2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende öyle yapayım canım en azından gözumun önünde olur

İçemiyorum ya midem bulanıyor. Meyve suyu yaptım koca tencere onu içiyorum bir de ayran falan. Doktorum da bol sıvı al dedi. Hergün çorba mutlaka yapıyorum.
Onları içebiliyo olman da güzel canım çorba bide şifalı

Ay canım pardon igg yüksek olunca antikor var demek. Daha önce geçirmiş sin yani. İgm de şu an da olup olmadığını gösteriyor şu an da aktif toxo yok demek.
Aktif toxo olmaması iyi yani demi aktif olursa sıkıntıydı

Bende de var ondan ciğer büzüşmesi nefes darlığı var diye vermişti doktor şimdilerde öyle bi sorunum yok gibi ama uyku apnesi var aşırı öksürükle uyanıyorum bi kaç kez sıktım fısfıstan o açıyor ama kullanmayım bende artık ozaman

Aç icmiyorsun dimi canım tok mu icmek gerek ya da bilmiyorum ben de elimdeki son 5 folik asit bitsin de başlayayım diyorum. Doktora gitmeden 1 hafta önce başlamış oluyorum en azından yan etki olursa söylerim doktoruma da
Tok içiyorum canım sonra yediklerim boşa gitti diye üzülüyorum aç da denedim tok da gündüz de akşam da hiç farketmedi. Bazı bünyelere multivitamin iyi gelmiyormuş hamile değilken bile kusturuyormuş. Bu aralar yemek de yiyemiyorum pek zaten. Canım sadece gün menüsü istiyor sadece o zaman öğürmüyorum kusmuyorum

Canım saglık ocakları belli bir sınırın üstünü göstermiyor yanında büyüktür işareti oluyor sonucunu atarmısın e nabızdan

Canım saglık ocakları belli bir sınırın üstünü göstermiyor yanında büyüktür işareti oluyor sonucunu atarmısın e nabızdan
Canım bıcok sonuca bakılmamıs hafta içi dahılıyeye gıdıp tekrar verıcem aıle hekımı cok sıkıntılı bı tıptı gereklı olan testlerı vermeye geldım dedım azarladı bılmıyormusun ne verecegını dıye bende ben doktor muyum nerden bıleyım dedım ıdrara bıle bakmadı

Eklentiler

• IMG_1562.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 71
Kız allah seni ne yapmasın emi 20bin küsür bu beta korkma saglıkla büyüyor bebişin tatlım

Aay benim canım da böyle spesifik şeyler istiyor onun haricindekiler kötü geliyor ne olacak bu halimiz daha içmedim bakalım benim multivitamin ne yapacak

Kızlar az önce doktor kontrolüm vardı. Sat tarihini yeniden belirledi. 1 hafta önde görünüyor dedi. Doğum tarihini de 1 hafta öne aldı. Devlete gidiyorum. 3 ay dolunca özele gitmeyi düşünüyorum. Ordan dr a yeni belirlenen Sat ı mı söylemem gerekiyor acaba. Yoksa kendi bildiğimi mi kafam karıştı.

kizlarim selam moralim bozuldu yine deliricem bu ulkede. boyutunu olcmek icin tam 30 dk ugrasti cok kucuk falan olcemiyorum diye. olctu birinde 6 haftalik birinde 6 hafta 2 gunluk cikti. normalde sat a gore 7+2 bugun.. 1 hafta geriden geliyormus. kalp atisini da dinletemedi tabi cok minik falan dedi . moralim cok bozuk oturup aglicam artik yani asla net bir goruntu net bir cevap alamiyorum Begonya2 golden-snitch melegim can Kardelenzey esen-ruzqar Merve3553 gulumsebebek ve unuttuklarim.. aramizda boyle olan var mi

Son düzenleme:
Kuzum resimde 6 hafta ile uyumlu gözüküyor bir hafta geriden gelebilir normal döllenmesine baglı kalp atışı gözüküyormuydu farklı bir doktora gözük için rahat etmiyorsa canım bebek gayet gözüküyor

Sma testi yaptırdın mı hayatım
Evet kuzum aile hekimine gidip eşimle birlikte kan verdik. Normalde 3 ay sonra çıkıyormuş ancak hamile olunca önceliklendiriliyormuşuz. 1 ay sonra çıkar en geç dediler.

Merhaba canim biliyorsun ikimizin satlari ayni ben de simdi doktordan ciktim o kadar minikti ki dok
canim merhana biliyorsun ikimizin satlari ayniydi ben de simdi doktordan ciktim bebek o kadar kucuktu ki doktor yasli ve iyi bir doktor olmasina ragmen zor olctu kalbi var dedi dinletmeyecekti heralde ama ben istedim diye deneyelim dedi biraz zor da olsa dinledim ama cok derindendi. Bu arada bebegin boyuna gore benimki de 6+1 cikti hic onemli degil gec dollenmedir dedi. O yuzden hic canini sikma doktor bana hic bir sorun yok dedi senin gittiğin doktorlar ve makineler kaynakli hala duyamamis olman

aa canim dogru bizim ayniydi seni etiketlememisim, senin de gec dollenmeymis demek ay cok rahatladim su an cok sukur canim cok sagol.. benimki zaten pratisyen hekim maalesef burada boyle radyolog ya da kadin dogumcu degil.

demek ikimizin ayni 1 hafta geriden geliyor canim benim de bir 6 cikti bir 6+2 goruyosun zaten cok ufak ama sorun yok dedi benimkide stress olcak bisiy de yok dedi. carsamba gidecegim simdi tahmini 7 hafta olucak detayli ultrasona o zaman yine yazarim.. cok sagol canim Allah saglik versin bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…