2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bende 10 hafta 3 günlük hamileyim mide bulantılarım 6. Haftadan beri devam ediyordu ama o zamanlar bu kadar değildi aksine ilerki haftalarda azalır derler ama benim suan çok midem bulanıyor bir tane düşüğüm vardı ilk gebeliğim olacak nasipse normalmi kontrolüm pazartesi

Normal canım maalesef 4. Aya kadar süren oluyor

Normal canım, benim de öyle. Bulantılarım azalmıştı son iki gündür tekrar başladı 10+4um ben de

Kızlar ya benim midemde resmen ejderha var böyle bir yanma yok rennie yazdı doktor ama anlık çözüm birde üstüne ekşi aşeriyorum ya

Evet şuan bağışıklık düşük diye sanırım üst üste geliyor

8/4 ruh gibi geziyorum kuzum akşama doğru yükseliyor ama

Ayy bende mandalina ya dadandım sabahtan beri midem yanmaya başladı şimdi de bi yeri yaparken bi yer gidiyor

Ballı zencefil limon yap bence canım bol su içmeye de çalış c vit için meyve sebze ye ,bi de ayağına sıcak su koyabilirsin

Bence cihazdan cihaza değişiyor ölçümler. Sabit birine gitmek lazım
Kesinlikle canım sabit dr sabit ölçüm en güzeli bu ikinci kontroldü. 3. Kontrol için direkt perinatolojiye gidicem ikili test için. Yapmak istemiyorum aslında ama bilmiyorum
Evet cihazdan ve doktorun baş popo ölçüm tutuşundan değişiyor. 3 doktora gittim birine göre şuan 8+2 yim diğerine göre 7+5 ötekine göre 7+2
Benim ilk kontrolde kesede bebek bile görünmüyordu keseyi kabaca ölçtü ama haftasını 4-5 gün geride ölçtü anlamadım. Bebeği mi ölçmeliler keseyi mi neye göre belirlenir bu hafta hesabı.

Bende 6 haftadayim sadece bulanti var hic birsey yemek istemiyorum. Ama kusma yok buda zorluyor hani kussam rahatlicam sanki surekli uyuyorum ev bildiğin pislik oldu

Bende 6 haftadayim sadece bulanti var hic birsey yemek istemiyorum. Ama kusma yok buda zorluyor hani kussam rahatlicam sanki surekli uyuyorum ev bildiğin pislik oldu
Olsun kuzum hiç üzülme hiç de takma. Ben de 10.haftaya kadar sadece mide bulantısı yaşadım yiyemedim. 10 itibariyle kusma başladı. Bu hafta kusma yok hatta iki gündür ilaçlarımı bile içtim normalde onu da kusuyordum

Bebek henüz oluşmamışken keseyi, bebek oluştuktan sonra baştan popoya bebeği ölçüyorlar canım. Bebeğin gelişimi hangi haftayla uyumluysa 3 aşağı 5 yukarı o civarlar çıkıyor.

Kesinlikle canım sabit dr sabit ölçüm en güzeli bu ikinci kontroldü. 3. Kontrol için direkt perinatolojiye gidicem ikili test için. Yapmak istemiyorum aslında ama bilmiyorum
Ben hiçbir testi yaptırmıyorum, şeker yüklemesi va onlarına yaptırmıyorum. Diğer iki kızımda yaptırmadım yani bundada yaptırmaya niyetim yok

Valla bende çalışıyorum aynı durumdayım kusscam rahatlıcam ama sadece gidiyorum lavaboya öyle bekliyorum kuscal gibi midem öyle oluyor ama yok gözümden yaş geliyor resmen acaba diyorum ilaç kullansak sadece kusmayı mı engelliyor yoksa o şekilde bulantı olmasınıda engeller mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…