2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin canım. Maalesef hamileyken çok öneri olmuyor sınırlı, ama hergün limonlu su iç inşaAllah

Ö
Kızlar ya daha 10. Haffaydayım karnım kocaman çok şişlik var rahatsız oluyorum benim gibi olan var mı acaba bi sorun mu var daha önceki hamileliklerimde 4. Ayda çıkmıştı karnım
Brnimde oyle canım gören anlıyo hamile olduğumu ama sabah pek olmuyo akşam oluyo genelde heralde yedikçe bi sorun olduğunu sanmıyorum

Bol su iç canım geçmiş olsun bende öyleyim.hiç kuru bırakma boğazını.
Çok ilerlerse yinede doktoruna yaz bi çare bulur bazen serum öneriyolar

Günaydın kızlar forumun en yaşlısı olmakda varmış bu hayatta.Ultrason görüntüsü ekledim.Yorum yapar mısınız banada

Eklentiler

• IMG20231010173107.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 69
Bnde diyet tutuyorum doktor bana kaç kilo vermen gerektiğinde söyledi şuan 65 ten 58 dusttum ama daha da vermeyide düşünüyorum

Benimde 3. Kuzum hiç böyle olmadıgı için bi sorun mu var acaba dedim bak atim resim
Hamile olduğunu söylemediğin biri varsa da anlayacak kesin bence hamilelik sayısı ile alakalı ilkinde benim 4. Ayda falan belli olmaya başlamıştı şimdi 2. Aydan hafif belli oluyor senin kadar olmasa da :))

Günaydın canım
Bende aynıydım tam dalıyorum öksürük başlıyor boğmaca gibi durmuyor da dik konuma gelmeden. Ilık süte çay kaşığının ucuyla zencefil tarçın birde bal koy iç özellikle gece tutuyorsa uyumadan önce iç yat bi kaç gün yaptım bende işe yaradı kesti öksürüğü

Kızlar ya daha 10. Haffaydayım karnım kocaman çok şişlik var rahatsız oluyorum benim gibi olan var mı acaba bi sorun mu var daha önceki hamileliklerimde 4. Ayda çıkmıştı karnım
benim ilk hamileliğim ve karnım çok şiş benim de ama şuan kabızlık problemi yaşıyorum onun şişkinliği var ama arkadaşların dediği doğru bence ikinci üçüncülerde daha çabuk belli oluyomuş çok kişiden duydum bunu çevremde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…