Sabah içiliyor mu bende reçetede akşam yazıyor ya hep akşam tok karnına içiyordumKızlar ya kahvaltıdan sonra folik asit içtim , 15 dakika sonra istifra ettim . Sizce şimdi tekrar folik asit içmeli miyim ?
Hadi inşallah teşekkür ederimBurda daha belli canım saga yakın kız bebek olabilir
Bilmem ben hep kahvaltıdan sonra içiyorum akşama unuturum diyeSabah içiliyor mu bende reçetede akşam yazıyor ya hep akşam tok karnına içiyordum
Bence bugünlük es geç canım depolarında vardır zaten bir anda fazla doz alma. Ben sabah uyaninca acken içiyorum. Unutmamak için başucuma koydumBilmem ben hep kahvaltıdan sonra içiyorum akşama unuturum diyedoktor da birşey demedi hiç hangi folik asidi kullanıyorsun
Sağol canım yorumun için bir süre daha dikkat etmeye çalışıcambenim de rahim içi kanama vardı iki hafta önce, düşük tehlikesi yaşadım. raporluydum. benim allahtan keseye ulaşmadan durdu. işe başladım şimdi. doktor çok çok yorulmadan hafif ev işleri yapabilirsin dedi. süpürge bence yapma. ama bulaşık falan ben de yerleştiriyorum. yemek yapıyorum. ağır sakın kaldırma. ufak ufak gezinebilirsin ama sakın yorma kendini ve mümkün oldukça uzan. geçicek inşallah sabret. iyi kollarsan kendini daha hızlı iyileşirsin
Kuzum moralini bozma cihazdan kaynaklıdır endişe etme inşallah güzel haberlerini alırızMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Doktor da hamilelik te yükseliyor normal dedi evet baya korktumCanım bendede öyle çıktı bende korkmuştum ama korkulacak bi sorun yok dedi. Bide bi mono sayısı bide oranı var yüksek çıkan oranıydı sanırm diğeri de vardır testinde ona bak o normaldir
bunlar negatif çıktıktan sonra bi önemi yok diye bakmamıştır canım.pozitif çıksaydı demekki bağışıklığına bakıcaktı.şükürki negatif çıkmış hepsiKızlar sonuçlarım sonunda çıktı bir sorun yok demek oluyordu dimi bu? İgg istememiş ama sanırım ona takıldım biraz neden istememiş ki
Kanama alaniniz buyuk muydu? Benimde 1 cm bi kanama alani tespit edildi. Kanamam olunca gittim suan kanamam yok ama akintim kahverengi geliyor bazen de sildikce coook hafif pembemsi kirmizi. Bir de sehir disindaydim is icin allahtan annemlerin yanindayim da rahat ettim ve iki gun sonra mecbur seyehat etmek zorundayimbenim de rahim içi kanama vardı iki hafta önce, düşük tehlikesi yaşadım. raporluydum. benim allahtan keseye ulaşmadan durdu. işe başladım şimdi. doktor çok çok yorulmadan hafif ev işleri yapabilirsin dedi. süpürge bence yapma. ama bulaşık falan ben de yerleştiriyorum. yemek yapıyorum. ağır sakın kaldırma. ufak ufak gezinebilirsin ama sakın yorma kendini ve mümkün oldukça uzan. geçicek inşallah sabret. iyi kollarsan kendini daha hızlı iyileşirsin
Tamam canım öyle yapayımBence bugünlük es geç canım depolarında vardır zaten bir anda fazla doz alma. Ben sabah uyaninca acken içiyorum. Unutmamak için başucuma koydum
Canım bana sormamışsın ama yazayım dedim benim 4 cm di kanama alanım ve 3 haftadır evdeyim pek bir şey yapmıyorum. Dün işte bunaldım artık diye biraz süpürge yaptım ama kızlar yapma dediler artık ellemem. İnşallah düzelir ama benim büyük olduğu için epey uzun sürecek gibiKanama alaniniz buyuk muydu? Benimde 1 cm bi kanama alani tespit edildi. Kanamam olunca gittim suan kanamam yok ama akintim kahverengi geliyor bazen de sildikce coook hafif pembemsi kirmizi. Bir de sehir disindaydim is icin allahtan annemlerin yanindayim da rahat ettim ve iki gun sonra mecbur seyehat etmek zorundayimneler yaptiniz dinlenmek disinda acaba? Cok tedirginim ben cunku kalp atisi aldik ama amstres gecmiyor tabi bide kan sulandirici kullaniyodum onu da uc gun kes dedi doktorum. Allah yardimcimiz olsun
Kuzum ben 10.haftada kusmaya başladım. Kustuğum herşeyi de tespit ettim yapmayı bıraktım. İlaçları bile bıraktım o derece yani. Bugün çok iyiyim mesela 16+2 bugün benim. İnşallah bundan sonra iyi giderKızlar 10+3 bugün. Mide bulantilarim resmen en başa döndü. Sabahtan beri aciktikca kraker, bisküvi,muz,kivi, leblebi falan yedim ama yok yani hem açım hem midem bulanıyorsuyun tadı yine çok çok kötü geliyor soğuk olmasına rağmen. 12. Haftaya geçecek hepsi şimdi azar azar gidiyor belirtiler diye düşünürken bugün başa dönünce sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyorum
Cinsiyeti öğrendin miKuzum ben 10.haftada kusmaya başladım. Kustuğum herşeyi de tespit ettim yapmayı bıraktım. İlaçları bile bıraktım o derece yani. Bugün çok iyiyim mesela 16+2 bugün benim. İnşallah bundan sonra iyi gider
Kendi doktorum 72 saat dinlen dedi ama ben yinede 5 gun kadar yatmis olcam artik Allah buyuk varsa nasibi gelir, biraz biraz disari cikabilirsin de dedi doktorum bakalim artik. Sizin kanama devam ediyor mu?Canım bana sormamışsın ama yazayım dedim benim 4 cm di kanama alanım ve 3 haftadır evdeyim pek bir şey yapmıyorum. Dün işte bunaldım artık diye biraz süpürge yaptım ama kızlar yapma dediler artık ellemem. İnşallah düzelir ama benim büyük olduğu için epey uzun sürecek gibidoktor bana seyahat de yasak demişti ama sarsılmazsan bir şey olmaz heralde
Benm evet doktor keseyi göremedi 7 haftaya kadar.
Merhaba üzülme lütfen bende üzüldüm ama boşunaymış. Cihaz kaynaklı artı geç döllenme kaynaklı idi benimki. Hatta bir de rahim dönüktü. Alttan zor gördüler. 6 hafta 6 günlükte düşün bebekte kalp atışı da görmedilerCanım inan her ihtimali düşünüyorum ama kötü oldum elimde değil sende bi boş gebelik geçirmiştin senin kaçıncı hafta da netleşti belirtilerin varmıydı
Kanamam hiç dışarıya olmadı, sadece içeride o yüzden devam ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum, ultrasona girdikçe bakılıyor.Kendi doktorum 72 saat dinlen dedi ama ben yinede 5 gun kadar yatmis olcam artik Allah buyuk varsa nasibi gelir, biraz biraz disari cikabilirsin de dedi doktorum bakalim artik. Sizin kanama devam ediyor mu?
Anladiim, allah yardimcimiz olsun sag salim atlatalim su zamanlariKanamam hiç dışarıya olmadı, sadece içeride o yüzden devam ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum, ultrasona girdikçe bakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?