İnşallah kuzumPrilami son raddeye kadar kullanmayayim dedim, daha da ilerlerse mecbur kullancam artık. Ben arada bulanmasina da razıyım geçen hafta iyiydim arada bulanıyordu şimdi de en azından o şekilde olsa sukrediceminşallah böyle devam eder senin
Evet canım haftaya kontrolum var onda sorucam ilk şeylerden biri. Sen hangı marka kullanıyorsun canımBen kullanıyorum kuzum. Doktorum verdi. Ama sen yine de doktoruna danışıp kullan
Ocean marka kuzum benimki deEvet canım haftaya kontrolum var onda sorucam ilk şeylerden biri. Sen hangı marka kullanıyorsun canım
Teşekkür ederımOcean marka kuzum benimki de
Valla bende de başladı da kızımda sadece bir kez aşermiştim şimdi habire aklıma bişeyler geliyor bide hayalini filan kuruyorum aklımdan çıkmıyorAz önce turşu yedim sabahtan beri midem bulanıyor, acayip turşu istedi canım ağzım yüzüm eksiye eksiye yedim valla
Ben bugün markette görmüştüm turşu orada bir canım istedi gibi oldu onemsemedim. Eve gelince aklımdan çıkmadıValla bende de başladı da kızımda sadece bir kez aşermiştim şimdi habire aklıma bişeyler geliyor bide hayalini filan kuruyorum aklımdan çıkmıyor
Dimi ya insanın aklından çıkmıyor bi değişik vallahi hep bunlar hormonlardanBen bugün markette görmüştüm turşu orada bir canım istedi gibi oldu onemsemedim. Eve gelince aklımdan çıkmadısabahtan beri mide bulantimi bastirmaya çalışıyorum nasıl olsa ne yesem bulanıyor dedim yedim valla
Evet evet aklımdan çıkmadı vallaDimi ya insanın aklından çıkmıyor bi değişik vallahi hep bunlar hormonlardanoh afiyet olsun bebişe yarasın
O kahverengi lekeler benim de bi süre devam etti. Kanama alanım kaç cm hatırlamıyorum ama neredeyse bebek kadar büyüktü o an için yani kocaman siyah bi alan gösterdi doktor ki ben ilk kese sandım. Bana progesteron fitil verdi doktorum hala kullanıyorum. Mümkün olduğunca stres yapmamaya çalıştım, kendimi olumluya ikna etmeye çalıştım hep. Olumsız şeyler gelince tv açtım, oyaladım kendimi. Bir de mümkün oldukça güzel beslenmeye çalıştım. Yumurta, meyve, sebze yedim. Bol bol dua ettim, dua istedim herkesten. Başka da elimden bişey gelmedi. En en önemli stres yapmamak ve hep uzanmak. Hep uzandım. Ayaklarımı uzattım, belimi destekledim. Afedersiniz wc harici hiç kalkmadım bir hafta. Hepsi geçicek inşallah ve sağlıkla bebeklerimize kavuşucaz hepimiz. Buna inanıyorumKanama alaniniz buyuk muydu? Benimde 1 cm bi kanama alani tespit edildi. Kanamam olunca gittim suan kanamam yok ama akintim kahverengi geliyor bazen de sildikce coook hafif pembemsi kirmizi. Bir de sehir disindaydim is icin allahtan annemlerin yanindayim da rahat ettim ve iki gun sonra mecbur seyehat etmek zorundayimneler yaptiniz dinlenmek disinda acaba? Cok tedirginim ben cunku kalp atisi aldik ama amstres gecmiyor tabi bide kan sulandirici kullaniyodum onu da uc gun kes dedi doktorum. Allah yardimcimiz olsun
Aynı ben. 10. Hafta resmen göbek çıktı. Pantolonlarımın düğmesi iliklenmiyor. Modum düşüyor bazen şimdi böyleyse 7-8 ay olunca nolcak kim bilirKızlar ya daha 10. Haffaydayım karnım kocaman çok şişlik var rahatsız oluyorum benim gibi olan var mı acaba bi sorun mu var daha önceki hamileliklerimde 4. Ayda çıkmıştı karnım
Arkadaşımın ilk hamileliğinde karnı çok sonra çıkmıştı ikinci hamileliğinde 2 aylık hamileydi karnı çıkmıştı kızda baya zayıfta yani. Hatta çok şaşırmıştım karnın ne çabuk çıkmış diye. Şimdi benimde ikinci acaba diyorum benimde çıkıyormu ama çokta anlayamıyorum zaten kilolu olduğumdan ama bi minik kabarıklıkta var yani. Şişkinlik mi, ikinci üçüncü hamileliğin getirdiği bi durum mu bilemedim. İlk hamileliğimde hamile gibi gözükmüyordum göbek yoktuKızlar ya daha 10. Haffaydayım karnım kocaman çok şişlik var rahatsız oluyorum benim gibi olan var mı acaba bi sorun mu var daha önceki hamileliklerimde 4. Ayda çıkmıştı karnım
Bir tek mecburi seyehat edicem onun disinda hep yatiyorum bende insallah saglikla kucagimiza aliriz hepsi gecer bu gunleri :)O kahverengi lekeler benim de bi süre devam etti. Kanama alanım kaç cm hatırlamıyorum ama neredeyse bebek kadar büyüktü o an için yani kocaman siyah bi alan gösterdi doktor ki ben ilk kese sandım. Bana progesteron fitil verdi doktorum hala kullanıyorum. Mümkün olduğunca stres yapmamaya çalıştım, kendimi olumluya ikna etmeye çalıştım hep. Olumsız şeyler gelince tv açtım, oyaladım kendimi. Bir de mümkün oldukça güzel beslenmeye çalıştım. Yumurta, meyve, sebze yedim. Bol bol dua ettim, dua istedim herkesten. Başka da elimden bişey gelmedi. En en önemli stres yapmamak ve hep uzanmak. Hep uzandım. Ayaklarımı uzattım, belimi destekledim. Afedersiniz wc harici hiç kalkmadım bir hafta. Hepsi geçicek inşallah ve sağlıkla bebeklerimize kavuşucaz hepimiz. Buna inanıyorum
Benimde 3. Kuzum hiç böyle olmadıgı için bi sorun mu var acaba dedim bak atim resimArkadaşımın ilk hamileliğinde karnı çok sonra çıkmıştı ikinci hamileliğinde 2 aylık hamileydi karnı çıkmıştı kızda baya zayıfta yani. Hatta çok şaşırmıştım karnın ne çabuk çıkmış diye. Şimdi benimde ikinci acaba diyorum benimde çıkıyormu ama çokta anlayamıyorum zaten kilolu olduğumdan ama bi minik kabarıklıkta var yani. Şişkinlik mi, ikinci üçüncü hamileliğin getirdiği bi durum mu bilemedim. İlk hamileliğimde hamile gibi gözükmüyordum göbek yoktu
Benim ilk hamileligimde bütün dişlerim çürümüştü canım. Şuan arada bir diş etim şişiyor geçiyor geriKizlar benim dişetlerim cok fena şişti tum dis koklerim aciyor..hamileligin boyle bir etkisi varmi acaba ya
Bazen o kadar gaz sıkışıyor ki kalp ağrısı gibi bile oluyor. Ama çok çaresi yok sanırım beslenme değişikliği dışındaOf gaz deme nolurşuan gazman gibi geziyorum evin içinde. Patlayacağım öyle bir şişlik batma var çok rahatsız ediyor.
Gaz ile olan batmayı çok iyi biliyorum aslında dünkü çok ona benzemiyordu ama sıkışmış falan olabilir belki bilemedim
Nasıl oldun canımKızlar ben de acile geldim bekliyorum leke gördüm akşam yine bu sefer daha kahverengi kırmızı gibiydi korktum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?