2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ameliyattan nekadar sonra hamile kaldın canım ? Bide sürecin nasıl geçti hala zorluyor mu bende doğumdan sonra düşünüyorum
Sürecim iyiydi aslında ilk 2 hafta zor gelmişti sonra çok güzel uyum sağlamıştım spora gidiyodum kan değerlerim iyiydi 30 kg vermiştim. 4. Aya girince hamile kaldım doktorlar zor olacağını söylemişlerdi doğruymuş. Ameliyattan dolayı hiç kusmadım ama hamilelikten dolayı çok kusuyorum ameliyattan sonra yemem içmem çok güzeldi vitaminlerim de iyiydi ama hamilelikten beri yiyemiyorum içemiyorum halsizim hemen hastalandım zaten. Beni yoran ameliyat olmadı esasen hamilelik oldu. 1 aydır hamile olduğumu biliyorum 6 kg daha verdim 1 ayda, midem büyümüyor daha yeni ameliyatlıyım beslenebilsem bile hemen doyuyorum hala çok veriyorum. Çocuk açısından zararı olmaz diyolar hayırlısı inşallah

Canım ben bir haftadır içiyorum multivitamin ama dün de yazmıştım içince 10 dk içinde kusturuyor beni. Bir hafta falan sadece folik asite devam edeceğim.

Canım ben bir haftadır içiyorum multivitamin ama dün de yazmıştım içince 10 dk içinde kusturuyor beni. Bir hafta falan sadece folik asite devam edeceğim.
Aç icmiyorsun dimi canım tok mu icmek gerek ya da bilmiyorum ben de elimdeki son 5 folik asit bitsin de başlayayım diyorum. Doktora gitmeden 1 hafta önce başlamış oluyorum en azından yan etki olursa söylerim doktoruma da

Ay o daha pahalı geldi ablama sordum da o prima kullanmıştı düz olandan iyiydi herhalde iyidir ya 3 liraya buldum valla dayanamadım aldım çok iyi oldu
O aktif bebek te ıslaklık göstergesi varmıymış? Hadi hayırlısı ilk açılışı sen yaptın

O aktif bebek te ıslaklık göstergesi varmıymış? Hadi hayırlısı ilk açılışı sen yaptın
Valla bilmiyorum ki ben 3 yeğenimi büyüttüm sayılır gösterge olmasa da anlıyorum yaptığını zaten sık sık değiştiririm evet ya ama çok uygun buldum bayadır araştırıyorum 3 liraya prima mı kaldı

Kendi doktorum kan değerine bakılsın enfeksiyon varsa antibiyotik dahi içebilirsin dedi kbb gittim hamileyim diyince hiçbir ilaç içme dedi yolladı anlamadım
Bana da başta hiç bi ilaç vermediler ama faranjite çevirip ses tellerini de hasarlayınca kbb agumentin verdi. Gene dayanabildiğin kadar dayan ama baktın olmuyor kendi doktorunu dinlicen mecbur kar zarar hesabı enfeksiyon da risk çünkü

Evet 1 sene filan geçmiş olsaydı daha rahat olurdu senin için. Benimde bi yakınım oldu 2 sene oluyor hala çok yiyemiyor rahatsız oluyor kiloyu koruyor ama hamilelik durumu yok tabi. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bebişe zararı olmaz zaten vitamin vs kullanıyorsun ama sen süreci kötü geçiriyorsun inşallah oda 12 hafta itibariyle düzene girer

Olmamıştır inşallah Rabbime emanet ama tabi git baktır için rahat etsin hem bi gör gel

Alerjik astım var demişsin hava kullanıyomusun sen şu fıslardan ventolin filan
Hamilelikte yasak kuzum içinde kortizon olduğu için 12 yaşından beri astım var bende artık onunla yaşamayı öğrendim oğluma hamileyken bıraktım 19 yaşında doktorum istemedim kullanmamı sonrasında zaten oğlumdan sonra iki kuzuma hamile kaldım araları hep 2 yaş kullanmadım bir daha tıkanıyorum ama çok tıkanırsam evde hava makinem var ilaçlarım var ondan alıyorum bıraktım fısfısı 8 9 yıl olcak

Kızlar günde kaç litre su içiyosunuz

Kızlar çatlak kremi baktım erken başlayayım diye şimdiden genişlemeye başladım ilginç bir şekilde.Lierac çok pahalıymış muadil ne alabiliriz?
Kuzum benim dördüncü gebeliğim bu ilkinden beri Hindistan cevizi yağı kullanıyorum hiç çatlağım yok denecek kadar az 3 hamileliğim de kullanmadım fazla onda çatladım dene derim göğüslerimde hiç yok çatlak normalde 75 beden 95 bedeni buluyor hele süt verirken 100 oluyor ona rağmen çatlamadı şükür

Yok valla ben A101 den adet fiyatı 4.75 bulunca altın bulmuş gibi sevindim

Hindistan cevizi yağını ben saçıma kullanıyordum var evde deneyeyim ama tüylenmeden korkuyorum çünkü saçımı baya gürleştirdi aynı etkiyi yaparsa sıkıntı

Kızlar bi sorum olacaktı. Dün ilişki sonrası kanama yaşadım. Doktora gittik 10 haftalık ve kanama alanımın olduğunu söyledi iğne yaptılar tekrardan progestana başladım. Bu dönemde kanama yaşayan varmı korkmalımiyim. Korkudan yatıyorum ve işe gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…