2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kovid aşısını ben 2 veya 3 kere vuruldum ben kovid geçirmedim hiç ama demek ki ya bünyeden bünyeye değişiyor birde ben galiba 3 sene önce yaptirmistim ondan da rahatım biraz tetanozu yaptırmicam

Kovid aşısını ben 2 veya 3 kere vuruldum ben kovid geçirmedim hiç ama demek ki ya bünyeden bünyeye değişiyor birde ben galiba 3 sene önce yaptirmistim ondan da rahatım biraz tetanozu yaptırmicam
Kovid hastalarıyla ben çalıştım tabi ben kovid oldum ilk senede ama ayakta geçirdim sonrada aşılar çıktı vurdurmadım çünkü zamanında doktorlardan hiç iyi şeyler duymadım.

Evet işte bende o yüzden saçma buluyorum, normalde şeker için bikaç defa kan veriliyor ama gebelere niçin kanla bakmak yerine yükleme yapılıyor. Her ne kadar zararı yok denilse de durduk yere yükleme yapılıyor ,vücut neye uğradığını şaşırıyor.

Bende yaptırmayı düşünmüyorum nasip olursa. Hakikaten gereksiz strese sokmuşlar seni. Kaldı ki şeker olunca ister istemez belirtileri görüyosun. Hiçbir belirti rahatsızlık vs olmadan yükleme yapılıp yüklemeden sonra gerçekten şeker hastası olan okumuştum yüklemeden sonra oluştu yazmıştı kadın. Vücudunu tanıyo insan neticede

Cok dogru seker yuklemesi yapmadan da tespit edebilirler aslinda ama illaki yapiyorlar ben de yaptirmak istemiyorum ama annanem ve teyzelerimde seker hastaligi oldugu icin kendimde de bir donem insulin direnci oldugu icin yaptiricam gibi gorunuyor. Onceki hamileliklerimde cikmadi insaallah bunda da cikmaz.

Neyi Edib etmeyeceğimizi şaşırdık geçen gün anneme diyorum detaylıya birde gidicem annem diyorki bizi doktor karından kulakla dinliyordu çocuk nasıl diye ve dört dörtlük çocuklar doğuluyordu bizim ama yapmadığımız test ultrason kalmadı doktorun önüne hazır geliyor her şey

Benim de çok fena..Çubuk kraker ve leblebiyle bastırmaya çalışıyorum bi de bulantı varken su içmek bile rahatsız ediyor az içiyorum mecbur.

İşte ben ülke ekonomisi diye düşünüyorum açıkçası almadığım herşey pahalanacak çünkü

Ben de Prima ile başladım şimdi sleepye geçtim Prima çok pahalı diye. Geçişi şöyle yaptım. Gündüz sleepy gece Prima takarak yavaş geçiş yaptım teni alıştı diğer beze. Şimdi ful sleepy bio natural olanı kullanıyorum

Kızlar ne yaptımsa iyileşemiyorum. Öksürük gece boyu boğuyor. Artık geceleri öksürdükçe ağlıyorum bulantılar da durmuyor bir yandan devamlı çıkarıyorum. Yemezsem nasıl düzelcem bilmiyorum çok keyifsizim

yani çok sıkıntılı kısımları var yaptırıp yaptırmamak kişiye bağlı değişiyor tabi çevremde çok kişi yaptırmadı benim ama doktorlara kalsa kesinlikle şart
Şimdi siz yaptırsanız bi dert yaptırmasanız bi dert ailede şeker hastalığı var sonuçta yaptırmanız gerekiyor her ihtimale karşı, bizde şeker hastası yok birazda o yönden rahat yaptırmıcam diyorum ama sizin durum Farklı tabi

Ben yaptırırım sanırım ya 2 dilim baklavanın içindeki şeker varmış ohoo bi oturuşta ondan kaç tane yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…