2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yenmemesi gerekiyor diye biliyorum sakatatlar içlerinde parazit barındırabiliyorlar

Evet onceki gebeliklerimde sirf bu sebepten yaptirmistim ama gebelik sekeri cikmamisti insaallah bu gebeligimde de cikmaz ama yas faktoru var ondan dolayi biraz korkuyorum

Saol teşekkür ederim 9+6 haftalık gebeyim çok açıklayıcı anlatmışsın teşekkür ederim. Daha antibiyotik falan vermedi doktor.doktorun görüşü igg sonradan bakıldı benim bı yüzden büyük ihtimalle önceden geçirdin dedi ama igg sonradan yapıldı doktora sonucu göstermedim henüz. Avidite yi bekliyorum umarım bebeğime bir şey olmaz

Cok gecmis olsun insaallah tek seferlik bir seydir. Yine de kontrol ettirmeniz de fayda var yuksek tansiyon da olabilir seker de olabilir. Insaallah tekrarlamaz

Merhaba ben Amerika da yasiyorum burda eyaletler arasinda bile kural farkliligi olabiliyor. Ikinci gebeligimde 6.haftada ilk muayneye gitmistik ama suanda bulundugumuz eyalet 8 haftaliktan once bakmiyormus. Suan da 3.gebeligim bana ilk muayne icin 9.haftaya randevu verdiler normalde hamilelik boyunca 3 kere ultrasondan bakiyorlardi ve testlerde zorunluluk yoktu bu eyalette nasil olacak bilmiyorum.
Sizin de yasadiginiz ulkenin gebelik kontrol sistemi farkli olabilir doktor ofislerini arayip ya da hastaneyi arayip direk onlardan bilgi alirsaniz daha iyi olur.
Gebeliginiz saglikla ilerlesin insaallah

Evet onceki gebeliklerimde sirf bu sebepten yaptirmistim ama gebelik sekeri cikmamisti insaallah bu gebeligimde de cikmaz ama yas faktoru var ondan dolayi biraz korkuyorum
İşte insan şekerim çıkar dedim çıkmadı şimdi çıkmaz derim çıkacağı tutar ikileminde kalıyor

Cok gecmis olsun insaallah tek seferlik bir seydir. Yine de kontrol ettirmeniz de fayda var yuksek tansiyon da olabilir seker de olabilir. Insaallah tekrarlamaz
Yarın tansiyon aleti alcam kv de de şeker ölçüm cihazı vardı o iğnelerinden alırım sadece. Benim gözümü tansiyon korkutuyor öncekinden var olan ama şeker olabilme ihtimali de aklımdan çökmüyor tabi. Amin canım inşallah tekrarlamaz

Oo senin baya açılmış ara gerçekten :) ikinci bebeğin mi üç mü? Evet beyazken çok göze batmıyor ama kırmızıyken sanki dev yarıklar varmış gibi görünüyordu. Belki de hiç çatlamayız artık kim bilir

selam kizlar, sene sonu oldugu icin isler ve mesaiden cok yazamiyorum ama tum yazilanlari uyumadan once okuyorum surecleri takip edebilmek icin benim ikinci adet donemi geldi ondan mi
bilmiyorum bugun ozellikle aksam uzaninca fazla kasik agrisi oldu, sanki adet oluncak
gibi o donemlerinizde boyle agri yasayan oldu mu

Kızlar karnına yağ veya krem kullanmaya baslayan var mııı? Benim cildim cok kurudu acaba simdiden başlasam mı diyorummm
Ben ilk gebeligimde 4.ayda kakao yagi kullanmaya baslamistim ama gec kalmisim yag kullansamda yine de catlak olmustu. Sonra ikinci gebeligimde direk onceki catlaklar kizrmiziya donmustu ama daha az olmustu. O yuzden erkenden baslamak gerekiyor sanirim birde bazi yerlerde bu durumun genetik oldugunu annenizde varsa sizde de olabilcegini okumustum.Ayrica yapi meselesi diyen de var bazi ciltler daha esnek olurmus catlamazmis ozellikle cok su icenlerde catlama pek olmuyormus diye de okumustum herkes bir sey soyluyor

Bunu ben de duydum genetik olarak olduğunu. Yani bazıları ne kullanırsa kullansın catliyormus, bazılarında da hiç olmuyormuş özellikle bir şey yapmasına rağmen

Off benimde aşırı derece canım istiyor ama yenmemesi gerekenlerin en başında sakatatlar var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…