2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Merhaba İstanbul’da mısınız acaba ? Hangi yakadasınız bilmiyorum ama hastane doktor öneriniz var mı ? Şuan doktor arayışı içindeyim de.

teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı diyelim oğlum var kız olsun istiyorum ama erkek hissediyorum bunuda

Kizlarim golden-snitch gulumsebebek Elifingunlugu I ImaginaryLife Asdb Begonya2 acildeki doktor ultrasonda bakamayabilir makineyi iyi kullanamiyor dediler ilk vajinal baksin dediler kanamanin sebep tespiti icin.. dedigim gibi leke atti ama bitti mesela bugun yok aksam gordum 1-2 kez korktum yine. sonra dedim rahat hissetmiyorum su an bilmedigim doktor sonucta ultrasonla baksin bi, inanin ultrasonda net bir goruntu bile yakalayamadi fotografini cekeyim ama bebek ordaydi baslamis gelismeye icinde gordum bos degildi kese cok sukur. Kalp atisini sordum bugun tam 7+0 oldum ben, cok kucuk falan dedi de kendisiyle alakali da olabilir cunku artik duyulmasi lazim dimi ?

ben dedi uzman doktorlarimizdan randevu ayarlicam sana detayli ultrason icin onu bekliyorum simdi zaten cuma da aile hekimim bakicak bakalim.. bebegi gordum ama yine de ne boyutunu olctu ne bir sey duydu. Ama simdi stresliyim ben yine cumayi nasil edicem bilmiyorum surekli belirti aramaya calsiyorum kendime 6+6 da kalp atisi duymayan var mi

Kuzum cihazdan cihaza çok fark ediyor heleki karından bakmış bide cihaz eskiyse normal duyulmaması. 8. Haftada duyan çok var kalp atışını. Üzülüp strese sokma kendini lütfen. Sen yurtdışınamıydın?

evet canim zaten cidden makinayi kullanmada iyi degildi yani belki baskasi olsa duyardi net bir goruntu bile yok dedigim gibi.. ama insan elinde degil cok stres oluyor evet canim turkiyede olsam 40 kere gorurdum duyardim heralde saglikliysa bebis surundum burda

Herkese gunaydiin, beni biliyosunuz kanana alani tespit edilmisti iki gundur iyi gibiydi kahve geliyodu bugun yine idrsrdan sonra kirmizi gibi geldi hatta biraz pihtili koyu kirmizi geldi gerci oyle parca degil icerde beklemiste pihti olmus gibi yinede tedirginim. Pzrtesi kalp atisi almistik simdi kirmizi olunca tekrar gitsem mi dedim ama surekli ultrasona girip kalp atisi dinlenekte iyi degil diyolar . Inanin stresten uyku uyuyamiyorum tuvalete gitmeye korkar oldum. Pek gebelik belirtimde yok bulanti vs hic yok hatta iyi yiyorum ama kafayida yemek uzereyim

8'de falan duyanlar oluyor diye biliyorum ben ama yine yalan atmayayım sanki. bence duyarsınız inşallah. bebek göründüyse kalp atışı da duyulur yakında.

doktor ne zaman çağırdı tekrar sizi. bu arada bende de bulantı falan kesildi. göğüs ağrıları da dindi. bazen ben de tedirgin oluyorum kalbi mi durdu acaba diye ama doktor cumartesi çağırmıştı. bekliyorum.

Bence üzülüp boşa strese giriyorsun bak kendinde diyorsun makina çok kötüydü. Benim bile 7+1 de karından göremedi vajinal gördü. Senin karından bakmışlar bide. Üzülme lütfen kötü bişey yoktur Allah’ın izniyle

Canım rahim büyüdüğü için kasılmalar oluyor.Benim de arada oluyor batma acıma kasılma tarzında hissediyorum ara sıra.Bi de sürekli aynı şekilde durmamaya çalışıyorum otururken yatarken vs.Arada hareket etmek gerekiyor canım.

c
canim cok sagol iyi ki varsiniz ... haklisin oyle bir de hic belirtim olmayinca canim korkuyorum bir sey de hissetmiyorum ne bulanti ne hassasiyet sifir su an ama kotuyu cagirmayayim

8'de falan duyanlar oluyor diye biliyorum ben ama yine yalan atmayayım sanki. bence duyarsınız inşallah. bebek göründüyse kalp atışı da duyulur yakında.
var canim biliyorum gec duyan da oluyor da iste belirtim olmayinca biraz daha stresim acil cuma olsun..

Azsa bence korkma içini rahat tut stres olma inşallah sağlıklı şekilde haberini alcaz Ben dün gittim 7+0dı duydum ama ultrasonda belli belirsizdi ışıltı gibiydi bence makineden kaynaklı olan bir şey cihaz çok fark ediyor bana kağıdı verdi ama bebek yok kağıtta sadece işaretlediği çizgiler vardı o yüzden için rahat olsun bebek varsa sıkıntı yoktur

Canım olusumu gördüysen hiç stres olma, cihazı kötü olabilir, kendisi de uzman değilmiş hem o yüzden görüntü alamamış olabilir. Bebek belki de yeni yeni oluşuyor başlarda böyle şeyler olabiliyor haftasını yakalıyor sonra, geç döllenme de olabilir. Sakın stres yapma bebişin orada sen de gördün. Stres yaparsan onu da etkilersin. Hep pozitif düşünüyoruz. İnşallah cuma günü güzel haber vereceksin

Is icin sehir disindayim pzt baska doktora gittim su gun gel demedi yarinda mecbur evime donecegim kendi doktoruma kontrolum cuma gunu. Kendimi herseye hazirliyorum suan maalesef

Kızlar beni biliyorsunuz ben mide bulantısı yaşamadım bu zamana kadar.. folik asitimi değiştirdim ve midem bulanmaya başladı.. golden-snitch belki sanada folik asit yapıyordur

Çok geçmiş olsun ben de duymuştum çok kalp atışı dinlemek iyi değil diye koyu kırmızı olunca içerde bekleyen kan diyorlar bence içini ferah tut inşallah sağlıklı şekilde büyütcez bende de bulantı felan yok hatta yiyorum 2 saat geçmeden acıkıyorum şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…