2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tam 15 gün önce köfte yaptım makinada yoğurdum şekil verirken eldiven taktım. Ama bir an tuzundan emin olamayıp minicik dilimi değdirdimolduysa o zaman kaptım işte demekki.bir anlık bir şeydi. Antibiyotik kullanmak istemiyorum aslında ama duruma göre bakıcam kolodinal
Gümüş suyu içiyorum şu an

Tam 15 gün önce köfte yaptım makinada yoğurdum şekil verirken eldiven taktım. Ama bir an tuzundan emin olamayıp minicik dilimi değdirdimolduysa o zaman kaptım işte demekki.bir anlık bir şeydi. Antibiyotik kullanmak istemiyorum aslında ama duruma göre bakıcam kolodinal Gümüş suyu içiyorum şu an

Kızlar ben henüz doktora gitmedim sonuç için, toxoplazma igg pozitif olması kötü mü iyi mi ?

Eklentiler

• IMG_9815.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 57
Çin takvimi kızımda tutmuştu. Kız olduğunu öğrendikten sonra eğlencesine baktım öylesine. Ama tutmayanlarda var.
Aha benim kızım oluyor o zaman bu teoriye göre
Sende ben kız hissediyorum canım mesajlarını okudukça merveninki kız kesin diyodum bakalım sürpriz yumurtadan ne cıkacak
Canım bünyene bir anda aşırı karbonhidrat yüklendi bu da şekerini bir anda yükseltti heleki karnın çok aç ve uzun süredir birşey yemediysen . ama korkma bu defa böyle oldu diye hep böyle olacağı anlamına gelmez. Dikkat edersin makarna,pirinç, patates türü şeylere bir anda yüklenme canım. Benim de akşam yemeğine bir anda yüklenip abartılı yediğim zamanlarda vücudum alarm veriyor hemen. Normalde şekerim yok oysa

Bunu ben de duydum genetik olarak olduğunu. Yani bazıları ne kullanırsa kullansın catliyormus, bazılarında da hiç olmuyormuş özellikle bir şey yapmasına rağmen
Evet benim annemin de catlaklari olmus bulantisi da olmus ben de ikiside var cildi nemli tutmak icin bol su icmeyi tavsiye ediyorlar ama bulantilarla bol su icmek cok zor malesef

Ayy bende çok merak ediyorum canım bir sürü sonuç çıkmış ama anlamıyorum . Anti toxoplazma igg - anti toxoplazma igm ikisi de negatif yazıyor ne demek acaba..
Valla bende merak ediyorum e nabızda tüm değerler normal gözüküyor kırmızı referans dışı olurdu demi aksi bişe olsa?
Benim bide anti cmv igm sınırda çıkmış

Kızlar ben henüz doktora gitmedim sonuç için, toxoplazma igg pozitif olması kötü mü iyi mi ?
Igg pozitif çıkması iyi diye biliyorum. Yani onceden geçirmişsiniz antikorunuz oluşmuş. Benim de böyle. Yanlis bilgilendirme yapmayayım ama aklımda böyle kalmış

Ayy bende çok merak ediyorum canım bir sürü sonuç çıkmış ama anlamıyorum . Anti toxoplazma igg - anti toxoplazma igm ikisi de negatif yazıyor ne demek acaba..
Igm pozitif çıksaydı şu an o hastalığı geçiriyorsunuz demek anlamına geliyordu sanırım. Negatif çıkması iyi yani

İgg negatif cıktı bu iyi değil o zaman canım ?
sanırm bu hastalığı geçirmediğin için dikkat etmen gerekiyor biraz baktım da şimdi. Yani hayvanlardan iyi yıkanmamış sebze meyveden çiğ etten uzak duracaksın elinle bile temas etmemen lazım tedbir için öyle okudum bilmiyorum eğer yanlışssa sabah bilenler yazar

Kızlar bebek bezi olarak neyi öneriyordunuz? Yenidoğan, ya okumuştum eski mesajları da unuttum simdide bulamadım. Sanırım sleepy almayın diyordu. golden-snitch T tweeetyyy melegim can
Kuzum napacagımızı şaşımış durumdayız prima olmuş 500 nerdeyse ben karar veremedim daha önce hep prima kullandım molfix denedim hep sızdırdı bu gidişle eskiye dönecez galiba

Igg pozitif çıkması iyi diye biliyorum. Yani onceden geçirmişsiniz antikorunuz oluşmuş. Benim de böyle. Yanlis bilgilendirme yapmayayım ama aklımda böyle kalmış
İyi demek yerine bağışıklık var desek daha doğru olur. Belki de o patojenle hiç karşılaşmamak gerekiyordur

İnşallah canım yinede ölçüm aletlerini alıp dikkat ederim ama tabi umarım tek seferlik olsun fazla yüklenmeden olsun
arkadaşın dediği gibi canım önceden geçirilmiş enflasyon sıkıntı yok bağışıklık kazanmışsın
İgg negatif cıktı bu iyi değil o zaman canım ?
benimde igg img negatif aslında 4 sene önce filan pozitifti igg. Bağışıklığım mı gitti nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…