Keseyi gördük ama kalp atışını henüz duymadim.
Biraz değişik geçiyor bu dönem :) Normalde elmayla pek bir aram yoktur ama 2 haftadır kilolarca elma yemiş olabilirim. Surekli canım elma çekiyor.
Çok şükür mide bulantım pek yok, gözlerim dolu dolu geziyorum ama ağlamaya hazır. Bi de bacak ağrısı olmasa süper gidecek.
Ay kusura bakmayın yazdıkça yazmışım çevremde kimseyle bu kadar paylaşamadığımdan
Ay iyi yapmışsın canım burda çok iyi herkes ben de paylaşıyorum her anı herkesden önce biliyorlar ben de keseyi gördüm geçen hafta cuma 6+0 idi dün de acile gittim lekelenmem olunca
Ay iyi yapmışsın canım burda çok iyi herkes ben de paylaşıyorum her anı herkesden önce biliyorlar ben de keseyi gördüm geçen hafta cuma 6+0 idi dün de acile gittim lekelenmem olunca
Şu an iyiyim teşekkürler tamamlayamadım yanlışlıkla göndermişim yukarıdaki mesajı :) bebişi dün gece gördüm tam 7+0 olunca acildeki doktor sorun yok dedi kahverengi lekelenmeler yaşadım böyle bir kaç kez daha önce de .. asıl cuma randevum var oraya gideceğim bakalım 7+2 olacak umarım kalp atışını da duyarım
Şu an iyiyim teşekkürler tamamlayamadım yanlışlıkla göndermişim yukarıdaki mesajı :) bebişi dün gece gördüm tam 7+0 olunca acildeki doktor sorun yok dedi kahverengi lekelenmeler yaşadım böyle bir kaç kez daha önce de .. asıl cuma randevum var oraya gideceğim bakalım 7+2 olacak umarım kalp atışını da duyarım
Benim de bulantım yok bu arada ama dediğin gibi sürekli bir şey yemek istiyorum ne görsem canım çekiyor, modum da değişken evet stresliyim mutluyum çok farklı :)
Canım 1. Ultrason karından ise kız
2. Ultrason emin olamadım ortada
3. Erkek
4.kız
5. Kız bu arada mugla yazan vajinal degil canım karından vajinal olan varsa yanlış olabilir
Hoşgeldin aramıza canım. Benimde abartı bi belirti yok. Bir tek uykuya doymuyorum ve Aşerme çok oluyor. Ha bir de çok lekeleniyorum bu kadarı da olsun (geçen haftalarda kahverengi lekelerim vardı ayrıca)
5. Haftada benimde çok uykum geliyordu ama oda kesildi gibi sadece çabuk yoruluyorum enerjim bitiyor. Lekelenme bende yok çok şükür inşallah sizinde en kısa zamanda biter
Uff bu boş bulantı mahvediyor azcık acıkayım öğ desem çıkacak ama tutuyorum
Eşimi yemeğe bekliyorum arada ağzıma bişelerde atıyorum halbuki ama yinede bulanıyor