2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sizce prima mı prima premium care mi? Şuan prima buldum migrosta baya uygun gibi fiyatı 3 küsur liraya geliyor ama bu düz prima
Prima kullanacaksan premium care tavsiye ederim. Ama diğerleri nasıl onu da bilmiyorum onları kullanmadım ben hep premium care kullanıyorum

Kızlar bende doktora gittim geldim bugün bebişimi gördüm çok şükür her şey yolunda dedi buda minnoşum teyzeleri

Eklentiler

• 7C3420CD-8069-42E2-94AE-FB13899E005D.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 76
  • EC6B1478-BF63-4610-8574-5E6D8929D493.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 70
Prima kullanacaksan premium care tavsiye ederim. Ama diğerleri nasıl onu da bilmiyorum onları kullanmadım ben hep premium care kullanıyorum
Ay o daha pahalı geldi ablama sordum da o prima kullanmıştı düz olandan iyiydi herhalde iyidir ya 3 liraya buldum valla dayanamadım aldım çok iyi oldu

Kızlar çatlak kremi baktım erken başlayayım diye şimdiden genişlemeye başladım ilginç bir şekilde.Lierac çok pahalıymış muadil ne alabiliriz?

Kendi doktorum kan değerine bakılsın enfeksiyon varsa antibiyotik dahi içebilirsin dedi kbb gittim hamileyim diyince hiçbir ilaç içme dedi yolladı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…