2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yine sen bilirsin ama bencede elindekini bitirip başlasan zaten ondan bir iki gün sonra da kontrole gitmiş olursun doktoruna da sıkıntılarını anlatırsın belki artık risk görmeyip pilatese başla der yada ek bi vitamin daha verir. Belkide bir kaç hafta yeni ilacınla devam edip 13-14 hafta civarı ekler. Sen bi kaç gün daha sabret folikasitinle doktor kontrolde hepsini düzenler inşallah bi sıkıntı görmeyip

Evet evet diğerine geçince zaten randevuya 1 hafta kalıyor en azından ilacı da 1 hafta kullanırım yan etkisi bir şey olursa onu da söylerim inşallah inşallah

B Bbeety canım sende bugün gidecektin kendi doktoruna naptın?
Ayy evet kalp atisi var, kanama alani cok kucuk onemlli degil dedi ama aktif kanamam oldugu icin kendini cok yorma dedi. Bebek saglikliysa hic bisey olmaz kanama alanindan dedi bakalim hayirlisi olsun hakkimizda dedik. Ama diyo ki doktorum ufacik kahve akintiyla bebegini kaybedende var fosur fosur kanamayla doguranda, yani bebek saglikliysa oyle kolay kolay bisey olmazmis:) artik tedbir bizden takdir Allahtan

Kızlar günaydın beni tanıyan biliyor düşük riskim vardı 7 haftalık iken öğrendim şuan aktif kanama alanı yok ve kanama bir önceki seferden küçülmüş demişti doktor grip oldum maalesef yeni yeni toplarlıyorum ama yerini öksürüğe bıraktı şimdi de gece çok öksürdüm sabah uyandığımdan beri kasıklarımda çok ağrım var adım attırmıyor öksürdükçe de şiddetleniyor riskli bi durum mu oluştu acaba korkuyorum eşim işten gelince acile gidicem

Maşallah maşallah canım çok sevindim inşallah lekelenmeler de biter az kaldı zaten bi kaç hafta daha sabret şu 12 yi doldurunca hepimiz bi nebze rahatlıcaz Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına al inşallah

Bugün bi video gördüm bebegin bacakları kapalıydı 12.haftada doktor öksür hareket etsin dedi oksurdu biraz hareket etti bebek acaba kasiklarindaki ağrı onunla bi alakası olabilir mi

Bugün bi video gördüm bebegin bacakları kapalıydı 12.haftada doktor öksür hareket etsin dedi oksurdu biraz hareket etti bebek acaba kasiklarindaki ağrı onunla bi alakası olabilir mi
Tabi her öksürme ile kese de sallanıyor haliyle kuzum ağrım hiç yoktu ne güzel bugün çok ağrım var

Allahın izniyle riskli bi durum yoktur inşallah ama kasılmaya bağlı olabilir canım hala öksürüğün varsa ılık süt bal zencefil tarçın karıştır iç öksürüğü kesiyor eşin gelene kadar da sütünü iç uzat ayaklarını istirahat et sonra bi gider baktırırsın için rahat eder

Canım sıcak bir seylerle öksürüğünü rahatlatmaya çalış. Ben de çok şiddetli hapsiriyorum alerjiden ötürü. Benim de o an saplanıyor ağrı. Öksürük arka arkaya olunca muhtemelen iyice acitmistir. Bebeğin seninledir korkma uzat ayaklarını sıcak şeylerle surekli boğazını yumuşat. Akşam Dr belki boğazın için bir şeyler verir daha da rahatlarsın

Zencefil ıhlamur limon içiyorum bal yok unuttum almayı kuzum şuan tek tük öksürüyorum insalllah riskli bi durum oluşmamıştır

Gündüzleri iyiyim kuzum akşam olunca başlıyor öksürük yatırmıyor alerjik astım var zaten grip de olunda tetikliyor tam alerji mevsimindeyiz zaten kanama filan yok şükür fazla öksürdüğüm için ağrı olmuştur bence de

Erkek diye tahmin ediyorum kuzum saglıkla gelsin inşallah

Hastalıklar da hep böyledir ya zaten gece daha çok ortaya çıkıyor muhtemelen gün içindeki yorgunluğun da etkiliyordur evet evet kanaman olmadığı için korkmana gerek yok bence de. Dr zaten rahatlatacak bir şey verince öksürüklerin de kesilir inşallah

Zencefil ıhlamur limon içiyorum bal yok unuttum almayı kuzum şuan tek tük öksürüyorum insalllah riskli bi durum oluşmamıştır
Olmamıştır inşallah Rabbime emanet ama tabi git baktır için rahat etsin hem bi gör gel

Alerjik astım var demişsin hava kullanıyomusun sen şu fıslardan ventolin filan

Sizce prima mı prima premium care mi? Şuan prima buldum migrosta baya uygun gibi fiyatı 3 küsur liraya geliyor ama bu düz prima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…