2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bugün göreceksin diye çok umutluydum. Ama hala bi umut var Rabbim seninle olduğunu görmeyi nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mucizeler seninle olsun mevlam neylerse güzel eyler sen ona sığın sağlıklıysa nasip et diye dua et hakkında hayırlısı neyse o olsun canım dualarım seninle

tşk ederim canım sende galiba bi süre beklemiştin o sürede kesen kac mm di

tşk ederim canım sende galiba bi süre beklemiştin o sürede kesen kac mm di
İlk gittiğimde son adete göre 7+3 olması gerekiyordu ama boş kese gördük mm pek anlamıyorum ama ultrason fotoğrafı atıyorum bak 6.84 mm yazan yer sanırım. Ertesi gün vajinal baktırdım yine yok orda keseyi ölçmeye bile gerek duymadı doktor 2 gün sonra tekrar gittim yine yoktu tam 1 hafta bekledim gittim daha yeni 5+6 haftalık dedi doktor ozaman gördük bebeği kalp atışını. Bu 1 hafta beklerken de hiç kanamam lekelenmem filan olmadı

Eklentiler

• IMG_5600.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 78
anladım canım ama senin kese de küçükmüş benim kese büyümüş sat ile uyumlu 21 mm büyük ihtimal boş gebelik

anladım canım ama senin kese de küçükmüş benim kese büyümüş sat ile uyumlu 21 mm büyük ihtimal boş gebelik
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım sağlıklıysa seninle olsun en önemlisi sağlıklı olması inşallah mucize olur müjdeli haberlerin olur

inşallah kuzum dualarınıza cok ihtiyacım var

normal ultrasondu canım özelde de yoktu onun için cevre illerden bakmam lazım ama 1 hafta daha bekliyeyim dedim kanamam falan olmazsa belki umutlanırım
olmaz canım inşallah beta vermiştin sanki kaç çıkmış

Canım hakkında hayırlısı olsun ilk gebeliğin miydi? Ben de 9 ay önce boş gebelikten kürtaj olmuştum. Kese 25 mm e kadar büyümüştü içinde ne bebek ne de yolk vardı. 4 5 defa farklı yerlerde ultrasona girdim gebelik haftası 5 ten öteye geçemedi kese büyümesine rağmen. En son 1 hafta bekleyelim diyip 8. haftada kürtaj oldum. Bunu niye yazıyorum. O zamanlarda çok üzüldüm derdimi kimseyle paylaşamadım bir de eşimin değerleri düşüktü mucize gözüyle bakmıştım o zaman. Ama şimdi hamileyim çok şükür.
Demem o ki kendini yıpratma bir mucize olacaksa da kendini boşa strese sokma Allahtan ümit kesilmez
Olmayacaksa da bunda da vardır bir hayır de daha güzel zamanda nasip eder inşallah Allah. Biliyorum zaman geçmek bilmiyor ama senin elinden gelen birşey olmayacak ne yazık ki. Benim gittiğim doktorum ilk gebeliklerde o kadar çok karşılaşıyoruz ki çok normal artık demişti. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

evet canım ilk gebelik bizde bir yıldır istiyorduk 1 yılın sonunda hamile oldugumu öğrendim hiç böyle kötü bişey düşünmemiştim iki gündür cok kötüyüm toparlanmaya calışıyorum takdiri ilahı artık bekleyip görecez ama umudum yok olmamasında da tabiki bir hayır vardır elbet hayırlısı olsun diyorum

Hoşgeldin aramıza canım. Benimde abartı bi belirti yok. Bir tek uykuya doymuyorum ve Aşerme çok oluyor. Ha bir de çok lekeleniyorum bu kadarı da olsun (geçen haftalarda kahverengi lekelerim vardı ayrıca)

Son düzenleme:
Yani bilmiyorum ki benim 10 gün var
Canım bugün başka hastaneye gittim. İlk dr da 4-5 gün gerideydi. Bu dr ise sat ile uyumlu dedi. 7+5 te sanıyodum. Bugün ki dr 8+3 dedi. Hangisine inanayım bilmiyorum.
Canım merhaba mesajları okudum. Okurken içime hiç kötü bir his doğmadı inan aksine 1 hafta 10 gün sonra bakılınca görülecek duyulacak diye düşündüm. Geç döllenme olabilir sonuçta. Duamızdasınız

betaya bakmamış kuzum sata göre 7 haftalık oluyor ama kesin bişey için sanırım 9 haftaya kadar bekleniyor senin ultrason görüntün varmı bi karşılaştırsaydık
canim yok ki alamadim ben de iste cuma gidecegim o zaman paylasirim heralde umuyorum. haftaya carsambada hastanede detayli ultrason yaptiracagim randevu aldim.. Allah bebislerimize ve bize saglik versin canim benim tek duam

Canım hiç üzme kendini cihaz ya da doktor kaynaklıdır. Ben de 7+1 de duymuştum. Bir daha kendi doktoruna gidersin o daha iyi yorumlar güzel haberlerini bekliyoruz stres yapma hiç
amin canim insallah oyledir cuma olmak bilmicek simdi bana bakalim, bile bile baktirdim o doktora da yani emindim aslinda duyamicagindan ama iste gel de anlat. Esime diyorum ki eve ultrason mu alsak hahaa boyle nasil gecicek

amin canim insallah oyledir cuma olmak bilmicek simdi bana bakalim, bile bile baktirdim o doktora da yani emindim aslinda duyamicagindan ama iste gel de anlat. Esime diyorum ki eve ultrason mu alsak hahaa boyle nasil gecicek
Hahah varya daha dün aynısını eşime ben söyledim şu boş odaya ultrason makinesi alsakda ben gidip gidip dursam

Ben de eve fetal doppler cihazı mı alsam diyorum bebeğin kalbini dinlemek için ama bu haftalarda zor duyuluyor diyorlar yorumlarda 4 gündür mide bulantım geçmişti az önce istifra ettim ona bile seviniyorum içten içe

Kızlar şartlar gereği devlet hastanesinde kontrollere devam ediyorum. Bugün 7+5 sanıyodum ama 8+3 sat ile uyumlu dedi dr. Düzgün bir görüntü alamadığı için ultrason kağıdı vermedi. Keşke ısrar etseydim. Kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Yeşil akıntım vardı çok rahatsız etmiyorsa ilaç kullanmanı önermem dedi. Bolca su içmemi söyledi. Folikasit değerim yüksek diye kullanmıyorum ( önceki dr öyle demişti) bu doktor mutlaka kullan dedi. (Folidoce) kan verdim ama ne için bilmiyorum sonuclar çıkınca öğrenicem artık sonuc 13 gün sonra çıkacağına göre önemli seyler olsa gerek.

gulumsebebek canım 8+3 kalp atışı görüldü hamdolsun listeye ekleyebilir misin

Canım bugün başka hastaneye gittim. İlk dr da 4-5 gün gerideydi. Bu dr ise sat ile uyumlu dedi. 7+5 te sanıyodum. Bugün ki dr 8+3 dedi. Hangisine inanayım bilmiyorum.
Bence cihazdan cihaza değişiyor ölçümler. Sabit birine gitmek lazım

Bugün arka arkaya sıkıntılı haberler alınca iyi geldi bu haber vallahi darısı diğer bekleyen arkadaşların başına sağlıkla.

Hahah varya daha dün aynısını eşime ben söyledim şu boş odaya ultrason makinesi alsakda ben gidip gidip dursam
ah canim hahaah fikirler hep ayni demek insallah hamileleri rahat ettirecek ev boyutu cihazlar cikar
ay ne guzel olurdu ya gercekten ister istemez stresli bu surec fazlasiyla..
Canim inan anliyorum benim de bulanti kusma vs yok ya hani olsun demiyorum ama ne biliyim bi sorun mu var diyorum iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…