Aslında bende ikiliyi yaptırmak istemiyorum. test sonucu ne çıkarsa çıksın Rabbimin verdiğini biz alamayız sonucta. O yüzden istemiyorum. Ama devlete gittiğim için belki de elimde ilk defa doğru düzgün ultrason kağıdı olur diye arada kaldım. Eşim hevesli biraz. Hele şeker yüklemesii onun kadar saçma bir işlem görmedim. İlk çocukta yapmıştım iğrenç bişeydi şekeri ölçmenin normal yolları varken neden bünyeyi öyle sarsarlar anlmıyorum. Kendime zor gelmiştim.
Bebek henüz oluşmamışken keseyi, bebek oluştuktan sonra baştan popoya bebeği ölçüyorlar canım. Bebeğin gelişimi hangi haftayla uyumluysa 3 aşağı 5 yukarı o civarlar çıkıyor.
Prima ben kızıma kullanıyorum Prima premium care. 5 aylık hamileyken 1-2 ve 3 numarasından stoklamıştım. Asla sızdırmıyor çok güzel bi bez fakat değiştiremiyorum teni başka bezi kabul etmiyor ya pişik oluyor ya lastiği bacaklarını kesiyor doğduğundan beri Prima devam
Evet bi tanıdığım prima ile başladı cocuk primaya alıştı sonra değişiklik yaptı çocuk pişti hep. Başka hiçbir şey kullanamadı. Biz molfixle başlayıp, evy baby, can bebe , sleepy, bim bezine kadar bütün markaları rastgele denemiştik maşallah hiç sorun yaşamadık kızım hassas tenli üstelik
Aslında bende ikiliyi yaptırmak istemiyorum. test sonucu ne çıkarsa çıksın Rabbimin verdiğini biz alamayız sonucta. O yüzden istemiyorum. Ama devlete gittiğim için belki de elimde ilk defa doğru düzgün ultrason kağıdı olur diye arada kaldım. Eşim hevesli biraz. Hele şeker yüklemesii onun kadar saçma bir işlem görmedim. İlk çocukta yapmıştım iğrenç bişeydi şekeri ölçmenin normal yolları varken neden bünyeyi öyle sarsarlar anlmıyorum. Kendime zor gelmiştim.
Evet bi tanıdığım prima ile başladı cocuk primaya alıştı sonra değişiklik yaptı çocuk pişti hep. Başka hiçbir şey kullanamadı. Biz molfixle başlayıp, evy baby, can bebe , sleepy, bim bezine kadar bütün markaları rastgele denemiştik maşallah hiç sorun yaşamadık kızım hassas tenli üstelik
Ay 4 yeni ultrasonla geldim bu teori hepsinde tutarsa gidip alışveriş yapcam daha fazla dayanamam sanırım hepsi farklı bebek Muğla yazan vajinal görüntü diğerleri karından melegim can
bekliyorum yorumunu çatlamak üzereyim
Kızlar sizce Lazer epilasyon bu dönemde gitsem bişey olur mu ? Yani aslinda tüylerim biraz çıktı normalde olsa giderdim ama emin olamadimm gebelik olunca ne diyorsunz begmsss
Bebişim gitme bence ya zaten hormonlardan dolayı okumuşsundur geri tüylenme oluyormuş va. Anlamsız olur ama onu da geçtim canım ya bebişe bi zararı varsa korkarım riske atma bir de bak yaptırırken çok acırsa hassas dönemdeyiz kasıcaksın kendini iyi değil.. diş hekimi bile bana sırf kendini kasarsan diye korkuyoruz ilk 12 haftada dedi.
Ben de inan onları hiç düşünmedim daha kızlar konuşmuş şimdi gördüm bizden biraz öndeler zamanı gelince bakıcam çünkü henüz kalp atışını bile dinleyemedim bebişin sırayla olur hepsi canım.. sen nasılsın duydun mu gördün mü bebişi ?
Ben de inan onları hiç düşünmedim daha kızlar konuşmuş şimdi gördüm bizden biraz öndeler zamanı gelince bakıcam çünkü henüz kalp atışını bile dinleyemedim bebişin sırayla olur hepsi canım.. sen nasılsın duydun mu gördün mü bebişi ?
Keseyi gördük ama kalp atışını henüz duymadim.
Biraz değişik geçiyor bu dönem :) Normalde elmayla pek bir aram yoktur ama 2 haftadır kilolarca elma yemiş olabilirim. Surekli canım elma çekiyor.
Çok şükür mide bulantım pek yok, gözlerim dolu dolu geziyorum ama ağlamaya hazır. Bi de bacak ağrısı olmasa süper gidecek.
Ay kusura bakmayın yazdıkça yazmışım çevremde kimseyle bu kadar paylaşamadığımdan
Igm negatif olması şu an bu bakılan hastalıkların olmadığını gösteriyor için rahat olsun.Benim bazı sonuçları bir kaç gün sonra çıktı igg belki sonra çıkar belki dr istememiştir.igg bağışıklık var mı yok mu onu gösteriyor
Ay 4 yeni ultrasonla geldim bu teori hepsinde tutarsa gidip alışveriş yapcam daha fazla dayanamam sanırım hepsi farklı bebek Muğla yazan vajinal görüntü diğerleri karından melegim can
bekliyorum yorumunu çatlamak üzereyim
Canım 1. Ultrason karından ise kız
2. Ultrason emin olamadım ortada
3. Erkek
4.kız
5. Kız bu arada mugla yazan vajinal degil canım karından vajinal olan varsa yanlış olabilir