2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kizlarim gunaydin bugun 6+5 iz cok sukur :) hic bulantim ve ya koku tiksinmem olmadi henuz. 7.haftayi bekliyorum cevremdekilerin hep 7'de baslamis
Benim de bulantılar 6 .haftaya girmemle başlamıştı bakalım ne zaman biticek merak ediyorum

Mrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Makine kaynaklı olabilir içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruz

Is icin sehir disindayim pzt baska doktora gittim su gun gel demedi yarinda mecbur evime donecegim kendi doktoruma kontrolum cuma gunu. Kendimi herseye hazirliyorum suan maalesef
bence kendine stres yapma. inşallah her şey yolundadır. kendi doktorun missler gibi bakar sana için de rahatlar

Bence stres olacağın bi durum yok zaten acemiymiş doktor bebeği görmüşsün ya o yeter sağlıklıymış demekki çok şükür yokmuş başka kendi doktorun kadın doğumcu

Kızlar beni biliyorsunuz ben mide bulantısı yaşamadım bu zamana kadar.. folik asitimi değiştirdim ve midem bulanmaya başladı.. golden-snitch belki sanada folik asit yapıyordur
Canım ben folik asitimi neredeyse 4-5 aydır kullanıyorum. 7. Haftaya kadar bulantım yoktu. Bugün de düne göre daha iyiyim

Zaman ilerledikçe belirtiler azalır diye okumuştum. Benim de göğüs hassasiyetim biraz daha azaldı gibi hissediyorum. Ben de biraz korkuyorum açıkçası ama olumsuz bir şeyi düşünmek de istemiyorum. Kendimize de bebeğe de stres yaratmayalim. Olumlu düşünelim inşallah hepimiz sağlikla kucaklarimiza alacağız

Ayyy benim başımda bişeyler dönüyor cidden kızlar mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğüyle başım dertteydi dün eşim çay yapmış yatakta içiyim dedim elime alır almaz döküldü her yerime kupa bardak göbeğim kollarım yandı hala acıyor sabah bi kalktım grip olmuşum kulağım ağrıyor sırtıma iğneler batıyor boğazım acıyor eyvah ne yapsam iyi gelir

Canım çok geçmiş olsun grip için limonlu su ve ıhlamur yapmisti kızlar sanırım

canim insallah hepimiz saglikli gorup duyariz bebeklerimizi biz de iste olusumu gorduk baslamis kucucuk bisiy ama net olmayinca ister istemez stresim. bir de bugun 7+0 hic bir bulantim belirtim yok ..gec mi dollendi dicem de sanmiyorum demedi ilk doktor boyle bisiy
degildi canim bastan soylediler hatta bakmak istemedi ultrasonla. evet ben de gec dollenmemi dedim ama hatirlarsan 6.haftada gittigim de tam doktor da 6 civari gibi demisti emin olamadim Allahim hayirlisi diyorum.. insallah canim amin
Benim de bulantılar 6 .haftaya girmemle başlamıştı bakalım ne zaman biticek merak ediyorum
benim 7+0 bugun hic yok canim.. olsa belki daha iyi hissederim
Bence stres olacağın bi durum yok zaten acemiymiş doktor bebeği görmüşsün ya o yeter sağlıklıymış demekki çok şükür yokmuş başka kendi doktorun kadın doğumcu
kendi doktorumda pratisyen ama hastaneden ayarlayacak adam uzman bir radyolog ya da kadin dogumcu detayli ultrason icin canim ama kendi doktorumda iyi yine de cuma gidecegim bakalim :/

Limonlu su tansiyonum çok düşük ama içsem daha çok düşürür mü 8/4 ölmiyim bide ayy delirmek üzereyim
canim benim de o idrar yolu enfeksiyonun da limonlu su iyi gelmisti cidden ama dengeli tut tabi tansiyonu dikkat et cok gecmis olsun

Bende 3 haftadır çekiyorum hatta 3 haftayı da geçmiştir. Dün en son kbb gittim çünkü artık bi sıkıntım kalmadı boğaz ağrısı ses kısıklığı arada öksürük dışında. Faranjit olmuşum dün antibiyotik verdi sonunda doktor. Şimdiye kadar antibiyotik te kullanamadım ıhlamur zencefil bal içtim oda abartmadan günde 2 kupa filan. Öksürük içinde ılık süt zencefil tarçın bal çok iyi geldi. Ama sesim hala bozuk

Ben son bi doktora gittim geçen ultrason cihazı eski bişeyler görünüyor evet ama buğulu gibi hiç net değildi ben bebeği görmeye çalışırken doktor kalp atışını dinletti çünkü uzmandı. Eğer seninki gibi acemi olsa orda bi oluşum olduğunu görecektik ama uygun yeri bulup kalp atışını dinletemeyecekti. Hiç korkma Rabbime emanet bebiş gün gelecek karnında tekmelerini hissederken bu stresli günlerine ne acele etmişim panik yapmışım diye güleceksin

Canım ben hala cihaz ve doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bir de başlarda gün kısmında yanılma olabiliyor. Ben son adete göre 5+4ken gittigimde 5+0 demişti ben 5+2 oldgumu dusunuyordum. Kalp atışından yine son adete göre 6+6 gittim ama 6+4tum doktor 6+4sun dedi. En son gittiğimde son adete göre 9+4, bana göre de 9+2ydim doktor 9+3 dedi. Baslarda 4 gün geç döllenme derken bir anda son adet gününü yakaladı gibi oldu. Bugün belki tam ölçümemistir. İşin uzmanı bakınca gayet rahat görecektir.sen lütfen stres olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…