- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Insallah canım benım haftaya cuma randevum var bakalım ne olcakKeseden sonra çok önemi yok diye biliyorum sonraki süreçte zaten bebe görünür tamamdır.
Bende öyle yapayım canım en azından gözumun önünde olurBen bir tane şişe aldım 1 litrelik o sürekli masamda duruyor. Bardağa falan koysam muhtemelen ben de içmem ama şişe gözümün önünde oluyor o yüzden aklıma geldikçe içiyorum ki normalde ben pek su icmezdim alışkanlık oldu :)
Onları içebiliyo olman da güzel canım çorba bide şifalıİçemiyorum ya midem bulanıyor. Meyve suyu yaptım koca tencere onu içiyorum bir de ayran falan. Doktorum da bol sıvı al dedi. Hergün çorba mutlaka yapıyorum.
Ben de aradım şimdi 375euro dediİzmir de yaptırdım ancak fiyatlar her yerde aşağı yukarı aynı gibi sanki. 11.000TL ödedim ben canım.
Aktif toxo olmaması iyi yani demi aktif olursa sıkıntıydıAy canım pardon igg yüksek olunca antikor var demek. Daha önce geçirmiş sin yani. İgm de şu an da olup olmadığını gösteriyor şu an da aktif toxo yok demek.
Sma testi yaptırdın mı hayatımİzmir de yaptırdım ancak fiyatlar her yerde aşağı yukarı aynı gibi sanki. 11.000TL ödedim ben canım.
Bende de var ondan ciğer büzüşmesi nefes darlığı var diye vermişti doktor şimdilerde öyle bi sorunum yok gibi ama uyku apnesi var aşırı öksürükle uyanıyorum bi kaç kez sıktım fısfıstan o açıyor ama kullanmayım bende artık ozamanHamilelikte yasak kuzum içinde kortizon olduğu için 12 yaşından beri astım var bende artık onunla yaşamayı öğrendim oğluma hamileyken bıraktım 19 yaşında doktorum istemedim kullanmamı sonrasında zaten oğlumdan sonra iki kuzuma hamile kaldım araları hep 2 yaş kullanmadım bir daha tıkanıyorum ama çok tıkanırsam evde hava makinem var ilaçlarım var ondan alıyorum bıraktım fısfısı 8 9 yıl olcak
Tok içiyorum canım sonra yediklerim boşa gitti diye üzülüyorumAç icmiyorsun dimi canım tok mu icmek gerek ya da bilmiyorumben de elimdeki son 5 folik asit bitsin de başlayayım diyorum. Doktora gitmeden 1 hafta önce başlamış oluyorum en azından yan etki olursa söylerim doktoruma da
Canım saglık ocakları belli bir sınırın üstünü göstermiyor yanında büyüktür işareti oluyor sonucunu atarmısın e nabızdanCanlarım ya dun aıle hekımlıgıne gıttım kan ıcın doktor betaya da bakmıs beta 20000 ama 2 kat artıs hesabıma gore suan 50 bınlerde olmalıydı bı sorun mu var sızce bos gebelık falan fılan 7 haftalık hamıleyım sizce de az degıl mı
Konumuna göre kız bebiş canımmelegim can ben de bir tahmin rica edeyim mi -vajinal bakiyor benim doktor 9. haftaya kadar
Eki Görüntüle 3317254
Canım bıcok sonuca bakılmamıs hafta içi dahılıyeye gıdıp tekrar verıcem aıle hekımı cok sıkıntılı bı tıptı gereklı olan testlerı vermeye geldım dedım azarladı bılmıyormusun ne verecegını dıyeCanım saglık ocakları belli bir sınırın üstünü göstermiyor yanında büyüktür işareti oluyor sonucunu atarmısın e nabızdan
Kız allah seni ne yapmasın emi 20bin küsür bu beta korkma saglıkla büyüyor bebişin tatlımCanım bıcok sonuca bakılmamıs hafta içi dahılıyeye gıdıp tekrar verıcem aıle hekımı cok sıkıntılı bı tıptı gereklı olan testlerı vermeye geldım dedım azarladı bılmıyormusun ne verecegını dıyebende ben doktor muyum nerden bıleyım dedım ıdrara bıle bakmadı
Aay benim canım da böyle spesifik şeyler istiyor onun haricindekiler kötü geliyor ne olacak bu halimizTok içiyorum canım sonra yediklerim boşa gitti diye üzülüyorumaç da denedim tok da gündüz de akşam da hiç farketmedi. Bazı bünyelere multivitamin iyi gelmiyormuş hamile değilken bile kusturuyormuş. Bu aralar yemek de yiyemiyorum pek zaten. Canım sadece gün menüsü istiyor sadece o zaman öğürmüyorum kusmuyorum
Kuzum resimde 6 hafta ile uyumlu gözüküyor bir hafta geriden gelebilir normal döllenmesine baglı kalp atışı gözüküyormuydu farklı bir doktora gözük için rahat etmiyorsa canım bebek gayet gözüküyorkizlarim selam moralim bozuldu yine deliricem bu ulkede. boyutunu olcmek icin tam 30 dk ugrasti cok kucuk falan olcemiyorum diye. olctu birinde 6 haftalik birinde 6 hafta 2 gunluk cikti. normalde sat a gore 7+2 bugun.. 1 hafta geriden geliyormus. kalp atisini da dinletemedi tabi cok minik falan dedi . moralim cok bozuk oturup aglicam artik yani asla net bir goruntu net bir cevap alamiyorumBegonya2 golden-snitch melegim can Kardelenzey esen-ruzqar Merve3553 gulumsebebek ve unuttuklarim.. aramizda boyle olan var mi Eki Görüntüle 3317304
Evet kuzum aile hekimine gidip eşimle birlikte kan verdik. Normalde 3 ay sonra çıkıyormuş ancak hamile olunca önceliklendiriliyormuşuz. 1 ay sonra çıkar en geç dediler.Sma testi yaptırdın mı hayatım
Merhaba canim biliyorsun ikimizin satlari ayni ben de simdi doktordan ciktim o kadar minikti ki dokkizlarim selam moralim bozuldu yine deliricem bu ulkede. boyutunu olcmek icin tam 30 dk ugrasti cok kucuk falan olcemiyorum diye. olctu birinde 6 haftalik birinde 6 hafta 2 gunluk cikti. normalde sat a gore 7+2 bugun.. 1 hafta geriden geliyormus. kalp atisini da dinletemedi tabi cok minik falan dedi . moralim cok bozuk oturup aglicam artik yani asla net bir goruntu net bir cevap alamiyorumBegonya2 golden-snitch melegim can Kardelenzey esen-ruzqar Merve3553 gulumsebebek ve unuttuklarim.. aramizda boyle olan var mi Eki Görüntüle 3317304
canim merhana biliyorsun ikimizin satlari ayniydi ben de simdi doktordan ciktim bebek o kadar kucuktu ki doktor yasli ve iyi bir doktor olmasina ragmen zor olctu kalbi var dedi dinletmeyecekti heralde ama ben istedim diye deneyelim dedi biraz zor da olsa dinledim ama cok derindendi. Bu arada bebegin boyuna gore benimki de 6+1 cikti hic onemli degil gec dollenmedir dedi. O yuzden hic canini sikma doktor bana hic bir sorun yok dedi senin gittiğin doktorlar ve makineler kaynakli hala duyamamis olmankizlarim selam moralim bozuldu yine deliricem bu ulkede. boyutunu olcmek icin tam 30 dk ugrasti cok kucuk falan olcemiyorum diye. olctu birinde 6 haftalik birinde 6 hafta 2 gunluk cikti. normalde sat a gore 7+2 bugun.. 1 hafta geriden geliyormus. kalp atisini da dinletemedi tabi cok minik falan dedi . moralim cok bozuk oturup aglicam artik yani asla net bir goruntu net bir cevap alamiyorumBegonya2 golden-snitch melegim can Kardelenzey esen-ruzqar Merve3553 gulumsebebek ve unuttuklarim.. aramizda boyle olan var mi Eki Görüntüle 3317304
aa canim dogru bizim ayniydi seni etiketlememisim, senin de gec dollenmeymis demek ay cok rahatladim su an cok sukur canim cok sagol.. benimki zaten pratisyen hekim maalesef burada boyleMerhaba canim biliyorsun ikimizin satlari ayni ben de simdi doktordan ciktim o kadar minikti ki dok
canim merhana biliyorsun ikimizin satlari ayniydi ben de simdi doktordan ciktim bebek o kadar kucuktu ki doktor yasli ve iyi bir doktor olmasina ragmen zor olctu kalbi var dedi dinletmeyecekti heralde ama ben istedim diye deneyelim dedi biraz zor da olsa dinledim ama cok derindendi. Bu arada bebegin boyuna gore benimki de 6+1 cikti hic onemli degil gec dollenmedir dedi. O yuzden hic canini sikma doktor bana hic bir sorun yok dedi senin gittiğin doktorlar ve makineler kaynakli hala duyamamis olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?