2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evett bu tarz şeyler de duydum canım. Her insanın bünyesi farklı ama herkese aynı işlem yapılıyor. Biz bez alırken bile sayfalarca fikir alıp veriyoruz. Onlar robotmuşuz gibi hepimize aynı işlemi yapıyorlar. Şekerimizin olup olmadığını kan alarakta bakabilirler neden illa yükleme yapılıyor anlamıyorum

Ben kötü bir şey sandım olmuş korktum kızsandımki bayılma filan olmuş ve ya daha kötüsü Allah korusun.Ben tatlıya bayılmıyorum ama hamilelikte tüketiyorum ondan yaptırmak istiyorum.

Ben kötü bir şey sandım olmuş korktum kızsandımki bayılma filan olmuş ve ya daha kötüsü Allah korusun.Ben tatlıya bayılmıyorum ama hamilelikte tüketiyorum ondan yaptırmak istiyorum.
Yok bayılma olmadı kuzum yani onun verdiği ağırlık üstüme çöktü resmen. Bayılmamış olsamda bünyeme çok ağır gelmişti ve yine gebe kalırsam yapmicam demiştim kendi kendime

Yok bayılma olmadı kuzum yani onun verdiği ağırlık üstüme çöktü resmen. Bayılmamış olsamda bünyeme çok ağır gelmişti ve yine gebe kalırsam yapmicam demiştim kendi kendime
Ayyy bilemedimki ben şimdi mesela tetanoz kesin yaptırmıcam düşükler oluyormuş aşıdan sonra zaten doktorum bile ısrar etmedi ama şekeri bilemedim..aslında neden yüklenme yapılıyorki normal aç karnınada bakıla bilir anlamadım ben

Cevabin icin tesekkur ederim cok tatli bir fikir aklimda olacak Ne guzel seninkiler istiyormus ne guzel soylemis oyle yaslar kucuk olunca boyle dile getiriyorlar da buyuk olunca tepkilerini tahmin edemiyorum

Aynı fikirdeyim bide aşırı stres yapmıştım tansiyonum vardı zaten bide şeker çıkarsa nolcak nasıl olcak diye gereksiz bi stres. Açlık bi yandan 2 saatlik 3 saatlik ölçümleri bekle. O şerbet gibi şey zaten ızdırap içerken. Üstüne alt sınırda çıksın değer yok bu sefer yaptırmayı hiç düşünmüyorum

Cevabin icin tesekkur ederim cok tatli bir fikir aklimda olacak Ne guzel seninkiler istiyormus ne guzel soylemis oyle yaslar kucuk olunca boyle dile getiriyorlar da buyuk olunca tepkilerini tahmin edemiyorum
İstedikleri küçük birer hediye de alabilirsiniz kardeşinizden size diye kutunun içine onu da ekleyebilirsiniz diye düşündüm

Geçen hafta kedi çizmesinden dolayı tetanoz ve kuduz aşısı oldum canım. Henüz bir belirti vs görmedim

Cok gec yapmislar daha erken yapilmasi gerekmiyor mu? Tedbir amacli cunku gebelik sekeri varsa ona gore diyet ilac tedavisi olcumler falan yapiliyor ama sizin ki ilginc olmus.

Geçen hafta kedi çizmesinden dolayı tetanoz ve kuduz aşısı oldum canım. Henüz bir belirti vs görmedim
İn şa Allah canım görmezsin tabi her keste olucak bir şey diğil ama instaqramda olan yorumları görünce çok korktum sonuçta ben hala evin işini yapmıyorum hala iğne fitil kullanıyorum bu riske giremem..sağlık ocağıda sanki ısrar etmedi kendi doktorumda

Sezeryan olunca tetanoz gerekli diye biliyorum canım, doktorum aşılar konusunda israrciydi çünkü tehlikeli bir durum kuduz vs olması. Tabii herkesin kendi görüşü

Sezeryan olunca tetanoz gerekli diye biliyorum canım, doktorum aşılar konusunda israrciydi çünkü tehlikeli bir durum kuduz vs olması. Tabii herkesin kendi görüşü
Ben duymadım canım ama öyle bir şey hatda bizim Mart grupunda kızların ikisinede doktor açık söylemişki yaptırma diye onlarda sezeryan olucak İn şa Allah.Tabi her kes nasıl rahat edicekse öyle yapsın

Ben duymadım canım ama öyle bir şey hatda bizim Mart grupunda kızların ikisinede doktor açık söylemişki yaptırma diye onlarda sezeryan olucak İn şa Allah.Tabi her kes nasıl rahat edicekse öyle yapsın
Alla alla neden yaptırma demiş ki geçen instagramda hamilelikte tetanoz aşısı ile ilgili bir videoya denk gelmiştim yaptirmayin diyordu işte erken doğum olsun düşük olsun vs vs bir sürü şeyi tetikliyormus sanırım da ne kadar doğru bilemem

Sezeryanda ve göbek kordonu keserken makas neşter vs kullanılıyor ya o yüzden yapılmalı diye biliyorum. Asi inaktif bir aşı zaten bebeğe zarar verecek bir aşı değil. Annenin vücudunun verdiği tepki (yüksek ateş vs) gibi durumlar belki de düşüklere sebep olmustur

Bende bilmiyorum neden öyle diyorlar nasıl kovid aşısını bir zamanlar diyordular yaptırın korkuttular insanları ben mesela hiç yaptırmadın yapanlar daha çok hasta oldu.İşte bende çok okudum instaqramda yorumları düşük yapan çok kadın varmış yani bunu göze alamam zaten yatarak hamileliğim geciyor iğneyle fitille sonuçta devlette doğum yapmıcaz

İşte kimin vücudu nasıl tepki vericek bilemeyiz Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…