma lütfen sabah gene doktoruna gıt ıcıni rahatlat lutfen bol bol dınlenInsallah canım ya of valla stres, temizlenir biter umarımacile gidicem yarın.
Gitmişken bebişide görürsün kalp atışını filanInsallah canım ya of valla stres, temizlenir biter umarımacile gidicem yarın.
Kesinlikle canım benım suan kılom fazla doktor bu konuda bır yorumda bulunmadı daha erken dıye büyük ihtimal ben zaten 2 aydır saglıklı beslenıyordum bu saglıklı beslenmeyı bu surectede yurutebılırsem cok guzel olacakAynen öyle canımben 48 kg ile gebe kalıp 60 ile son bulmuştum. Doğum yapmamla yarısı gitmişti. Ama gebeliğin başında kilosu olanların daha az kilo alması gerektiğini duymuştum.
Benim doktorun dediğine göre öyle oluyorHehebunu hıc dusunmemiştim o zaman ben 81 kıloyum benımde 20 kılo vermem lazım
Bebiş açısından herşey yolunda mı peki? Annem ilk gebeliğini gripten düşürmüş o yüzden çok korkuyorum griptenBende iki haftadır o durum var. Önce burun akıntısı ve sürekli hapşırık vardı onlar kesildi şimdi geceleri boğmaca tipi öksürük sabaha kadar uyutmuyor sesim filan da çıkmıyor. Doktor ilaçta vermedi daha hafta küçük diye. Abartmadan ıhlamur iç dedi çok fazla olmasın dedi. Ihlamur zencefil bal filan karıştırıp içiyorum farklı bişey yapamayınca geçmesi de uzun sürüyor
İnsallah beğenerek yersin canımBen de fırına koydum bebiş ahahah inşallaj güzel olur sağlıklı olsun diyeay kıyamam ya senin bulantılar ama başka dert olmasın canım bak benim kahverengi siyah leke devam
Ya bi de öyle bı soyledi ki zaten 63 kiloyla hamile kaldın diye sanki 200kiloyla hamile kalmışım gibiAy ama cidden senin doktor çok acımasızben doğurdum bi hafta içinde 6 kilo verdim bebeğin kendisi 900 gram suyu plasentası şişkinliği osu busu 6 kilo gitti direk. E vaktinde doğmuş olsa bebeğin kilosu daha fazla basacak zaten nasıl olacak senin iş hiç anlamadım ha bu verdiğim kiloları süt sağma zamanı 2 kat olarak aldım o ayrı ben yandım siz yanmayın milletin ağzına yemezsen sütün gelmez laflarına bakmayın
EvetBunlar vajinal mı bakıldı canım
Canım inşallah ya görsem duysam bi rahatlıcamGitmişken bebişide görürsün kalp atışını filan
Ya of aslında durum cok garıp benım babannemde babamı karnında düşürmek için yapmadığı kalmamıs akla hayale gelmeyecek şeyler ama bazen de bır grıp yeterlı olmuşBebiş açısından herşey yolunda mı peki? Annem ilk gebeliğini gripten düşürmüş o yüzden çok korkuyorum griptenumarım sağ salim alırız kucağımıza. Tam grip mevsimi bir soğuk bir sıcak, kendimi çok korudum ama kaptım yine belli
amaa benı duysa ve görse sen benım hastam olaman der işte ben bu tarz doktorlara çok karsıyım arkadas olmuş olan kalmısız 80 kıloyla hamile ne yapalım yaniYa bi de öyle bı soyledi ki zaten 63 kiloyla hamile kaldın diye sanki 200kiloyla hamile kalmışım gibibir de şöyle bir durum var ben normalde 63.4 falandim, ilk muayene zamanları 63 dedim geçtim sekreterine, sonra bulantılar falan derken 62.5 oldum ama sekreteri hem akşam hem kıyafetlerle tartıya çıkartınca 64.5 falan oldum, kilo vermeme rağmen kilo almışım gibi bı vaziyet oluştu Dr direkt 70le kapatmamiz lazım yürüyüşü ihmal etme falan dedi
Canım güzel olmuş çok yedik vallaİnsallah beğenerek yersin canım
Hiç sıkıntı yapma eski bir kanama alanıdır, kırmızı olunca korkmak lazım diye biliyorum, inşallah kısa sürede geçecek
Canım evet ama ağrım da var solda o korkutuyor beni.. dinleniyorum yatıyorum kaç saattir canımCanım kahverengi gelmesi eski kan anlamına geliyor pıhtıda zaten beklenen kan pıhtılasır hıc stres olma lütfen sabah gene doktoruna gıt ıcıni rahatlat lutfen bol bol dınlen
Ahahah bende öyle 76 kiloyum ve hepsini 2 sene içinde aldım diyet yaparken hamile kaldımYa of aslında durum cok garıp benım babannemde babamı karnında düşürmek için yapmadığı kalmamıs akla hayale gelmeyecek şeyler ama bazen de bır grıp yeterlı olmuş
amaa benı duysa ve görse sen benım hastam olaman der işte ben bu tarz doktorlara çok karsıyım arkadas olmuş olan kalmısız 80 kıloyla hamile ne yapalım yani
Yok yok o hıc korkutmasın o agrılar hepımızde var dün benım karnım o kadar agrıdıkı bıldıgın regl 1. Gun agrısı dedım bısey oluyo doktora gidene kadar esımı kac uyardım arabayı sarsmadan sür diye sen düşünCanım evet ama ağrım da var solda o korkutuyor beni.. dinleniyorum yatıyorum kaç saattir canım
Enerjılerımızı guzel gönderiyoruzAhahah bende öyle 76 kiloyum ve hepsini 2 sene içinde aldım diyet yaparken hamile kaldımve çok çabuk kilo alan bir insanım korkuyorum 15 20 kilo alırsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?