2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar günaydın evi resmen b.k götürüyor mecbur başladım temizlemeye süpürge vurdum dinleniyorum bir yandanda korkuyorum bisey olmaz degilmi siz temizlik işini ne yapıyorsunuz
Ben şimdi bebeyi uyutayım mutfak dolaplarını indircem bayağıdır silip düzeltmiyordum yapan başkası yok valla mecbur ben yapıyorum

Aynı şekilde canım ben de yavaştan girismeyi dusunuyorum artık ama süpürmek sıkıntı falan demisti kızlar sanki o yüzden robot salacak gibiyim önce bı evi toplamam lazım ama çok fena
Valla kendimi eğmeden yavaş yavaş süpürdum napim süpürge olmadan o tozlar bide saçım çok dökülüyor her taraf saç olmuştu dinlene dinlene yapalım

Ben şimdi bebeyi uyutayım mutfak dolaplarını indircem bayağıdır silip düzeltmiyordum yapan başkası yok valla mecbur ben yapıyorum
Aynen canim ama onlar zor olur uzanmadan yapmaya çalış

Kızlar günaydın evi resmen b.k götürüyor mecbur başladım temizlemeye süpürge vurdum dinleniyorum bir yandanda korkuyorum bisey olmaz degilmi siz temizlik işini ne yapıyorsunuz
Valla ben yapıyorum kuzum bütün işlerimi hatta kış temizligine başlıcam dolap içleri felan geri kalanlara yardımcı çagıracam cam kapı silerek riske atamam

Kızlar bugün gittim 5+5 olarak ama sanki tek kesede 2 tane karşılıklı embriyo görüyorum. Olsaydı doktor görürdü yani ama yuvarlak duruyor sanki 2 tane. Bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20231007_104604.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 54
Valla ben yapıyorum kuzum bütün işlerimi hatta kış temizligine başlıcam dolap içleri felan geri kalanlara yardımcı çagıracam cam kapı silerek riske atamam
Sen çok çalışkansın canım ben onlara bizimkiler yardıma gelecek tek yapamam benim şuan günlük işler birikti bi bunları halletsem yeter dinlenerek yapıyorum mecbur

Sen çok çalışkansın canım ben onlara bizimkiler yardıma gelecek tek yapamam benim şuan günlük işler birikti bi bunları halletsem yeter dinlenerek yapıyorum mecbur
Dinlen canım riske atma yardım edecek birileri varda iyi benim annem zaten rahatsız mecbur yapacam yavaş yavaş büyük işlere kadın çagıracam artık bu kışda böyle olsun

Yaaa kuzum yapma iş o kadar kızların yardım ediyor mu?
Günlük ev işine yardım ediyorlar canım balkon lavabo toz alma o kadar büyük lisede zaten dersleri yogun küçükte daha 9 yaşında o kadar detaylı işleri güvenemem onlara yavaş yavaş kuzum bir oda yapar 3 gün dinlenirim artık allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…