2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canlarım ya dun aıle hekımlıgıne gıttım kan ıcın doktor betaya da bakmıs beta 20000 ama 2 kat artıs hesabıma gore suan 50 bınlerde olmalıydı bı sorun mu var sızce bos gebelık falan fılan 7 haftalık hamıleyım sizce de az degıl mı

Canim senin bebis gorunmedi mi gecen gun ben mi yanlis hatirliyorum paylasmistin sanki kese miydi ?

Yaa keşke bende içebilsem önüme koymasam aklıma gelmiyo ama başlıcam artık
Ben bir tane şişe aldım 1 litrelik o sürekli masamda duruyor. Bardağa falan koysam muhtemelen ben de içmem ama şişe gözümün önünde oluyor o yüzden aklıma geldikçe içiyorum ki normalde ben pek su icmezdim alışkanlık oldu :)

Canim senin bebis gorunmedi mi gecen gun ben mi yanlis hatirliyorum paylasmistin sanki kese miydi ?
ben de gidecegim bugun 7+2 biliyorsun ben de baktirayim ama beta zaten belli bi yerden sonra artisi durmuyor mu?

Bir süre sonra beta düşüşe geçiyor diye biliyorum bir önemi kalmıyor yani

Bir süre sonra beta düşüşe geçiyor diye biliyorum bir önemi kalmıyor yani
Ay bende oyle dusundum basta sonra bı seytan durttu endıselendım nıye betaya bakar kı zaten bıcok degerıme bakmamıs tüpün bırını pıhtılastırmıslar bıde beta ıstemıs

Ay bende oyle dusundum basta sonra bı seytan durttu endıselendım nıye betaya bakar kı zaten bıcok degerıme bakmamıs tüpün bırını pıhtılastırmıslar bıde beta ıstemıs
Yok yok keseyi gördükten sonra drlar betanın hiçbir öneminin olmadığını söylüyorlar zaten, için rahat olsun

Son düzenleme:

Biz çocuk sahibi olamıyorduk eşim varikosel ameliyatı oldu ve doktor denememizi istedi, bebiş de öyle çıktı geldi benim için zor olsa da umarım bebeğim iyidir

Hanımlar selam
Doktordan geliyorum şimdi benim minik 1 hafta öndeymiş 11+3 olduk :)
Doktor testler hakkında bilgi verdi.
Fetal dna yaptıracaksan 2li yaptırmaya gerek yok dedi.
Testi türkiyede de yapıyorlar ama ben yurtdışı öneriyorum daha iyi dedi. Bi num verdi.
Daha aramadım
İst. İçi fetal dna test fiyatlarını biliyor musunuz ?

İzmir de yaptırdım ancak fiyatlar her yerde aşağı yukarı aynı gibi sanki. 11.000TL ödedim ben canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…