2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet kuzum bi unutkanlık ve kafa karışıklığı hali bende de var. Bebek sömürüyor bizi ister istemez olması normal sanırım bir dönem. Doktorum omega3 ve multivitamin verdi, bir kaç gündür daha iyi hissetmeye başladım. Demekki eksiklik oluşmaya başlamış vücutta.

Evet ya gerçekten hani insan kendine çok şaşırıyor.. en son gittiğimde doktorum bana felixfol verdi tabi ben bunu düzenli icmedim dediğin gibi demek ki eksiklik var vücutta

kızlar bebek bezi depolamak mantıklı mı? tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, bizim gibi ilk gebelik olanlara tavsiyeniz neler :)

kızlar bebek bezi depolamak mantıklı mı? tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, bizim gibi ilk gebelik olanlara tavsiyeniz neler :)
Prima depolucaksan mantıklı ama diğer bezler dememe yanılma yöntemi gitmek gerekiyor

Valla 2 kızım ikisinde de doğuma yakın aldım. Daha sonra indirim olan yerlerden 3 4 paket şeklinde aldım bedenine göre. Bide bebeğin popisi hangisini sevecek bilmiyoruz

Günaydın kızlar
Geçmeyen, uyutmayan gribim yüzünden bugün artık kbb doktoruna gittim ve hiç de sürpriz olmadı, doktor muayene etti ama hamileyim diyince sana ilaç yazsalar bile içme, daha çok ufak annesi vebaline girmesin kimse dedi. Beslenmene dinlenmene bak dedi. Keşke beslenebilsem, çıkarmasam bulantım da had safhada. Bu böyle kendi kendine geçecek sanırım ne yapsam azalmadı

Kızlar bende bebek bezi önceden almak istedim ama yorumları okuyunca anladımki çok annelerin elinde kalmış aldıkları ondan ben doğuma yakın alıcam ama ilk primadan başlamıcam anladığım kadarıyla primaya çocuk alışınca başka bezi hiç almıyor ondan sleepy alıcam doğuma yakın gördüm artık sızdırıyor Molfix alıcam gördüm o da kötü en son Prima

Şimdi yalan yok son kızımda Sleepy kullandım evet çok sızdırdı ama şuanki durumu nedir bilmiyorum. Ben yine önce Sleepy deneyeceğim eğer yine sızdırırsa başka alacağım

Şimdi yalan yok son kızımda Sleepy kullandım evet çok sızdırdı ama şuanki durumu nedir bilmiyorum. Ben yine önce Sleepy deneyeceğim eğer yine sızdırırsa başka alacağım
En mantıklısı öyle..mesela benim bir arkadaşım çok memnun sleepy ondan bilemeyiz ne olucak..elinde kalmaması için en iyisi almamak

o zaman yeni doğan için 1 numara prima ya da işte dediğiniz gibi sleepy bi kaç paket alıp sonra bebeğe göre gerisini almak mantıklı

Limon mandalina yesen veya yiyebilsen aslında çok iyi gelir gribine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…