2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
canim carsamba gidecegim baska da sansim yok maalesef daha erken icin ama N Nur5434 yazdi simdi sagolsun icim rahatladi...

Ayy canım hıc uzulme bellıkı 1 hafta kucuk bebısın benımkıde buyuk ıhtımal oyle olumsuz dusunmeyelım gayette guzel gorunuyor sonucun benım ultrasonum bu kadar net bıle degil

Ayy canım hıc uzulme bellıkı 1 hafta kucuk bebısın benımkıde buyuk ıhtımal oyle olumsuz dusunmeyelım gayette guzel gorunuyor sonucun benım ultrasonum bu kadar net bıle degil
bilmiyorum canim stres ve panikten hep cocuk bile gec dollenmis yani :) uzuldum niye gec diye..

Şaşırdım kuzum 2bin diyince kese bile görünmüyor 2binde genelde. Neyse önmeli olan 20bin olması kontrolde bebişini kolaylıkla görürsün inşallah
Hemılelık hıcbırımıze yaramadı ben 20 bın yazdım sen 2 bın okudun sanırım hay Allahım hayırla burda doğum anılarımızı anlatacagımız gunler gelsın

Canım demek ki 1 hafta gec döllenmiş, bebisi gördün çok şükür haftaya gitsen kalbini duyabilirsin bence. Makineden makineye de değişiyordur belki. 6+4 0.71cmken duydum ben kalp atışını için rahat etmiyorsa daha donanımlı bir yer varsa 2-3 gün sonra oraya git istersen ama bence sürekli ultrasonla bebeği rahatsız etme, bebeğinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben büyüdükçe de haftasını yakalıyorlar zaten

canim haftaya carsamba randevum o zaman gidebilicem detayli bi ultrasona uzman ile.. ya ultrason rahatsiz ediyor mu bebegi cidden aa bilmiyordum canim sok oldum

canim haftaya carsamba randevum o zaman gidebilicem detayli bi ultrasona uzman ile.. ya ultrason rahatsiz ediyor mu bebegi cidden aa bilmiyordum canim sok oldum
Kalp atışı dinlenirken bebeğe ısı gidiyor canım o yüzden uzun süre dinletmiyorlar

Evet evet hic korkulacak bir sey yok hem sonra zaten haftasini yakaliyor da cogu zaman. Bak ultrason goruntumu ekliyim bende bebek secilemiyor bile

Eklentiler

• IMG_9722.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 46
Evet evet hic korkulacak bir sey yok hem sonra zaten haftasini yakaliyor da cogu zaman. Bak ultrason goruntumu ekliyim bende bebek secilemiyor bile
insallah bebisim hizli hizli buyusunler saglikla.. evet seninki de cok minnak burda hastane harici aile doktorum cikti vermiyor ben de telefonla cektim goruntuyu video falan aldi esim :)

Kızlar bu süreçte zor bi meslek mi yapıyorum bilmiyorum izin almaya da gönlüm razı değil ama hergünüm de iç sıkıntısıyla geçiyo.normalde daha mantıkla hareket ederdim ama artık oturup ağlıyorum danışanlarla doğru değil yaptığım.çocuklara da yetişkinlere de hizmet veriyorum.ben deprem bölgesinde bi sağlık kurumunda psikologum.fikirlerinize ihtiyacım var bebeğimi de düşünüyorum ama burayı da bırakamam

insallah bebisim hizli hizli buyusunler saglikla.. evet seninki de cok minnak burda hastane harici aile doktorum cikti vermiyor ben de telefonla cektim goruntuyu video falan aldi esim :)
Amin amin insallah saglikla buyusunler saglikla kucagimiza alalim olsun ultrason goruntun gayet guzel net artik stresi bir tarafa birak olumlu dusun ben giderken cok korkarak gitmeme ragmen hic moralim bozulmadi kucuk olmasina. Bir iki hafta sonra tam net goruruz zaten insallah

Insallah canim ben asiri stres olmustum ama dikkat edeyim olmamaya. haftaya carsamba ben yazarim seni de etiketlerim. psikolojik danismanliga ihtiyacim var gercekten panik atak geciricem yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…