2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
ay canim benim ne guzel soyledin insallah amin evet benim ki aynen oyle yapti diyorum ya kese boyutu falan olcer misiniz dedim yok yani sinir oldum ama neyse. canim ben 7+0 bugun ve bulanti vs de olmayinca hani insan korkuyor belirtisizlikten ama cok sagol moral oldun

canim benim de o idrar yolu enfeksiyonun da limonlu su iyi gelmisti cidden ama dengeli tut tabi tansiyonu dikkat et cok gecmis olsun
Sağol balım içiyim bakayım limonlu çay içiyim gerçi dün içerken yaktım kendimi başımda bişeyler dönüyor

evet canim daha cok erken dedigin gibi zaten kimse bana net bir tarih de soylemedi, biraz kendimi rahatlatmaya calisicam bugun valla cok stresim hep kac gundur .. cok sagol bebisim

Ayy geçmiş olsun canım kulak enfeksiyonu benim sanırım kulağım ağrıyor iğne batıyor gibi oluyor

Sağol balım içiyim bakayım limonlu çay içiyim gerçi dün içerken yaktım kendimi başımda bişeyler dönüyor
kiz ben de yaktim gecen tavayi alirken ocaktan nasil parmagim degdiyse yandim ahah dedigin gibi Allah beterinden korusun hep bir sey var basimda bir gun disim agrir bir gun lekelenirim

kiz ben de yaktim gecen tavayi alirken ocaktan nasil parmagim degdiyse yandim ahah dedigin gibi Allah beterinden korusun hep bir sey var basimda bir gun disim agrir bir gun lekelenirim
Ayyy ben normalde de çok sakarımdır ama hamilelikle birlikte iyice sakarlaştım sanırım

evet canim daha cok erken dedigin gibi zaten kimse bana net bir tarih de soylemedi, biraz kendimi rahatlatmaya calisicam bugun valla cok stresim hep kac gundur .. cok sagol bebisim
Stres daha çok etkiliyor unutma, huzurlu anne huzurlu bebekler

Stres olmamak elde degil valla en azinda su uc ay bi gecse biraz daha rahatlicam. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Doktor daha ölçüm bile alamamış bırak kalp atışını yani. 7+0 olduğunu da son adet tarihinden biliyoruz belki bir kaç günlük geç döllenme söz konusu onu ölçmeden bilemeyiz ki. Hiç korkma o seninle. Rabbime emanet

Ayy geçmiş olsun canım kulak enfeksiyonu benim sanırım kulağım ağrıyor iğne batıyor gibi oluyor
Yaa bu kulakta benim ondan mı oluyor acaba böyle bi karıncalanma oluyor boğaza doğru inen bi tıkanıyor kapanıyor batıyor aşırı sinir bozucu bi hissiyat doktor kulakta bişey yok devam ederse nörolojiye git dedi ama hepsi üst üste geliyor

Öyle yapayım en iyisi tansiyona ne iyi geliyor başka bilen var mı kızlar
Hamilelikte düşük tansiyonu hiç takmıyor doktorlar yüksek olmasında düşük olursa olsun diyorlar. Ben kızımda günde 2 kez tansiyon ilacı kullanıyodum ona rağmen 14 filan çıkıyordu aşırı riskli bırak düşük olsun tabi bayıltmasın da

Merhaba aranıza yeni geldim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benim bel ağrısı dışında belirtim yok ya kalp atışını baya erken duydum çok şükür ama böyle belirti olmayınca insan kendini hamile gibi hissetmiyor hep inşallah bi sıkıntı yoktur diyorum sadece bir kere kusma oldu onun dışında olmadı. Bel ağrım var ama oda fıtık var zaten bende benim gibi hiç belirtisiz olan var mı ?

c

canim cok sagol iyi ki varsiniz ... haklisin oyle bir de hic belirtim olmayinca canim korkuyorum bir sey de hissetmiyorum ne bulanti ne hassasiyet sifir su an ama kotuyu cagirmayayim
Canim benim de öyle ama çok şükür iyi bebişim öyle düşünme hem daha güzel Rahat bir hamilelik geçiriyoruz cok şükür herkese nasip olmaz. Benim arada canim biseyler istiyor, yada gördüğümu yemek istiyorum yemesem aklımda kalıyor garipp

Benimde hafif asermelerim başladı onun dışında belirtim yok canim

aserme bende de var canim yani ozellikle boyle devamli burger king mc donalds cekiyor canim hep pis seyleri :d insallah canim rahat hamileliktir sorunsuzdur :)

Ben varım şükür hiç kusmadım. Arada hafif bulantı olup geçiyor kendimi telkinliyorum o ara bide göğüs hassasiyeti var oda azaldı gibi yada alıştım bilemiyorum maşallah boşver olmasın bi sıkıntı prenses hamilelik iyidir

Ah bu ben dün onu konuşuyorduk golden-snitch ile. Aklımda kalıyor hayalini filan kuruyorum illa yicem

Limonlu su tansiyonum çok düşük ama içsem daha çok düşürür mü 8/4 ölmiyim bide ayy delirmek üzereyim
Gecmiş olsun canım bende grip oldum ilacsız atlattım tansiyon yerlerdeydi bende..1 ilık su bardağına 1 yemek kaşığı bal ve 1 yarım limon sık günde 2 defa iç çok iyi geldi bana ve bol bol portağal kivi yedim ben öyle atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…