2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252

Eklentiler

• IMG_9831.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_9832.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar hepiniz başladınız mı multivitamin-omega3 almaya? Benim doktorum elindeki folik asit bitsin başlarsın diye bı multivitamin söylemişti. Aldım ama folik asitimin bitmesini bekliyorum son 5 tane kaldı. Son 3-4 gündür çok fazla sirt-bel ağrım var acaba vitaminlerden bir şey eksildi de o yüzden mi böyle oluyor diğerinin bitmesini beklemeden başlamalı miyim d vitamini kullanıyorum bu arada folik asitte ayrı olarak

Kuzum ben 13.haftada başladım. Ama içemedim bir ay hiç içemedim. Daha yeni 3-4 gündür içiyorum

Magnezyum söyle doktoruna kuzum benimde ağrılarım oluyordu söyleyince yazdı hatda dedi günde 2 defa kullana bilirsin..ben 1 defa şimdilik kullanıyorum

Limon mandalina yesen veya yiyebilsen aslında çok iyi gelir gribine
Canım inan ki sürekli yemeye çalışıyorum ama ben zaten tüp mideli olduğum için öyle ekşi meyveleri hazmedemiyorum, midem yanıyor kıvranıyorum, esasen mide koruyucu dahi içmem gerekiyor ameliyattan ama herşey yasak bir an önce iyileşsem bulantıları yine çok dert etmiyordum

Kızlar merhaba protein s 62 cıktı sınırdaymıs doktorum normal ıyı dedı ama sizce başka dr gıtsem mi bılgısı olan var mı

2 tane kızım var 1 oğlum var kızım olsun istiyorum kuzum oğlan bana illallah ettirdi

Valla 1 ay oldu benimde geçmedi faranjite çevirmiş ses filan hiç yok bende en son antibiyotik yazdı bi kaç gün de direndim kullanmadım baktım olacak gibi değil dün akşam bide bugün içtim kutuyu bitirmem ama geçmiyor da gittikçe kötüye döndü. Biraz daha bekle geçmezse tekrar gidersin

melegim can canım merhaba hiç sormamıştım henüz ama merak geldi yavaş yavaş, ben de sormak istedim bu 7. haftadaki görüntü cinsiyet tahminin nedir

Eklentiler

• 1a57f40d-1533-4ccf-85bd-a8cdeb867bb4.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızıma prima kullanıyorum ben değiştiremedim bezler elimde patladı değiştirebilen arkadaşlar da varmış ama bizde tutmadı yani şimdi ikinciye sleepy pure baby filan denicem prima en son ihtimal

Kızıma prima kullanıyorum ben değiştiremedim bezler elimde patladı değiştirebilen arkadaşlar da varmış ama bizde tutmadı yani şimdi ikinciye sleepy pure baby filan denicem prima en son ihtimal
Al işte böyle yorumları okuyunca vazgeçtim bende sleepy başlıcaz

Zaten en fazla 12 hafta itibariyle doktorlar ya değiştiriyorlar ya ek vitamin demir vs veriyolar. Doktor bitirip yenisine başla dediyse ortalama yine bu haftalara denk getirmek istemiştir bence. Bende sadece hala folikasit var onu kullanıyorum ek vitamine nezaman geçeceğimi kontrolde söyler sanırım

Kusura bakma canım tüp mideli olduğunu bilmiyordum inşallah çok çabuk iyileşirsin zor gerçekten senin icin bu durum inşallah hemen geçer

Ameliyattan nekadar sonra hamile kaldın canım ? Bide sürecin nasıl geçti hala zorluyor mu bende doğumdan sonra düşünüyorum

O zaman ben bitirip geçeyim haftaya da yine söylerim ağrılarım var diye. Hamile pilatesine de başlamak istiyorum normalde skolyozum var belki de o tetikledi, onu da sorayım diyorum baslayabilirsin derse en azından belim de rahatlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…