Benim de bulantılar 6 .haftaya girmemle başlamıştı bakalım ne zaman biticek merak ediyorumKizlarim gunaydin bugun 6+5 iz cok sukur :) hic bulantim ve ya koku tiksinmem olmadi henuz. 7.haftayi bekliyorum cevremdekilerin hep 7'de baslamis
Makine kaynaklı olabilir içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruzMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Folik asidi aç karna içince midemi çok bulandırmıştı benim de. Bi de ona dikkat et canımKızlar beni biliyorsunuz ben mide bulantısı yaşamadım bu zamana kadar.. folik asitimi değiştirdim ve midem bulanmaya başladı..golden-snitch belki sanada folik asit yapıyordur
bence kendine stres yapma. inşallah her şey yolundadır. kendi doktorun missler gibi bakar sana için de rahatlarIs icin sehir disindayim pzt baska doktora gittim su gun gel demedi yarinda mecbur evime donecegim kendi doktoruma kontrolum cuma gunu. Kendimi herseye hazirliyorum suan maalesef
Nerde canım senşnki göremedim
Nerde canım senşnki göremedim
Bence stres olacağın bi durum yok zaten acemiymiş doktor bebeği görmüşsün ya o yeter sağlıklıymış demekki çok şükür yokmuş başka kendi doktorun kadın doğumcuKizlarimgolden-snitch gulumsebebek @Elifingunlugu @Chen31 @merve933 @Begonya2 acildeki doktor ultrasonda bakamayabilir makineyi iyi kullanamiyor dediler ilk vajinal baksin dediler kanamanin sebep tespiti icin.. dedigim gibi leke atti ama bitti mesela bugun yok aksam gordum 1-2 kez korktum yine. sonra dedim rahat hissetmiyorum su an bilmedigim doktor sonucta ultrasonla baksin bi, inanin ultrasonda net bir goruntu bile yakalayamadi fotografini cekeyim ama bebek ordaydi baslamis gelismeye icinde gordum bos degildi kese cok sukur. Kalp atisini sordum bugun tam 7+0 oldum ben, cok kucuk falan dedi de kendisiyle alakali da olabilir cunku artik duyulmasi lazim dimi ?
ben dedi uzman doktorlarimizdan randevu ayarlicam sana detayli ultrason icin onu bekliyorum simdi zaten cuma da aile hekimim bakicak bakalim.. bebegi gordum ama yine de ne boyutunu olctu ne bir sey duydu. Ama simdi stresliyim ben yine cumayi nasil edicem bilmiyorum surekli belirti aramaya calsiyorum kendime6+6 da kalp atisi duymayan var mi
Canım ben folik asitimi neredeyse 4-5 aydır kullanıyorum. 7. Haftaya kadar bulantım yoktu. Bugün de düne göre daha iyiyimKızlar beni biliyorsunuz ben mide bulantısı yaşamadım bu zamana kadar.. folik asitimi değiştirdim ve midem bulanmaya başladı..golden-snitch belki sanada folik asit yapıyordur
Belki o yüzden olabilir gerçekten veya marka degistirdim ondanFolik asidi aç karna içince midemi çok bulandırmıştı benim de. Bi de ona dikkat et canım
Zaman ilerledikçe belirtiler azalır diye okumuştum. Benim de göğüs hassasiyetim biraz daha azaldı gibi hissediyorum. Ben de biraz korkuyorum açıkçası ama olumsuz bir şeyi düşünmek de istemiyorum. Kendimize de bebeğe de stres yaratmayalim. Olumlu düşünelim inşallah hepimiz sağlikla kucaklarimiza alacağızHerkese gunaydiin, beni biliyosunuz kanana alani tespit edilmisti iki gundur iyi gibiydi kahve geliyodu bugun yine idrsrdan sonra kirmizi gibi geldi hatta biraz pihtili koyu kirmizi geldi gerci oyle parca degil icerde beklemiste pihti olmus gibi yinede tedirginim. Pzrtesi kalp atisi almistik simdi kirmizi olunca tekrar gitsem mi dedim ama surekli ultrasona girip kalp atisi dinlenekte iyi degil diyolar . Inanin stresten uyku uyuyamiyorum tuvalete gitmeye korkar oldum. Pek gebelik belirtimde yok bulanti vs hic yok hatta iyi yiyorum ama kafayida yemek uzereyim
Canım çok geçmiş olsunAyyy benim başımda bişeyler dönüyor cidden kızlar mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğüyle başım dertteydi dün eşim çay yapmış yatakta içiyim dedim elime alır almaz döküldü her yerime kupa bardak göbeğim kollarım yandı hala acıyor sabah bi kalktım grip olmuşum kulağım ağrıyor sırtıma iğneler batıyor boğazım acıyor eyvah ne yapsam iyi gelir
canim insallah hepimiz saglikli gorup duyariz bebeklerimiziAzsa bence korkma içini rahat tut stres olma inşallah sağlıklı şekilde haberini alcazBen dün gittim 7+0dı duydum ama ultrasonda belli belirsizdi ışıltı gibiydi bence makineden kaynaklı olan bir şey cihaz çok fark ediyor bana kağıdı verdi ama bebek yok kağıtta sadece işaretlediği çizgiler vardı o yüzden için rahat olsun bebek varsa sıkıntı yoktur
degildi canim bastan soylediler hatta bakmak istemedi ultrasonla. evet ben de gec dollenmemi dedim ama hatirlarsan 6.haftada gittigim de tam doktor da 6 civari gibi demisti emin olamadim Allahim hayirlisi diyorum.. insallah canim aminCanım olusumu gördüysen hiç stres olma, cihazı kötü olabilir, kendisi de uzman değilmiş hem o yüzden görüntü alamamış olabilir. Bebek belki de yeni yeni oluşuyor başlarda böyle şeyler olabiliyor haftasını yakalıyor sonra, geç döllenme de olabilir. Sakın stres yapma bebişin orada sen de gördün. Stres yaparsan onu da etkilersin. Hep pozitif düşünüyoruz. İnşallah cuma günü güzel haber vereceksin
benim 7+0 bugun hic yok canim.. olsa belki daha iyi hissederimBenim de bulantılar 6 .haftaya girmemle başlamıştı bakalım ne zaman biticek merak ediyorum
kendi doktorumda pratisyen ama hastaneden ayarlayacak adam uzman bir radyolog ya da kadin dogumcu detayli ultrason icin canim ama kendi doktorumda iyi yine de cuma gidecegim bakalim :/Bence stres olacağın bi durum yok zaten acemiymiş doktor bebeği görmüşsün ya o yeter sağlıklıymış demekki çok şükür yokmuş başka kendi doktorun kadın doğumcu
Limonlu su tansiyonum çok düşük ama içsem daha çok düşürür mü 8/4 ölmiyim bideCanım çok geçmiş olsungrip için limonlu su ve ıhlamur yapmisti kızlar sanırım
canim benim de o idrar yolu enfeksiyonun da limonlu su iyi gelmisti cidden ama dengeli tut tabi tansiyonu dikkat et cok gecmis olsunLimonlu su tansiyonum çok düşük ama içsem daha çok düşürür mü 8/4 ölmiyim bideayy delirmek üzereyim
Bende 3 haftadır çekiyorum hatta 3 haftayı da geçmiştir. Dün en son kbb gittim çünkü artık bi sıkıntım kalmadı boğaz ağrısı ses kısıklığı arada öksürük dışında. Faranjit olmuşum dün antibiyotik verdi sonunda doktor. Şimdiye kadar antibiyotik te kullanamadım ıhlamur zencefil bal içtim oda abartmadan günde 2 kupa filan. Öksürük içinde ılık süt zencefil tarçın bal çok iyi geldi. Ama sesim hala bozukAyyy benim başımda bişeyler dönüyor cidden kızlar mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğüyle başım dertteydi dün eşim çay yapmış yatakta içiyim dedim elime alır almaz döküldü her yerime kupa bardak göbeğim kollarım yandı hala acıyor sabah bi kalktım grip olmuşum kulağım ağrıyor sırtıma iğneler batıyor boğazım acıyor eyvah ne yapsam iyi gelir
Önce bol tuzlu ayran içmekle başla o zaman canımLimonlu su tansiyonum çok düşük ama içsem daha çok düşürür mü 8/4 ölmiyim bideayy delirmek üzereyim
Ben son bi doktora gittim geçen ultrason cihazı eski bişeyler görünüyor evet ama buğulu gibi hiç net değildi ben bebeği görmeye çalışırken doktor kalp atışını dinletti çünkü uzmandı. Eğer seninki gibi acemi olsa orda bi oluşum olduğunu görecektik ama uygun yeri bulup kalp atışını dinletemeyecekti. Hiç korkma Rabbime emanet bebiş gün gelecek karnında tekmelerini hissederken bu stresli günlerine ne acele etmişim panik yapmışım diye güleceksincanim insallah hepimiz saglikli gorup duyariz bebeklerimizibiz de iste olusumu gorduk baslamis kucucuk bisiy ama net olmayinca ister istemez stresim. bir de bugun 7+0 hic bir bulantim belirtim yok ..gec mi dollendi dicem de sanmiyorum demedi ilk doktor boyle bisiy
degildi canim bastan soylediler hatta bakmak istemedi ultrasonla. evet ben de gec dollenmemi dedim ama hatirlarsan 6.haftada gittigim de tam doktor da 6 civari gibi demisti emin olamadim Allahim hayirlisi diyorum.. insallah canim amin
benim 7+0 bugun hic yok canim.. olsa belki daha iyi hissederim
kendi doktorumda pratisyen ama hastaneden ayarlayacak adam uzman bir radyolog ya da kadin dogumcu detayli ultrason icin canim ama kendi doktorumda iyi yine de cuma gidecegim bakalim :/
Canım ben hala cihaz ve doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bir de başlarda gün kısmında yanılma olabiliyor. Ben son adete göre 5+4ken gittigimde 5+0 demişti ben 5+2 oldgumu dusunuyordum. Kalp atışından yine son adete göre 6+6 gittim ama 6+4tum doktor 6+4sun dedi. En son gittiğimde son adete göre 9+4, bana göre de 9+2ydim doktor 9+3 dedi. Baslarda 4 gün geç döllenme derken bir anda son adet gününü yakaladı gibi oldu. Bugün belki tam ölçümemistir. İşin uzmanı bakınca gayet rahat görecektir.sen lütfen stres olmacanim insallah hepimiz saglikli gorup duyariz bebeklerimizibiz de iste olusumu gorduk baslamis kucucuk bisiy ama net olmayinca ister istemez stresim. bir de bugun 7+0 hic bir bulantim belirtim yok ..gec mi dollendi dicem de sanmiyorum demedi ilk doktor boyle bisiy
degildi canim bastan soylediler hatta bakmak istemedi ultrasonla. evet ben de gec dollenmemi dedim ama hatirlarsan 6.haftada gittigim de tam doktor da 6 civari gibi demisti emin olamadim Allahim hayirlisi diyorum.. insallah canim amin
benim 7+0 bugun hic yok canim.. olsa belki daha iyi hissederim
kendi doktorumda pratisyen ama hastaneden ayarlayacak adam uzman bir radyolog ya da kadin dogumcu detayli ultrason icin canim ama kendi doktorumda iyi yine de cuma gidecegim bakalim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?