Tam 15 gün önce köfte yaptım makinada yoğurdum şekil verirken eldiven taktım. Ama bir an tuzundan emin olamayıp minicik dilimi değdirdimMerhaba oncelikle. Cikan sonuclarina göre igg negatif oldugu icin akut geçirdiğin düşünülüyor. Ben kan testlerine pek guvenmedigimden tekrar ettirmeni oneriyorum baska bi laboratuvarda. Suan kac haftaliksin. Sonucuna göre igg daha yukselmedigi icin son 1haftalik 10 günlük bir enfeksiyon. Avidite sonucuna gore enfeksiyinun akut olup olmaidgi bellu olur. Ama bence antibiyotigi kullanmalisin. Kar zarar iliskisi olarak düşün. Amniyosentezden de korkma. İlk gebeligimde cvs yaptırmıştım korkulacsk bir sey yok ama psikolojik olarak evet iyi hissedemiyor insan kendini. Sonuc ciktiginda bilgi verirsen sevinirim
Tam 15 gün önce köfte yaptım makinada yoğurdum şekil verirken eldiven taktım. Ama bir an tuzundan emin olamayıp minicik dilimi değdirdimMerhaba oncelikle. Cikan sonuclarina göre igg negatif oldugu icin akut geçirdiğin düşünülüyor. Ben kan testlerine pek guvenmedigimden tekrar ettirmeni oneriyorum baska bi laboratuvarda. Suan kac haftaliksin. Sonucuna göre igg daha yukselmedigi icin son 1haftalik 10 günlük bir enfeksiyon. Avidite sonucuna gore enfeksiyinun akut olup olmaidgi bellu olur. Ama bence antibiyotigi kullanmalisin. Kar zarar iliskisi olarak düşün. Amniyosentezden de korkma. İlk gebeligimde cvs yaptırmıştım korkulacsk bir sey yok ama psikolojik olarak evet iyi hissedemiyor insan kendini. Sonuc ciktiginda bilgi verirsen sevinirim
Bi de deliler gibi elma aşeriyorum. 2 haftada kilolarca yemiş olabilirimmm. Nedense elma aşermek kız bebeğe işaret eder diye aklımda kalmışGel sarılalım yalnız değilsin bende çok kötü aşeriyorum
Elma cildi güzelleştirir ye bol bol şifa olsunBi de deliler gibi elma aşeriyorum. 2 haftada kilolarca yemiş olabilirimmm. Nedense elma aşermek kız bebeğe işaret eder diye aklımda kalmış
Valla başından beri hep kız gibi hissediyorum bakalım :)Elma cildi güzelleştirir ye bol bol şifa olsun
Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi, ye tatlıyı doğur Hakkı’yı
Kızlar nerdesiniiizzzKızlar ben henüz doktora gitmedim sonuç için, toxoplazma igg pozitif olması kötü mü iyi mi ?
Çin takvimi kızımda tutmuştu. Kız olduğunu öğrendikten sonra eğlencesine baktım öylesine. Ama tutmayanlarda var.İyi akşamlar hatunlaar. Size iki sorum olacak. Daha önceki gebeliklerinde çin takviminde cinsiyeti doğru çıkan oldu mu tutturma olasılığı yüksek mi diye merak ediyoruum
Bi de bugün dayanılmaz bir bel ağrım var bebişten mi acaba daha erken değil mi bel ağrısı için
Sende ben kız hissediyorum canım mesajlarını okudukça merveninki kız kesin diyodumAha benim kızım oluyor o zaman bu teoriye göre
Canım bünyene bir anda aşırı karbonhidrat yüklendi bu da şekerini bir anda yükseltti heleki karnın çok aç ve uzun süredir birşey yemediysen . ama korkma bu defa böyle oldu diye hep böyle olacağı anlamına gelmez. Dikkat edersin makarna,pirinç, patates türü şeylere bir anda yüklenme canım. Benim de akşam yemeğine bir anda yüklenip abartılı yediğim zamanlarda vücudum alarm veriyor hemen. Normalde şekerim yok oysaİnşallah canım ya tek seferlik bi durum olsun inşallah cidden gözümde doymadı 2 tabak yedimşuan hiç bişeyim yok doktora gitsem de farketmicek diye düşünüyorum o kötü olduğum an gidebilirdim ama sanırım. Umarım olmaz ama tekrarlarsa acile giderim direk yoksada kontrole kadar beklerim
Evet benim annemin de catlaklari olmus bulantisi da olmus ben de ikiside varBunu ben de duydum genetik olarak olduğunu. Yani bazıları ne kullanırsa kullansın catliyormus, bazılarında da hiç olmuyormuş özellikle bir şey yapmasına rağmen
Ayy bende çok merak ediyorum canım bir sürü sonuç çıkmış ama anlamıyorum . Anti toxoplazma igg - anti toxoplazma igm ikisi de negatif yazıyor ne demek acaba..Kızlar nerdesiniiizzz
Valla bende merak ediyorum e nabızda tüm değerler normal gözüküyor kırmızı referans dışı olurdu demi aksi bişe olsa?Ayy bende çok merak ediyorum canım bir sürü sonuç çıkmış ama anlamıyorum . Anti toxoplazma igg - anti toxoplazma igm ikisi de negatif yazıyor ne demek acaba..
Igg pozitif çıkması iyi diye biliyorum. Yani onceden geçirmişsiniz antikorunuz oluşmuş. Benim de böyle. Yanlis bilgilendirme yapmayayım ama aklımda böyle kalmışKızlar ben henüz doktora gitmedim sonuç için, toxoplazma igg pozitif olması kötü mü iyi mi ?
Igm pozitif çıksaydı şu an o hastalığı geçiriyorsunuz demek anlamına geliyordu sanırım. Negatif çıkması iyi yaniAyy bende çok merak ediyorum canım bir sürü sonuç çıkmış ama anlamıyorum . Anti toxoplazma igg - anti toxoplazma igm ikisi de negatif yazıyor ne demek acaba..
İgg negatif cıktı bu iyi değil o zaman canım ?Igm pozitif çıksaydı şu an o hastalığı geçiriyorsunuz demek anlamına geliyordu sanırım. Negatif çıkması iyi yani
sanırm bu hastalığı geçirmediğin için dikkat etmen gerekiyor biraz baktım da şimdi. Yani hayvanlardan iyi yıkanmamış sebze meyveden çiğ etten uzak duracaksın elinle bile temas etmemen lazım tedbir için öyle okudum bilmiyorum eğer yanlışssa sabah bilenler yazarİgg negatif cıktı bu iyi değil o zaman canım ?
Kuzum napacagımızı şaşımış durumdayız prima olmuş 500 nerdeyse ben karar veremedim daha önce hep prima kullandım molfix denedim hep sızdırdı bu gidişle eskiye dönecez galibaKızlar bebek bezi olarak neyi öneriyordunuz? Yenidoğan, ya okumuştum eski mesajları da unuttum simdide bulamadım. Sanırım sleepy almayın diyordu.golden-snitch T tweeetyyy melegim can
İyi demek yerine bağışıklık var desek daha doğru olur. Belki de o patojenle hiç karşılaşmamak gerekiyordurIgg pozitif çıkması iyi diye biliyorum. Yani onceden geçirmişsiniz antikorunuz oluşmuş. Benim de böyle. Yanlis bilgilendirme yapmayayım ama aklımda böyle kalmış
Ben de hep eksi yemek istiyorumElma cildi güzelleştirir ye bol bol şifa olsun
Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi, ye tatlıyı doğur Hakkı’yı
İnşallah canım yinede ölçüm aletlerini alıp dikkat ederim ama tabi umarım tek seferlik olsun fazla yüklenmeden olsunÇin takvimi kızımda tutmuştu. Kız olduğunu öğrendikten sonra eğlencesine baktım öylesine. Ama tutmayanlarda var.
Sende ben kız hissediyorum canım mesajlarını okudukça merveninki kız kesin diyodumbakalım sürpriz yumurtadan ne cıkacak
Canım bünyene bir anda aşırı karbonhidrat yüklendi bu da şekerini bir anda yükseltti heleki karnın çok aç ve uzun süredir birşey yemediysen . ama korkma bu defa böyle oldu diye hep böyle olacağı anlamına gelmez. Dikkat edersin makarna,pirinç, patates türü şeylere bir anda yüklenme canım. Benim de akşam yemeğine bir anda yüklenip abartılı yediğim zamanlarda vücudum alarm veriyor hemen. Normalde şekerim yok oysa
arkadaşın dediği gibi canım önceden geçirilmiş enflasyon sıkıntı yok bağışıklık kazanmışsınKızlar ben henüz doktora gitmedim sonuç için, toxoplazma igg pozitif olması kötü mü iyi mi ?
benimde igg img negatif aslında 4 sene önce filan pozitifti igg. Bağışıklığım mı gitti nedirİgg negatif cıktı bu iyi değil o zaman canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?