2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yorumlarıda iyiydi halbuki ama haklısın stok yapıcaz madem garanti bir şey olsun
Canım abimin kızında aldık sleepy asla bağlayamadık canım ha bire hametan pişik kremi . Tabi ciltten cilde göre değişir benim yeğenim çok hassastı

Merhaba guzel anneler bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Biz henuz ilk muayneye gidemedik 23 Ekim de gidicez insaallah. O yuzden bebegi henuz cocuklara soylemedik bebegi gorelim kalp atisini duyalim her sey yolundaysa o zaman soyleyelim dedik.
13 yasinda bir oglum 8 yasinda bir kizim var sizce yeni kardes haberi nasil verilmeli? Ozel bir seyler yapayim istiyorum ama aklima bir sey gelmiyor.
Siz cocuklariniza nasil soylediniz? Ya da ikinci, ucuncu olsa nasil soylerdiniz?

Ben de en erken aralıkta alırım sanırım. Anneme kalsa 7.aydan önce alma diyor hiçbir şey
Benim de içimden hep bir sürü şey almak geliyor, çok tatlı zibinlar falan ama işte elim gitmiyor açıkçası annen de haklı gibi geldi bana da ama ülke ekonomisi de belli Kasım indirimi vs belki alınabilir,bilemedim ben de

Neden kendine zor geldinki?ben yaptırmayı düşünüyorumda ondan sordum
Kuzum ben normalde tatlıyı bile pek sevmem. Bi karışım yapıp verdiler. Şerbet gibi. O bana çok ağır gelmişti. Kana kana su içsemde susuzluğum gitmiyor gibi hissetmiştim. Ama dediğim gibi normal hayatta da tatlıyı sevmezdim belki sende öyle olmaz. İçip rahatsız olmayanlar da var

Merhaba benimde 3. Yavrum olacak 2 kızım var birisi 6 yaşında birisi 3.5 ve çok uzun zamandır kardeşimiz olsun istiyodu ikiside, geçen gün sofrada yemek yiyorduk henüz söylemeyi düşünmüyordum ama büyük kızım konusunu açtı anne karnında ne zaman kardeşim olacak dedi , bende dayanamadım söyledim çok şaşırdılar sevindiler. Öyle özel bir söyleme olmadı benimki, bide zaten küçükler. Ama sizinkiler büyümüş bi kutuya bebek kıyafeti koyup içine 2 not abla oluyorsun abi oluyorsun diye yazabilirsiniz biraz basit ama çocuklar için yeterli diye düşünüyorum

Ben de stok yapmak için onu alcam diğerlerinin alerji yapmayacağından emin olamadım stok yaparsam uyguna gelir belki
Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama e bebekte 46 lı fiyat 419 tl a 101 de 219 tl indirimde. İnternetten toplu alırsan 126 tanesi 1000 tl oluyor ama bu son dediğim Trendyol 5 numara tabi 1 numarasının güncel fiyatını bilmiyorum

Bende şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum aşırı zorlamıştı beni bide alt sınırda çıktı şekerim yani. Zaten ne kadar alakalı bilmiyorum şeker yüklemesi yaptırdım öğleden sonra doğum nişanı geldi ertesi gün yine geldi sonra doğum yaptım

Islak mendil kullandınız mı? Hangisini almak lazım hiç araştırmadım içeriklerini de indirim denk geldikçe alınabilir aslında
Evet kullanmıştım canım. İlk dönemler nemli pamuk ya da peçete ile temizledim bazende ıslak mendili yıkayıp kullandım. zaten az oluyordu kakası. İlerleyen dönemlerde ister istemez kullanmak zorunda kaldım. Uni baby nin yenidoğan için ıslak mendili vardı onu kullanmıştım, daha da büyüdüğünde can bebe ve molfixin ıslak bezini kullanmıştım. Tabi her bebek bir olmuyor. Ama yenidoğanlara özel olanlar alınabilir bence canım.. çok abartmadan alırsınız ama alınca ıslak mendili ters istifleyin kuruma olmasın diye .

Ayy bu kız çocukları niye böyle yaa insana vicdan yaptırıyolar bizim ki de öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…