2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım üzme kendini 21mm kesede henüz bebişi göremeyebilirler. Minnoşun geç döllenme olabilir. Ultrason cihazı inan çok farkettiriyor. Başka bir cihazda bakılınca göreceksin Allah’ın izniyle.
Ben aynı gün devlette keseye 14 mm dediler ayrıntılı ultrasonda 21 mm dediler onu bile yanlış hesapladılar

inşallah kanama olmadan kaybolur hayırlısıyla desteğiniz çok teşekkür ederim gerçekten

Merhaba hemşireymiş sin. Bende toxoplazma igm 0.946 çıktıı igg ise 0.18 doktor avidite sonucu bekliyorum ama zaman geçmek bilmiyor. Sen ne dersin igm şuanda geçirdiğimi gösteriyor igg yüksek olmadığı na göre. Avidite sonucu ne çıkar acaba. Napıcam ben hiç bilmiyorum doğuma kadar antibiyotik kullanmak istemiyorum. Amniyosentez beni korkutuyor. Bebeğe geçerse. Sağlıksız olma. İhtimali.
20. Haftada aldır diyorlar mış kafam çok karışık. Ümitvar olamıyorum. Bir fikrin varmı acaba.

Uff bu boş bulantı mahvediyor azcık acıkayım öğ desem çıkacak ama tutuyorum
Eşimi yemeğe bekliyorum arada ağzıma bişelerde atıyorum halbuki ama yinede bulanıyor

İnşallah avidite beklediğin gibi gelir canım.ama illa çocuğa geçicek diye bişey yokmuş düşük bir ihtimalmiş Allah esirgesin.kedi falan beslıyo musun yada seviyo musun peki

İnşallah avidite beklediğin gibi gelir canım.ama illa çocuğa geçicek diye bişey yokmuş düşük bir ihtimalmiş Allah esirgesin.kedi falan beslıyo musun yada seviyo musun peki
Kedi hiç sevmem bakmam. Çok önceden kızım için bir kaç yıl önce baktık 4 ay kadar. Geçtiyse oradan geçmiştir onun dışında dışarıda bile sevmem.

Kedi hiç sevmem bakmam. Çok önceden kızım için bir kaç yıl önce baktık 4 ay kadar. Geçtiyse oradan geçmiştir onun dışında dışarıda bile sevmem.
Yıkanmamış sebze meyveden yada kediden diyolar canım ama tam net bilmiyorum.dışarda salata falan yememek gerekiyomuş ama hiç de kimse söylemedi şimdiye kadar. Allah a emanet canım gerek kalmaz inşallah hiçbişeye

7ye girince çok kötü olmuştum 4-5 gün sürdü sonrasında hafif hafif devam etmişti kendimi çözdüm en azından sık sık yiyince bir şey olmuyor diyr düşünmüştüm ama bugün tam 7. Haftaya girdiğim gibi oldu her şey midemi bulandırıyor 16ya 6 hafta var daha düşünemedim ya inşallah hemencecik geçer

Canım gaz sancısı olabilir. Benim de geceleri karnımın üst kısımlarında yoğun ağrı oluyor kalkıyorum afedersin gaz da çıkaramıyorum. Doktor normal şuan dedi. Gaz yapan besinler tüketmediğimde azalıyor. Bazen o kadar gaz oluyor ki karnım 4 5 aylık gibi oluyor

Amin kuzum inşallah geçer ben de kendimi erken kalkıp okula gidiyorum giderken yiyorum diye kusuyorum sanıyordum baktım boş günlerde de kusuyorum dedim ondan değil. Doktor ilaç verdi klasik prillam. Multivitamin ve demir ilaçlarını bir aydır hiç içemedim. İçtiğimi kustum. Şimdi prillam içip onlara zorla dedi. Aylar sonra bugün ilk kez güzel yemek yedim diyebilirim doymayacakmış gibi yedim hatta

Of gaz deme nolur şuan gazman gibi geziyorum evin içinde. Patlayacağım öyle bir şişlik batma var çok rahatsız ediyor.
Gaz ile olan batmayı çok iyi biliyorum aslında dünkü çok ona benzemiyordu ama sıkışmış falan olabilir belki bilemedim

Kızlar aranızda d3k2 kullanan var mı saclarım acayıp dokuluyor her zaman demirim dusuk cıkmıstır hamılelıkten once ocean d3k2 kullanıyordum hamılelıgı ogrenınce zararı olur dıye bıraktım

Prilami son raddeye kadar kullanmayayim dedim, daha da ilerlerse mecbur kullancam artık. Ben arada bulanmasina da razıyım geçen hafta iyiydim arada bulanıyordu şimdi de en azından o şekilde olsa sukredicem inşallah böyle devam eder senin

Kızlar aranızda d3k2 kullanan var mı saclarım acayıp dokuluyor her zaman demirim dusuk cıkmıstır hamılelıkten once ocean d3k2 kullanıyordum hamılelıgı ogrenınce zararı olur dıye bıraktım
Ben kullanıyorum kuzum. Doktorum verdi. Ama sen yine de doktoruna danışıp kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…