Ben aynı gün devlette keseye 14 mm dediler ayrıntılı ultrasonda 21 mm dediler onu bile yanlış hesapladılarCanım üzme kendini 21mm kesede henüz bebişi göremeyebilirler. Minnoşun geç döllenme olabilir. Ultrason cihazı inan çok farkettiriyor. Başka bir cihazda bakılınca göreceksin Allah’ın izniyle.
inşallah kanama olmadan kaybolur hayırlısıylaDiğeride gelişir mi acaba bi ihtimal diye ister istemez düşünüyor insan ama bi yandan da gelişmeyen kese yok olurken kanama olurmu sağlıklı keseye zarar verirmi diye de düşünülüyor. Ama bi sıkıntı olmuyor senin kese inşallah gelişir ama gelişmezse de rahim emsin yok olsun sıkıntısız
Aaa evet çok mantıklıbunlar negatif çıktıktan sonra bi önemi yok diye bakmamıştır canım.pozitif çıksaydı demekki bağışıklığına bakıcaktı.şükürki negatif çıkmış hepsi
Merhaba hemşireymiş sin. Bende toxoplazma igm 0.946 çıktıı igg ise 0.18 doktor avidite sonucu bekliyorum ama zaman geçmek bilmiyor. Sen ne dersin igm şuanda geçirdiğimi gösteriyor igg yüksek olmadığı na göre. Avidite sonucu ne çıkar acaba. Napıcam ben hiç bilmiyorum doğuma kadar antibiyotik kullanmak istemiyorum. Amniyosentez beni korkutuyor. Bebeğe geçerse. Sağlıksız olma. İhtimali.7+3 un. 3 gündür kusmaktan başım kalkmiyor. Hemşireyim. Dun doktorum 5 gun rapor verdi. Birde prizin diye bi ilac verdi. O da canakkalede yokmuş bursadan gelecek. Kizimda da boyleydim 6-7 aya kadar kustum ama atanmamistim o zaman evdeydim. 8 kilo vermiştim 2.trimesterde kilo almistim. Oglumda kusmam olmadi. Sanirim bu da kız diye düşünüyorum kendim
İnşallah avidite beklediğin gibi gelir canım.ama illa çocuğa geçicek diye bişey yokmuş düşük bir ihtimalmiş Allah esirgesin.kedi falan beslıyo musun yada seviyo musun pekiMerhaba hemşireymiş sin. Bende toxoplazma igm 0.946 çıktıı igg ise 0.18 doktor avidite sonucu bekliyorum ama zaman geçmek bilmiyor. Sen ne dersin igm şuanda geçirdiğimi gösteriyor igg yüksek olmadığı na göre. Avidite sonucu ne çıkar acaba. Napıcam ben hiç bilmiyorum doğuma kadar antibiyotik kullanmak istemiyorum. Amniyosentez beni korkutuyor. Bebeğe geçerse. Sağlıksız olma. İhtimali.
20. Haftada aldır diyorlar mış kafam çok karışık. Ümitvar olamıyorum. Bir fikrin varmı acaba.
Senin kesede nerdeydi peki sağda mı%95 kız kuzum
Bunu bende merak ettimSenin kesede nerdeydi peki sağda mıtutacak mı çok merak ediyorum
Kedi hiç sevmem bakmam. Çok önceden kızım için bir kaç yıl önce baktık 4 ay kadar. Geçtiyse oradan geçmiştir onun dışında dışarıda bile sevmem.İnşallah avidite beklediğin gibi gelir canım.ama illa çocuğa geçicek diye bişey yokmuş düşük bir ihtimalmiş Allah esirgesin.kedi falan beslıyo musun yada seviyo musun peki
Yıkanmamış sebze meyveden yada kediden diyolar canım ama tam net bilmiyorum.dışarda salata falan yememek gerekiyomuş ama hiç de kimse söylemedi şimdiye kadar. Allah a emanet canım gerek kalmaz inşallah hiçbişeyeKedi hiç sevmem bakmam. Çok önceden kızım için bir kaç yıl önce baktık 4 ay kadar. Geçtiyse oradan geçmiştir onun dışında dışarıda bile sevmem.
7ye girince çok kötü olmuştum 4-5 gün sürdü sonrasında hafif hafif devam etmişti kendimi çözdüm en azından sık sık yiyince bir şey olmuyor diyr düşünmüştüm ama bugün tam 7. Haftaya girdiğim gibi oldu her şey midemi bulandırıyorKuzum ben 10.haftada kusmaya başladım. Kustuğum herşeyi de tespit ettim yapmayı bıraktım. İlaçları bile bıraktım o derece yani. Bugün çok iyiyim mesela 16+2 bugün benim. İnşallah bundan sonra iyi gider
Canım gaz sancısı olabilir. Benim de geceleri karnımın üst kısımlarında yoğun ağrı oluyor kalkıyorum afedersin gaz da çıkaramıyorum. Doktor normal şuan dedi. Gaz yapan besinler tüketmediğimde azalıyor. Bazen o kadar gaz oluyor ki karnım 4 5 aylık gibi oluyorKızlar uyurken karnımın üst sağ tarafına yatıyordum orada bi batma ile uyandım ama kasık değil üst karnım. Ne kalkabildim ne dönebildim böyle bi acı yaşamadım ama neyin nesi anlamadımŞuan WC falan gittim geri soluma yattım hala var ağrıyor neyden olabilir acaba ?
Böbrek belin arka kısmına doğru demi bu başka bişe?
KuzumSenin kesede nerdeydi peki sağda mıtutacak mı çok merak ediyorum
Amin kuzum inşallah geçer7ye girince çok kötü olmuştum 4-5 gün sürdü sonrasında hafif hafif devam etmişti kendimi çözdüm en azından sık sık yiyince bir şey olmuyor diyr düşünmüştüm ama bugün tam 7. Haftaya girdiğim gibi oldu her şey midemi bulandırıyor16ya 6 hafta var daha düşünemedim ya inşallah hemencecik geçer
Of gaz deme nolurCanım gaz sancısı olabilir. Benim de geceleri karnımın üst kısımlarında yoğun ağrı oluyor kalkıyorum afedersin gaz da çıkaramıyorum. Doktor normal şuan dedi. Gaz yapan besinler tüketmediğimde azalıyor. Bazen o kadar gaz oluyor ki karnım 4 5 aylık gibi oluyor
Prilami son raddeye kadar kullanmayayim dedim, daha da ilerlerse mecbur kullancam artık. Ben arada bulanmasina da razıyım geçen hafta iyiydim arada bulanıyordu şimdi de en azından o şekilde olsa sukredicemAmin kuzum inşallah geçerben de kendimi erken kalkıp okula gidiyorum giderken yiyorum diye kusuyorum sanıyordum baktım boş günlerde de kusuyorum dedim ondan değil. Doktor ilaç verdi klasik prillam. Multivitamin ve demir ilaçlarını bir aydır hiç içemedim. İçtiğimi kustum. Şimdi prillam içip onlara zorla dedi. Aylar sonra bugün ilk kez güzel yemek yedim diyebilirim doymayacakmış gibi yedim hatta
Ben kullanıyorum kuzum. Doktorum verdi. Ama sen yine de doktoruna danışıp kullanKızlar aranızda d3k2 kullanan var mı saclarım acayıp dokuluyor her zaman demirim dusuk cıkmıstır hamılelıkten once ocean d3k2 kullanıyordum hamılelıgı ogrenınce zararı olur dıye bıraktım
Az önce turşu yedim sabahtan beri midem bulanıyor, acayip turşu istedi canım ağzım yüzüm eksiye eksiye yedim vallaHanımlar aşerme başladı mı sizde de ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?