Tansiyonun düşükse içme canım bayılırsın valla bol şeker katıp içebilirsin amaLimonlu su tansiyonum çok düşük ama içsem daha çok düşürür mü 8/4 ölmiyim bideayy delirmek üzereyim
Evet haklısınız zaten hep dua ederdim rahat hamilelik olsun diye ama yine de kötü düşünceler insanın aklına gelmiyor değil inşallah hep iyi olurlarCanim benim de öyle ama çok şükür iyi bebişim öyle düşünme hem daha güzelRahat bir hamilelik geçiriyoruz cok şükür herkese nasip olmaz. Benim arada canim biseyler istiyor, yada gördüğümu yemek istiyorum yemesem aklımda kalıyor garipp
Haklısınız valla benimde bir düşüğüm var ondan korku kaplıyor içimi inşallah sıkıntısız sorunsuz hamilelik geçiririzBelirti olmayanlara toplu olarak yazıyorumBenim hiç belirtim yoktu bende sizin gibi çok korkuyordum bide önceden kayıplarım olduğu için korkum fazlaydı ve önceki gebeliğimde bütün belirtileri yaşayan birisi olarak bundan olmayınca hep dediğim bu oldu kalbi durmuş kesin..olumsuz yorumları okuyunca da oturup ağlıyordum.Mide bulantım zaten çok fazla diğildi ufak oluncada hemen bastırıyordum ekşiyle ne kusma hiçbir şey 9 haftada bıçak gibi kesildi ufaklarda bende korktum tabi tatlıya bakamıyordum tatlı başladım yemeğe..göğüslerimde sıfır ağrı yumşacıktı sanki hiç hamile diğilim..doktoruma dedim dedi aman nazar edicen..ondan sizde korkmayın
Canım hiç üzme kendini cihaz ya da doktor kaynaklıdır. Ben de 7+1 de duymuştum. Bir daha kendi doktoruna gidersin o daha iyi yorumlarKizlarimgolden-snitch gulumsebebek @Elifingunlugu I ImaginaryLife Asdb @Begonya2 acildeki doktor ultrasonda bakamayabilir makineyi iyi kullanamiyor dediler ilk vajinal baksin dediler kanamanin sebep tespiti icin.. dedigim gibi leke atti ama bitti mesela bugun yok aksam gordum 1-2 kez korktum yine. sonra dedim rahat hissetmiyorum su an bilmedigim doktor sonucta ultrasonla baksin bi, inanin ultrasonda net bir goruntu bile yakalayamadi fotografini cekeyim ama bebek ordaydi baslamis gelismeye icinde gordum bos degildi kese cok sukur. Kalp atisini sordum bugun tam 7+0 oldum ben, cok kucuk falan dedi de kendisiyle alakali da olabilir cunku artik duyulmasi lazim dimi ?
ben dedi uzman doktorlarimizdan randevu ayarlicam sana detayli ultrason icin onu bekliyorum simdi zaten cuma da aile hekimim bakicak bakalim.. bebegi gordum ama yine de ne boyutunu olctu ne bir sey duydu. Ama simdi stresliyim ben yine cumayi nasil edicem bilmiyorum surekli belirti aramaya calsiyorum kendime6+6 da kalp atisi duymayan var mi
Canım stres yapma lütfen, kanaman lekelenmen hiç bir şeyin yok şu an. Kan tahlili sonuçların çıktı mı? Betaya bakılmış miydiKızlar sabah acile gittim baktık yine malesef göremedi doktor ne bebek ne kalp atışı sonra başka özel bir yere oda aynı şeyleri söyledi ama 1 hafta daha bekleyelim dedi umudum kalmadı ama yine bir hafta kadar bekliycezmelegim can golden-snitch gulumsebebek ve diğer arkadaşlar
Canım senin için hayırlısı Allah'tan neyse o olsun malesef çok zaman ilk gebeliklerde oluyor genelde doktorlar öyle diyorKızlar sabah acile gittim baktık yine malesef göremedi doktor ne bebek ne kalp atışı sonra başka özel bir yere oda aynı şeyleri söyledi ama 1 hafta daha bekleyelim dedi umudum kalmadı ama yine bir hafta kadar bekliycezmelegim can golden-snitch gulumsebebek ve diğer arkadaşlar
canim ben de tam goremedim henuz duymadim da stres olma dur bakalim senle benim yakin cok, insallah haftaya gorup duyarsin bebisini. belli ki gec gelisiyor sonra yakalayacak haftasini uzme kendini. betan kac cikti canim ? umudunu kaybetme hemen ama her seyin de hayirlisi diyelimKızlar sabah acile gittim baktık yine malesef göremedi doktor ne bebek ne kalp atışı sonra başka özel bir yere oda aynı şeyleri söyledi ama 1 hafta daha bekleyelim dedi umudum kalmadı ama yine bir hafta kadar bekliycezmelegim can golden-snitch gulumsebebek ve diğer arkadaşlar
Çok üzgünüm canım ama allahtan ümit kesilmez geç döllenme olamazmıymış bişe demedimi şuan. Kaç haftalık gözüküyor ultrasonda kesen gayet düzenli duruyor kaç mm çıktı canım tam kaç haftalıksınKızlar sabah acile gittim baktık yine malesef göremedi doktor ne bebek ne kalp atışı sonra başka özel bir yere oda aynı şeyleri söyledi ama 1 hafta daha bekleyelim dedi umudum kalmadı ama yine bir hafta kadar bekliycezmelegim can golden-snitch gulumsebebek ve diğer arkadaşlar
beta ya bakmamış canım bende sormadım artık bir hafta süre verdi çok olumlu degil doktor kesede bi bozukluk yok ama bu keseye göre görülmesi lazım dedi bende ne yapacagımı şaşırdım ALLAHtan ümit kesilmezCanım stres yapma lütfen, kanaman lekelenmen hiç bir şeyin yok şu an. Kan tahlili sonuçların çıktı mı? Betaya bakılmış miydi
Bence de acele etme bekle, aynı şey olmuştu bak yine bu grupta sanırım detaylı ultrasonda mi ne gozukmustu. Kesen de normal gibi bı kanama alanı bozulma falan da olmamış, inşallah bebeğin seninle
Igm negatif olması şu an bu bakılan hastalıkların olmadığını gösteriyor için rahat olsun.Benim bazı sonuçları bir kaç gün sonra çıktı igg belki sonra çıkar belki dr istememiştir.igg bağışıklık var mı yok mu onu gösteriyorKızlar sonuçlarım sonunda çıktı bir sorun yok demek oluyordu dimi bu? İgg istememiş ama sanırım ona takıldım biraz neden istememiş ki
Gec döllenme olabilir canım,birçoğumuzun sat a göre geriden geliyo.bol dua et haftaya görceksin inşallahKızlar sabah acile gittim baktık yine malesef göremedi doktor ne bebek ne kalp atışı sonra başka özel bir yere oda aynı şeyleri söyledi ama 1 hafta daha bekleyelim dedi umudum kalmadı ama yine bir hafta kadar bekliycezmelegim can golden-snitch gulumsebebek ve diğer arkadaşlar
betaya bakmamış kuzum sata göre 7 haftalık oluyor ama kesin bişey için sanırım 9 haftaya kadar bekleniyor senin ultrason görüntün varmı bi karşılaştırsaydıkcanim ben de tam goremedim henuz duymadim da stres olma dur bakalim senle benim yakin cok, insallah haftaya gorup duyarsin bebisini. belli ki gec gelisiyor sonra yakalayacak haftasini uzme kendini. betan kac cikti canim ? umudunu kaybetme hemen ama her seyin de hayirlisi diyelim
sata göre 7 haftalık gec döllenmeden bahsetmedi sadece biraz bekleyelim dedi bide zaten sağlıksızsa vucut onu atmaya calışacaktır kanaman leken olabilir olursa korkma dedi bende şuan bişey yok umudum yok amaÇok üzgünüm canım ama allahtan ümit kesilmez geç döllenme olamazmıymış bişe demedimi şuan. Kaç haftalık gözüküyor ultrasonda kesen gayet düzenli duruyor kaç mm çıktı canım tam kaç haftalıksın
Umudunu kaybetme canım sen bekle yine de belki geç döllenmedir ancak görünecektir, sonuçta kanaman yok bir şeyin yok. İnşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninleKızlar sabah acile gittim baktık yine malesef göremedi doktor ne bebek ne kalp atışı sonra başka özel bir yere oda aynı şeyleri söyledi ama 1 hafta daha bekleyelim dedi umudum kalmadı ama yine bir hafta kadar bekliycezmelegim can golden-snitch gulumsebebek ve diğer arkadaşlar
Hiç umudunu kaybetme canım vucud atacaksa kanaman mutlaka olur renkli doplere girmedin mi canım detaylı ultrasonsata göre 7 haftalık gec döllenmeden bahsetmedi sadece biraz bekleyelim dedi bide zaten sağlıksızsa vucut onu atmaya calışacaktır kanaman leken olabilir olursa korkma dedi bende şuan bişey yok umudum yok ama
inşallah kuzumUmudunu kaybetme canım sen bekle yine de belki geç döllenmedir ancak görünecektir, sonuçta kanaman yok bir şeyin yok. İnşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle
normal ultrasondu canım özelde de yoktu onun için cevre illerden bakmam lazım ama 1 hafta daha bekliyeyim dedim kanamam falan olmazsa belki umutlanırımHiç umudunu kaybetme canım vucud atacaksa kanaman mutlaka olur renkli doplere girmedin mi canım detaylı ultrason
Dualarım seninle canım, inşallah güzel haberlerle gelirsinbeta ya bakmamış canım bende sormadım artık bir hafta süre verdi çok olumlu degil doktor kesede bi bozukluk yok ama bu keseye göre görülmesi lazım dedi bende ne yapacagımı şaşırdım ALLAHtan ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?