Kızlar az önce canım aşırı istediği için üzerinize afiyet makarna yedim hemde 2 tabak kendimi durduramadım. Sonra aşırı baş dönmem oldu hala biraz var dilim filan peltekleşti konuşurken hala biraz beyin uyuşukluğum var . Kolestrol değildir de tansiyon mı şeker mi çözemedim evde tansiyon aleti de yok napayım şimdi ben
Sağol canım Allah razı olsun yok aramadım. Aslına bakarsan net bi doktorum yok numarası var ama çok ısınamadığımdan devam etmeyi düşünmüyorum oyüzden aramadım. Acaba bu durum tekrarlar mı ilk defa böyle bişey yaşadım
Sağol canım Allah razı olsun yok aramadım. Aslına bakarsan net bi doktorum yok numarası var ama çok ısınamadığımdan devam etmeyi düşünmüyorum oyüzden aramadım. Acaba bu durum tekrarlar mı ilk defa böyle bişey yaşadım
Canım inşallah bir daha yaşamazsın inan hiç bilmiyorum. Keşke acile gitseydin hemen en azından neden olduğunu bilirdin. Şeker karbonhidrat olan şeyleri bu kadar fazla tüketmemeye çalış doktora gözükene kadar. Kontrole gittiğinde anlatırsın Şimdi iyiysen şekerin bir anda yükselmiştir diye düşünüyorum için rahat etmeyecekse hemen doktora görün kuzum
Benim yumurtlamadan 2 gün önce yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan 2 gün sonra oldu yine sürpriz yumurta kız da olabilir erkek de
Evet sende kız olma ihtimali de yüksek canım kız da göğüs ağrısı çok olur ve büyür derler. Benim kızımda da öyle olmuştu. Ama bunda ne ağrı ne bişey var. Eğer erkek tutarsa burda doğruluk payını ilan edeceğim
Sağol canım tam da bugün şeker yüklemesi yaptırmıcağımı söylüyordum acaba bu geçici mi tekrarlıcak mı bu durumda şeker yüklemesi de yaptırmam gerekir dimi bu durum tekrarlarsa
O belli olmaz canım kan testi yapıyorlar ya hba1c ye de bakıyorlar o üç aylık ortalama şeker düzeyini gösteriyor.aylık rutin kan testlerinde çıkar. Ama bence sen yine de tedbirli ol bence şeker gebelik için biraz rsikli bir şey sen çok karbonhidrat tüketmwmeye çalış
Canım inşallah bir daha yaşamazsın inan hiç bilmiyorum. Keşke acile gitseydin hemen en azından neden olduğunu bilirdin. Şeker karbonhidrat olan şeyleri bu kadar fazla tüketmemeye çalış doktora gözükene kadar. Kontrole gittiğinde anlatırsın Şimdi iyiysen şekerin bir anda yükselmiştir diye düşünüyorum için rahat etmeyecekse hemen doktora görün kuzum
İnşallah canım ya tek seferlik bi durum olsun inşallah cidden gözümde doymadı 2 tabak yedim şuan hiç bişeyim yok doktora gitsem de farketmicek diye düşünüyorum o kötü olduğum an gidebilirdim ama sanırım. Umarım olmaz ama tekrarlarsa acile giderim direk yoksada kontrole kadar beklerim
Merhaba canım tabiki yapılıyor devlet hastanelerinde üniversite hastanelerinde 2li tarama testi detaylı ultrason her biri yapılıyor ama randevu ayarlamak gün bulmak sıkıntı olabilir
O belli olmaz canım kan testi yapıyorlar ya hba1c ye de bakıyorlar o üç aylık ortalama şeker düzeyini gösteriyor.aylık rutin kan testlerinde çıkar. Ama bence sen yine de tedbirli ol bence şeker gebelik için biraz rsikli bir şey sen çok karbonhidrat tüketmwmeye çalış
Daha dün kan verdim şimdi sonuçlara baktım o hba1c bakılmamış glikoz yazıyor bi tek açlık oda 70-105 referans aralığı benim 78 çokmış sanıyorum anlık bi durum yaşadım ama ilk defa yaşamak ve gebelikte olması gözümü korkutmadı değil. Dikkat etmeye çalışcam artık sağol canım
Evet kizimda zaten klomen kullandim. Ve ovulasyon testi yapıyordum. Ama gub aşırı ilişki oldugu icin hangisi tuttu bilemiyorum. Oglumda bir defa tam yumurtlama günümde birliktelik oldu korunmasiz yani olursa olur olmazsa olmaz dedik o da tuttu bunda da tam yumurtlama günümde prezervatif ile iliski oldu. Bakalim ne olacak. Ben kiz gibi hissediyorum ama bakalim saglikli olmasi en büyük duam
Yaaa keşke bilseydiniz kendim için bebisimin cinsiyeti için çatlıyorum meraktan evet yumurtlama günü ve sonrası erkek bebek diyorlar sizin öyle olmuş hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı olurlar
Kızlar, canım günlerdir aşırı derecede kokoreç çekip duruyor ama bebeğe zararı olur diye yemiyordum. Dayanamadım söyledim. Annem güvenilir yer mi vs vs deyip içime kuşku düşürdü, rahatça yiyebilirim bir zararı olmaz değil mi?