2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar sizce Lazer epilasyon bu dönemde gitsem bişey olur mu ? Yani aslinda tüylerim biraz çıktı normalde olsa giderdim ama emin olamadimm gebelik olunca ne diyorsunz begmsss

Kızlar sizce Lazer epilasyon bu dönemde gitsem bişey olur mu ? Yani aslinda tüylerim biraz çıktı normalde olsa giderdim ama emin olamadimm gebelik olunca ne diyorsunz
Gebelikte gidilmemesi gerektiğini okumuştum. Çünkü çıkan tüyler hormonlardan ötürü artiyormus o kadar gebelikten sonra dökülüyormus. Boşuna lazere gidilmemesi gerektiğini okumuştum bir de cilt daha hassas oluyormuş acılı oluyormuş o yüzden. Şu an hormonlar değişiyor sürekli lazerin faydası olacağını düşünmüyorum bence doğumdan sonra gitmelisin

Kızlar bende diyorum ki şu ilk 3 ayı Allah’ın izniyle geçirince acaba bebek bezi mi stoklamaya başlasak ne diyorsunuz yavaştan alıp koysak mı

Kızlar bende diyorum ki şu ilk 3 ayı Allah’ın izniyle geçirince acaba bebek bezi mi stoklamaya başlasak ne diyorsunuz yavaştan alıp koysak mı
Bence erken canım belki alacağın marka bebişe iyi gelmeyecek bazen oluyor cildinde alerjik durumlar. Onun yerine gram altın al at kenara lazım oldukça bozdur harca

Bence erken canım belki alacağın marka bebişe iyi gelmeyecek bazen oluyor cildinde alerjik durumlar. Onun yerine gram altın al at kenara lazım oldukça bozdur harca
Evet o zaten mecbur hazır çalışıyorken şuan yapmak lazım onun yanında öyle bez mi stoklasak dedimde evet bilemedim

Ay 4 yeni ultrasonla geldim bu teori hepsinde tutarsa gidip alışveriş yapcam daha fazla dayanamam sanırım hepsi farklı bebek Muğla yazan vajinal görüntü diğerleri karından melegim can bekliyorum yorumunu çatlamak üzereyim

Eklentiler

• 25e06827-4970-4c0c-8f61-7570824b224f.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 59
  • b3422eb5-f4d3-4701-ac4f-ccdf674d6b9b.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 8c61121d-5835-49f3-9978-01b37c622e5b.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 44d5b4ae-8999-40d0-88e8-bd9267422f52.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 48
  • ee584646-9291-4088-b02b-a2eb989b1ecb.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 54
Valla ben bugün fiyat araştırması yapıyordum az daha indirime girerse alcam prima almayı düşündüm alerji yapmaz umarım

Valla ben bugün fiyat araştırması yapıyordum az daha indirime girerse alcam prima almayı düşündüm alerji yapmaz umarım
bende bugün arkadaşla konuştum valla çoğu fenomen bile sleepy almış hem fiyatına makul bu kadar sevildiğine göre alerji yapmıyordur heralde

bende bugün arkadaşla konuştum valla çoğu fenomen bile sleepy almış hem fiyatına makul bu kadar sevildiğine göre alerji yapmıyordur heralde
Sleepy'nin memnun olani çok, sızdırıyor diyenler de var ama şu ara ben hep fiyat performans olarak Molfix duyuyorum

Evet duydum ama kötü yorumlar da duydum baby turco diyen var goon diyen var ebebeğin markası varmış onu diyem var migrosun markası diyen var herkes farklı bir şey diyor

Galiba ben prima premium care alıcam ya en azından pişik yapma ihtimali felan en düşük olan o şimdiden alırsam daha kârlı çıkarım diye hesap edip parasına takılmam artık napayım
Prima zaten en soru işaretsiz olanmış. Ama alışınca da değiştirince pişik oluyormuş

Prima ben kızıma kullanıyorum Prima premium care. 5 aylık hamileyken 1-2 ve 3 numarasından stoklamıştım. Asla sızdırmıyor çok güzel bi bez fakat değiştiremiyorum teni başka bezi kabul etmiyor ya pişik oluyor ya lastiği bacaklarını kesiyor doğduğundan beri Prima devam

Bana erkek demişti burda hepsi doğru çıkarsa alışveriş yapmaya başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…