Ben ilk gebeligimde 4.ayda kakao yagi kullanmaya baslamistim ama gec kalmisim yag kullansamda yine de catlak olmustu. Sonra ikinci gebeligimde direk onceki catlaklar kizrmiziya donmustu ama daha az olmustu. O yuzden erkenden baslamak gerekiyor sanirim birde bazi yerlerde bu durumun genetik oldugunu annenizde varsa sizde de olabilcegini okumustum.Ayrica yapi meselesi diyen de var bazi ciltler daha esnek olurmus catlamazmis ozellikle cok su icenlerde catlama pek olmuyormus diye de okumustum herkes bir sey soyluyor
selam kizlar, sene sonu oldugu icin isler ve mesaiden cok yazamiyorum ama tum yazilanlari uyumadan once okuyorum surecleri takip edebilmek icin benim ikinci adet donemi geldi ondan mi
bilmiyorum bugun ozellikle aksam uzaninca fazla kasik agrisi oldu, sanki adet oluncak
gibi o donemlerinizde boyle agri yasayan oldu mu
Kızlar ben aşırı unutkan olmaya başladım ve eşimin yıkamam gereken çamaşırını yıkamayı unutmuşum az önce işe gitti.. ağladım ağlayacağım.. sizde de bu gereksiz aşırı unutkanlık var mi
Oo senin baya açılmış ara gerçekten :) ikinci bebeğin mi üç mü? Evet beyazken çok göze batmıyor ama kırmızıyken sanki dev yarıklar varmış gibi görünüyordu. Belki de hiç çatlamayız artık kim bilir
Evet benim annemin de catlaklari olmus bulantisi da olmus ben de ikiside var cildi nemli tutmak icin bol su icmeyi tavsiye ediyorlar ama bulantilarla bol su icmek cok zor malesef
Kızlar bebek bezi olarak neyi öneriyordunuz? Yenidoğan, ya okumuştum eski mesajları da unuttum simdide bulamadım. Sanırım sleepy almayın diyordu. golden-snitchTtweeetyyy@melegim can
ben de sadece bende oldugunu sanip havalardan mi acaba diyodum iki haftadir her gece ayri bir sacmalik oluyor, polislerden mi kacmiyorum, depremlerle mi ugrasmiyorum
Günaydın
Aynı şekilde sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum, bir kısmını hatırlıyorum, bir kısmı hiç yok ama sabah kalktığımda biliyorum yine karmaşık bir şeyler olduğunu
Kızlar bebek bezi olarak neyi öneriyordunuz? Yenidoğan, ya okumuştum eski mesajları da unuttum simdide bulamadım. Sanırım sleepy almayın diyordu. golden-snitchTtweeetyyy@melegim can
Kızlar ben aşırı unutkan olmaya başladım ve eşimin yıkamam gereken çamaşırını yıkamayı unutmuşum az önce işe gitti.. ağladım ağlayacağım.. sizde de bu gereksiz aşırı unutkanlık var mi
Hamilelikte herşey mübahtır canım olur öyle şeyler daha neleri unutcaz neler yapcaz bakalım. bu durum seni çok rahatsız ediyorsa doktoruna bildirip folikasite ek vitamin iste bence b12 nasıldı kanda baktılar mı
Hamilelikte herşey mübahtır canım olur öyle şeyler daha neleri unutcaz neler yapcaz bakalım. bu durum seni çok rahatsız ediyorsa doktoruna bildirip folikasite ek vitamin iste bence b12 nasıldı kanda baktılar mı
B12 en son iyiydi ama yaptıralı testi 3 hafta oldu galiba gerçekten çok üzüldüm inşallah daha büyük hatalara sebep olacak şeyleri unutmayız ama travma oldu yani bir daha unutmam kafayada takarım artık
B12 en son iyiydi ama yaptıralı testi 3 hafta oldu galiba gerçekten çok üzüldüm inşallah daha büyük hatalara sebep olacak şeyleri unutmayız ama travma oldu yani bir daha unutmam kafayada takarım artık
Hormonlar yerinde durmuyor ki haftalar ilerledikçe daha Farklı durumlar da ortaya çıkabilir. Hamilelik ve doğumun anneden götürdüğü çok şey var sadece fiziki anlamda değil sinir sistemi hafıza vs bir çok şeye etki eder ve her bir çocuk doğumunda da artar durum. Çok olasi şeyler üzme kendini
Ben prima premium care kullandım canım oğlumda daha sonra primanın normaline geçtim. Sleepy goon molfix bir de Migros’un kendi markasının bezini denedim ama onlar ya sızdırdı ya pişik yaptı beğenmedim. Yine primadan devam ederim muhtemelen. Fiyatları hiç bilmiyorum ama
Hormonlar yerinde durmuyor ki haftalar ilerledikçe daha Farklı durumlar da ortaya çıkabilir. Hamilelik ve doğumun anneden götürdüğü çok şey var sadece fiziki anlamda değil sinir sistemi hafıza vs bir çok şeye etki eder ve her bir çocuk doğumunda da artar durum. Çok olasi şeyler üzme kendini