Amin Allah AminEvet orası öyle, inşallah herkesin sıkıntısız şekilde ilerler
Kovid aşısını ben 2 veya 3 kere vuruldum ben kovid geçirmedim hiç ama demek ki ya bünyeden bünyeye değişiyor birde ben galiba 3 sene önce yaptirmistim ondan da rahatım biraz tetanozu yaptırmicamBende bilmiyorum neden öyle diyorlar nasıl kovid aşısını bir zamanlar diyordular yaptırın korkuttular insanları ben mesela hiç yaptırmadın yapanlar daha çok hasta oldu.İşte bende çok okudum instaqramda yorumları düşük yapan çok kadın varmış yani bunu göze alamam zaten yatarak hamileliğim geciyor iğneyle fitille sonuçta devlette doğum yapmıcaz
Kovid hastalarıyla ben çalıştım tabi ben kovid oldum ilk senede ama ayakta geçirdim sonrada aşılar çıktı vurdurmadım çünkü zamanında doktorlardan hiç iyi şeyler duymadım.Kovid aşısını ben 2 veya 3 kere vuruldum ben kovid geçirmedim hiç ama demek ki ya bünyeden bünyeye değişiyor birde ben galiba 3 sene önce yaptirmistim ondan da rahatım biraz tetanozu yaptırmicam
Evet işte bende o yüzden saçma buluyorum, normalde şeker için bikaç defa kan veriliyor ama gebelere niçin kanla bakmak yerine yükleme yapılıyor. Her ne kadar zararı yok denilse de durduk yere yükleme yapılıyor ,vücut neye uğradığını şaşırıyor.Ayyy bilemedimki ben şimdi mesela tetanoz kesin yaptırmıcam düşükler oluyormuş aşıdan sonra zaten doktorum bile ısrar etmedi ama şekeri bilemedim..aslında neden yüklenme yapılıyorki normal aç karnınada bakıla bilir anlamadım ben
Bende yaptırmayı düşünmüyorum nasip olursa. Hakikaten gereksiz strese sokmuşlar seni. Kaldı ki şeker olunca ister istemez belirtileri görüyosun. Hiçbir belirti rahatsızlık vs olmadan yükleme yapılıp yüklemeden sonra gerçekten şeker hastası olan okumuştumAynı fikirdeyim bide aşırı stres yapmıştım tansiyonum vardı zaten bide şeker çıkarsa nolcak nasıl olcak diye gereksiz bi stres. Açlık bi yandan 2 saatlik 3 saatlik ölçümleri bekle. O şerbet gibi şey zaten ızdırap içerken. Üstüne alt sınırda çıksın değeryok bu sefer yaptırmayı hiç düşünmüyorum
Yok zaten 26 hafta erken doğum yaptımCok gec yapmislar daha erken yapilmasi gerekmiyor mu? Tedbir amacli cunku gebelik sekeri varsa ona gore diyet ilac tedavisi olcumler falan yapiliyor ama sizin ki ilginc olmus.
Aaa dogru erken dogum yaptiginizi unuttumYok zaten 26 hafta erken doğum yaptım
Cok dogru seker yuklemesi yapmadan da tespit edebilirler aslinda ama illaki yapiyorlar ben de yaptirmak istemiyorum ama annanem ve teyzelerimde seker hastaligi oldugu icin kendimde de bir donem insulin direnci oldugu icin yaptiricam gibi gorunuyor. Onceki hamileliklerimde cikmadi insaallah bunda da cikmaz.Evet işte bende o yüzden saçma buluyorum, normalde şeker için bikaç defa kan veriliyor ama gebelere niçin kanla bakmak yerine yükleme yapılıyor. Her ne kadar zararı yok denilse de durduk yere yükleme yapılıyor ,vücut neye uğradığını şaşırıyor.
Neyi Edib etmeyeceğimizi şaşırdık geçen gün anneme diyorum detaylıya birde gidicem annem diyorki bizi doktor karından kulakla dinliyordu çocuk nasıl diye ve dört dörtlük çocuklar doğuluyordu bizim ama yapmadığımız test ultrason kalmadı doktorun önüne hazır geliyor her şeyEvet işte bende o yüzden saçma buluyorum, normalde şeker için bikaç defa kan veriliyor ama gebelere niçin kanla bakmak yerine yükleme yapılıyor. Her ne kadar zararı yok denilse de durduk yere yükleme yapılıyor ,vücut neye uğradığını şaşırıyor.
Benim de çok fena..Çubuk kraker ve leblebiyle bastırmaya çalışıyorum bi de bulantı varken su içmek bile rahatsız ediyor az içiyorum mecbur.Kızlar bende 10 hafta 3 günlük hamileyim mide bulantılarım 6. Haftadan beri devam ediyordu ama o zamanlar bu kadar değildi aksine ilerki haftalarda azalır derler ama benim suan çok midem bulanıyor bir tane düşüğüm vardı ilk gebeliğim olacak nasipse normalmi kontrolüm pazartesi
Bi araştırayım 1 numarayı araştırdım sadece benHala devam ediyor mu bilmiyorum ama e bebekte 46 lı fiyat 419 tl a 101 de 219 tl indirimde. İnternetten toplu alırsan 126 tanesi 1000 tl oluyor ama bu son dediğim Trendyol 5 numara tabi 1 numarasının güncel fiyatını bilmiyorum
İşte ben ülke ekonomisi diye düşünüyorum açıkçası almadığım herşey pahalanacak çünküBenim de içimden hep bir sürü şey almak geliyor, çok tatlı zibinlar falan ama işte elim gitmiyor açıkçası annen de haklı gibi geldi bana da ama ülke ekonomisi de belli Kasım indirimi vs belki alınabilir,bilemedim ben de
Değil kuzum. İnşallah öyle olurEşin de hassas tenli değilse İçini ferah tut canım bebeğin eşine çekecektir inşallah
Ben de Prima ile başladım şimdi sleepye geçtim Prima çok pahalı diye. Geçişi şöyle yaptım. Gündüz sleepy gece Prima takarak yavaş geçiş yaptım teni alıştı diğer beze. Şimdi ful sleepy bio natural olanı kullanıyorumPrima ben kızıma kullanıyorum Prima premium care. 5 aylık hamileyken 1-2 ve 3 numarasından stoklamıştım. Asla sızdırmıyor çok güzel bi bez fakat değiştiremiyorum teni başka bezi kabul etmiyor ya pişik oluyor ya lastiği bacaklarını kesiyordoğduğundan beri Prima devam
yani çok sıkıntılı kısımları var yaptırıp yaptırmamak kişiye bağlı değişiyor tabi çevremde çok kişi yaptırmadı benim ama doktorlara kalsa kesinlikle şartBende yaptırmayı düşünmüyorum nasip olursa. Hakikaten gereksiz strese sokmuşlar seni. Kaldı ki şeker olunca ister istemez belirtileri görüyosun. Hiçbir belirti rahatsızlık vs olmadan yükleme yapılıp yüklemeden sonra gerçekten şeker hastası olan okumuştumyüklemeden sonra oluştu yazmıştı kadın. Vücudunu tanıyo insan neticede
Şimdi siz yaptırsanız bi dert yaptırmasanız bi dert ailede şeker hastalığı var sonuçta yaptırmanız gerekiyor her ihtimale karşı, bizde şeker hastası yok birazda o yönden rahat yaptırmıcam diyorum ama sizin durum Farklı tabiCok dogru seker yuklemesi yapmadan da tespit edebilirler aslinda ama illaki yapiyorlar ben de yaptirmak istemiyorum ama annanem ve teyzelerimde seker hastaligi oldugu icin kendimde de bir donem insulin direnci oldugu icin yaptiricam gibi gorunuyor. Onceki hamileliklerimde cikmadi insaallah bunda da cikmaz.
Ben de öyle düşünüyorum geçen indirimde philips süt sağma makinesini görüdm onu aldımİşte ben ülke ekonomisi diye düşünüyorum açıkçası almadığım herşey pahalanacak çünkü
Ben yaptırırım sanırım ya 2 dilim baklavanın içindeki şeker varmış ohoo bi oturuşta ondan kaç tane yerimyani çok sıkıntılı kısımları var yaptırıp yaptırmamak kişiye bağlı değişiyor tabi çevremde çok kişi yaptırmadı benim ama doktorlara kalsa kesinlikle şart
Şimdi siz yaptırsanız bi dert yaptırmasanız bi dert ailede şeker hastalığı var sonuçta yaptırmanız gerekiyor her ihtimale karşı, bizde şeker hastası yok birazda o yönden rahat yaptırmıcam diyorum ama sizin durum Farklı tabi
A101 de tüm numaralar da indirim vardı. Müthiş indirim cidden bir bakmanı tavsiye ederimBi araştırayım 1 numarayı araştırdım sadece ben
Ay ciddi mi geçen baktım prima yoktu hiç a101de onlineda mı var yoksa markette miiiiA101 de tüm numaralar da indirim vardı. Müthiş indirim cidden bir bakmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?