Canlarım ya dun aıle hekımlıgıne gıttım kan ıcın doktor betaya da bakmıs beta 20000 ama 2 kat artıs hesabıma gore suan 50 bınlerde olmalıydı bı sorun mu var sızce bos gebelık falan fılan 7 haftalık hamıleyım sizce de az degıl mı
Canlarım ya dun aıle hekımlıgıne gıttım kan ıcın doktor betaya da bakmıs beta 20000 ama 2 kat artıs hesabıma gore suan 50 bınlerde olmalıydı bı sorun mu var sızce bos gebelık falan fılan 7 haftalık hamıleyım sizce de az degıl mı
Ben bir tane şişe aldım 1 litrelik o sürekli masamda duruyor. Bardağa falan koysam muhtemelen ben de içmem ama şişe gözümün önünde oluyor o yüzden aklıma geldikçe içiyorum ki normalde ben pek su icmezdim alışkanlık oldu :)
Evet 1 sene filan geçmiş olsaydı daha rahat olurdu senin için. Benimde bi yakınım oldu 2 sene oluyor hala çok yiyemiyor rahatsız oluyor kiloyu koruyor ama hamilelik durumu yok tabi. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bebişe zararı olmaz zaten vitamin vs kullanıyorsun ama sen süreci kötü geçiriyorsun inşallah oda 12 hafta itibariyle düzene girer
Biz çocuk sahibi olamıyorduk eşim varikosel ameliyatı oldu ve doktor denememizi istedi, bebiş de öyle çıktı geldi benim için zor olsa da umarım bebeğim iyidir
Hanımlar selam
Doktordan geliyorum şimdi benim minik 1 hafta öndeymiş 11+3 olduk :)
Doktor testler hakkında bilgi verdi.
Fetal dna yaptıracaksan 2li yaptırmaya gerek yok dedi.
Testi türkiyede de yapıyorlar ama ben yurtdışı öneriyorum daha iyi dedi. Bi num verdi.
Daha aramadım
İst. İçi fetal dna test fiyatlarını biliyor musunuz ?
Ay canım pardon igg yüksek olunca antikor var demek. Daha önce geçirmiş sin yani. İgm de şu an da olup olmadığını gösteriyor şu an da aktif toxo yok demek.
Hanımlar selam
Doktordan geliyorum şimdi benim minik 1 hafta öndeymiş 11+3 olduk :)
Doktor testler hakkında bilgi verdi.
Fetal dna yaptıracaksan 2li yaptırmaya gerek yok dedi.
Testi türkiyede de yapıyorlar ama ben yurtdışı öneriyorum daha iyi dedi. Bi num verdi.
Daha aramadım
İst. İçi fetal dna test fiyatlarını biliyor musunuz ?
İçemiyorum ya midem bulanıyor. Meyve suyu yaptım koca tencere onu içiyorum bir de ayran falan. Doktorum da bol sıvı al dedi. Hergün çorba mutlaka yapıyorum.