Yani iyimi kötü mü ?Toxoplazma da 400 ler negatif sayılıyor. Var ama negatif değer kabul edilir
Kuzum ben 13.haftada başladım. Ama içemedim bir ay hiç içemedim. Daha yeni 3-4 gündür içiyorumKızlar hepiniz başladınız mı multivitamin-omega3 almaya? Benim doktorum elindeki folik asit bitsin başlarsın diye bı multivitamin söylemişti. Aldım ama folik asitimin bitmesini bekliyorum son 5 tane kaldı. Son 3-4 gündür çok fazla sirt-bel ağrım var acaba vitaminlerden bir şey eksildi de o yüzden mi böyle oluyor diğerinin bitmesini beklemeden başlamalıyımd vitamini kullanıyorum bu arada folik asitte ayrı olarak
Magnezyum söyle doktoruna kuzum benimde ağrılarım oluyordu söyleyince yazdı hatda dedi günde 2 defa kullana bilirsin..ben 1 defa şimdilik kullanıyorumKızlar hepiniz başladınız mı multivitamin-omega3 almaya? Benim doktorum elindeki folik asit bitsin başlarsın diye bı multivitamin söylemişti. Aldım ama folik asitimin bitmesini bekliyorum son 5 tane kaldı. Son 3-4 gündür çok fazla sirt-bel ağrım var acaba vitaminlerden bir şey eksildi de o yüzden mi böyle oluyor diğerinin bitmesini beklemeden başlamalıyımd vitamini kullanıyorum bu arada folik asitte ayrı olarak
Haftaya randevum var gidince soyleleyim canım teşekür ederimmMagnezyum söyle doktoruna kuzum benimde ağrılarım oluyordu söyleyince yazdı hatda dedi günde 2 defa kullana bilirsin..ben 1 defa şimdilik kullanıyorum
Canım inan ki sürekli yemeye çalışıyorum ama ben zaten tüp mideli olduğum için öyle ekşi meyveleri hazmedemiyorum, midem yanıyor kıvranıyorum, esasen mide koruyucu dahi içmem gerekiyor ameliyattan ama herşey yasakLimon mandalina yesen veya yiyebilsen aslında çok iyi gelir gribine
2 tane kızım var 1 oğlum var kızım olsun istiyorum kuzum oğlan bana illallah ettirdiÇin takvimi kızımda tutmuştu. Kız olduğunu öğrendikten sonra eğlencesine baktım öylesine. Ama tutmayanlarda var.
Sende ben kız hissediyorum canım mesajlarını okudukça merveninki kız kesin diyodumbakalım sürpriz yumurtadan ne cıkacak
Canım bünyene bir anda aşırı karbonhidrat yüklendi bu da şekerini bir anda yükseltti heleki karnın çok aç ve uzun süredir birşey yemediysen . ama korkma bu defa böyle oldu diye hep böyle olacağı anlamına gelmez. Dikkat edersin makarna,pirinç, patates türü şeylere bir anda yüklenme canım. Benim de akşam yemeğine bir anda yüklenip abartılı yediğim zamanlarda vücudum alarm veriyor hemen. Normalde şekerim yok oysa
Valla 1 ay oldu benimde geçmedi faranjite çevirmiş ses filan hiç yok bende en son antibiyotik yazdı bi kaç gün de direndim kullanmadım baktım olacak gibi değil dün akşam bide bugün içtim kutuyu bitirmem ama geçmiyor da gittikçe kötüye döndü. Biraz daha bekle geçmezse tekrar gidersinGünaydın kızlar
Geçmeyen, uyutmayan gribim yüzünden bugün artık kbb doktoruna gittim ve hiç de sürpriz olmadı, doktor muayene etti ama hamileyim diyince sana ilaç yazsalar bile içme, daha çok ufak annesi vebaline girmesin kimse dedi. Beslenmene dinlenmene bak dedi. Keşke beslenebilsem, çıkarmasambulantım da had safhada. Bu böyle kendi kendine geçecek sanırım ne yapsam azalmadı
Kızıma prima kullanıyorum ben değiştiremedim bezler elimde patladı değiştirebilen arkadaşlar da varmış ama bizde tutmadı yaniKızlar bende bebek bezi önceden almak istedim ama yorumları okuyunca anladımki çok annelerin elinde kalmış aldıkları ondan ben doğuma yakın alıcam ama ilk primadan başlamıcam anladığım kadarıyla primaya çocuk alışınca başka bezi hiç almıyor ondan sleepy alıcam doğuma yakın gördüm artık sızdırıyor Molfix alıcam gördüm o da kötü en son Prima
Al işte böyle yorumları okuyunca vazgeçtim bende sleepy başlıcazKızıma prima kullanıyorum ben değiştiremedim bezler elimde patladı değiştirebilen arkadaşlar da varmış ama bizde tutmadı yanişimdi ikinciye sleepy pure baby filan denicem prima en son ihtimal
Canim kizlar evet bugun gidecegim 12:45te buranin saatiyle size haber edecegim insallah kalp atisini da duyarim bebisi de gorurum guzelce dua edin banabegmsss canım bu gün mü gidecektin dr ?
Aaa evet cuma dimi bugün gidecekti müjdeli haberlerle gelir inşallah
Zaten en fazla 12 hafta itibariyle doktorlar ya değiştiriyorlar ya ek vitamin demir vs veriyolar. Doktor bitirip yenisine başla dediyse ortalama yine bu haftalara denk getirmek istemiştir bence. Bende sadece hala folikasit var onu kullanıyorum ek vitamine nezaman geçeceğimi kontrolde söyler sanırımKızlar hepiniz başladınız mı multivitamin-omega3 almaya? Benim doktorum elindeki folik asit bitsin başlarsın diye bı multivitamin söylemişti. Aldım ama folik asitimin bitmesini bekliyorum son 5 tane kaldı. Son 3-4 gündür çok fazla sirt-bel ağrım var acaba vitaminlerden bir şey eksildi de o yüzden mi böyle oluyor diğerinin bitmesini beklemeden başlamalı miyimd vitamini kullanıyorum bu arada folik asitte ayrı olarak
Ben yandım siz yanmayınAl işte böyle yorumları okuyunca vazgeçtim bende sleepy başlıcaz
Hayırlı müjdeli haberlerle gel canım dualarımız seninle güzel de bi ultrason fotoğrafı bekliyoruzCanim kizlar evet bugun gidecegim 12:45te buranin saatiyle size haber edecegim insallah kalp atisini da duyarim bebisi de gorurum guzelce dua edin banaBegonya2 gulumsebebek
Kusura bakma canım tüp mideli olduğunu bilmiyordumCanım inan ki sürekli yemeye çalışıyorum ama ben zaten tüp mideli olduğum için öyle ekşi meyveleri hazmedemiyorum, midem yanıyor kıvranıyorum, esasen mide koruyucu dahi içmem gerekiyor ameliyattan ama herşey yasakbir an önce iyileşsem bulantıları yine çok dert etmiyordum
Ameliyattan nekadar sonra hamile kaldın canım ? Bide sürecin nasıl geçti hala zorluyor mu bende doğumdan sonra düşünüyorumCanım inan ki sürekli yemeye çalışıyorum ama ben zaten tüp mideli olduğum için öyle ekşi meyveleri hazmedemiyorum, midem yanıyor kıvranıyorum, esasen mide koruyucu dahi içmem gerekiyor ameliyattan ama herşey yasakbir an önce iyileşsem bulantıları yine çok dert etmiyordum
O zaman ben bitirip geçeyim haftaya da yine söylerim ağrılarım var diye. Hamile pilatesine de başlamak istiyorum normalde skolyozum var belki de o tetikledi, onu da sorayım diyorum baslayabilirsin derse en azından belim de rahatlar belkiZaten en fazla 12 hafta itibariyle doktorlar ya değiştiriyorlar ya ek vitamin demir vs veriyolar. Doktor bitirip yenisine başla dediyse ortalama yine bu haftalara denk getirmek istemiştir bence. Bende sadece hala folikasit var onu kullanıyorum ek vitamine nezaman geçeceğimi kontrolde söyler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?