2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İnşallah kuzum bitmiştir inşallah bulantı dönemi

Valla bende de başladı da kızımda sadece bir kez aşermiştim şimdi habire aklıma bişeyler geliyor bide hayalini filan kuruyorum aklımdan çıkmıyor
Ben bugün markette görmüştüm turşu orada bir canım istedi gibi oldu onemsemedim. Eve gelince aklımdan çıkmadı sabahtan beri mide bulantimi bastirmaya çalışıyorum nasıl olsa ne yesem bulanıyor dedim yedim valla

Dimi ya insanın aklından çıkmıyor bi değişik vallahi hep bunlar hormonlardan oh afiyet olsun bebişe yarasın

O kahverengi lekeler benim de bi süre devam etti. Kanama alanım kaç cm hatırlamıyorum ama neredeyse bebek kadar büyüktü o an için yani kocaman siyah bi alan gösterdi doktor ki ben ilk kese sandım. Bana progesteron fitil verdi doktorum hala kullanıyorum. Mümkün olduğunca stres yapmamaya çalıştım, kendimi olumluya ikna etmeye çalıştım hep. Olumsız şeyler gelince tv açtım, oyaladım kendimi. Bir de mümkün oldukça güzel beslenmeye çalıştım. Yumurta, meyve, sebze yedim. Bol bol dua ettim, dua istedim herkesten. Başka da elimden bişey gelmedi. En en önemli stres yapmamak ve hep uzanmak. Hep uzandım. Ayaklarımı uzattım, belimi destekledim. Afedersiniz wc harici hiç kalkmadım bir hafta. Hepsi geçicek inşallah ve sağlıkla bebeklerimize kavuşucaz hepimiz. Buna inanıyorum

Kızlar ya daha 10. Haffaydayım karnım kocaman çok şişlik var rahatsız oluyorum benim gibi olan var mı acaba bi sorun mu var daha önceki hamileliklerimde 4. Ayda çıkmıştı karnım

Kızlar ya daha 10. Haffaydayım karnım kocaman çok şişlik var rahatsız oluyorum benim gibi olan var mı acaba bi sorun mu var daha önceki hamileliklerimde 4. Ayda çıkmıştı karnım
Aynı ben. 10. Hafta resmen göbek çıktı. Pantolonlarımın düğmesi iliklenmiyor. Modum düşüyor bazen şimdi böyleyse 7-8 ay olunca nolcak kim bilir

Arkadaşımın ilk hamileliğinde karnı çok sonra çıkmıştı ikinci hamileliğinde 2 aylık hamileydi karnı çıkmıştı kızda baya zayıfta yani. Hatta çok şaşırmıştım karnın ne çabuk çıkmış diye. Şimdi benimde ikinci acaba diyorum benimde çıkıyormu ama çokta anlayamıyorum zaten kilolu olduğumdan ama bi minik kabarıklıkta var yani. Şişkinlik mi, ikinci üçüncü hamileliğin getirdiği bi durum mu bilemedim. İlk hamileliğimde hamile gibi gözükmüyordum göbek yoktu

Kizlar benim dişetlerim cok fena şişti tum dis koklerim aciyor..hamileligin boyle bir etkisi varmi acaba ya

Bir tek mecburi seyehat edicem onun disinda hep yatiyorum bende insallah saglikla kucagimiza aliriz hepsi gecer bu gunleri :)

Benimde 3. Kuzum hiç böyle olmadıgı için bi sorun mu var acaba dedim bak atim resim

Eklentiler

• B2B24C81-5D1F-474D-A8A8-0C8B25AC0A03.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar benim dişetlerim cok fena şişti tum dis koklerim aciyor..hamileligin boyle bir etkisi varmi acaba ya
Benim ilk hamileligimde bütün dişlerim çürümüştü canım. Şuan arada bir diş etim şişiyor geçiyor geri

Bazen o kadar gaz sıkışıyor ki kalp ağrısı gibi bile oluyor. Ama çok çaresi yok sanırım beslenme değişikliği dışında inşallah hepimiz iyi oluruz

Kızlar günaydın
Sabaha kadar öksürdüm uyuyamadım, baya hastayım, ne ıhlamur ne limonlu ballı sular fayda etmedi. Rapor da alacağım sanırım. Öksürmekten de korkuyorum sabaha kadar rüyamda bebemle uğraştım Sizin başka önerileriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…