canim carsamba gidecegim baska da sansim yok maalesef daha erken icin ama N Nur5434 yazdi simdi sagolsun icim rahatladi...Kuzum resimde 6 hafta ile uyumlu gözüküyor bir hafta geriden gelebilir normal döllenmesine baglı kalp atışı gözüküyormuydu farklı bir doktora gözük için rahat etmiyorsa canım bebek gayet gözüküyor
cok tesekkurler canimKonumuna göre kız bebiş canım
Ayy ben herseye bı korku yaratıyorumKız allah seni ne yapmasın emi 20bin küsür bu beta korkma saglıkla büyüyor bebişin tatlım
Ayy canım hıc uzulme bellıkı 1 hafta kucuk bebısın benımkıde buyuk ıhtımal oyle olumsuz dusunmeyelım gayette guzel gorunuyor sonucun benım ultrasonum bu kadar net bıle degilkizlarim selam moralim bozuldu yine deliricem bu ulkede. boyutunu olcmek icin tam 30 dk ugrasti cok kucuk falan olcemiyorum diye. olctu birinde 6 haftalik birinde 6 hafta 2 gunluk cikti. normalde sat a gore 7+2 bugun.. 1 hafta geriden geliyormus. kalp atisini da dinletemedi tabi cok minik falan dedi . moralim cok bozuk oturup aglicam artik yani asla net bir goruntu net bir cevap alamiyorum @Begonya2golden-snitch melegim can Kardelenzey @esen-ruzqar @Merve3553 @gulumsebebek ve unuttuklarim.. aramizda boyle olan var mi Eki Görüntüle 3317304
Şaşırdım kuzum 2bin diyince kese bile görünmüyor 2binde genelde. Neyse önmeli olan 20bin olması kontrolde bebişini kolaylıkla görürsün inşallahAyy ben herseye bı korku yaratıyorumne zaman gecer acaba
bilmiyorum canim stres ve panikten hep cocuk bile gec dollenmis yani :) uzuldum niye gec diye..Ayy canım hıc uzulme bellıkı 1 hafta kucuk bebısın benımkıde buyuk ıhtımal oyle olumsuz dusunmeyelım gayette guzel gorunuyor sonucun benım ultrasonum bu kadar net bıle degil
Hemılelık hıcbırımıze yaramadı ben 20 bın yazdım sen 2 bın okudun sanırımŞaşırdım kuzum 2bin diyince kese bile görünmüyor 2binde genelde. Neyse önmeli olan 20bin olması kontrolde bebişini kolaylıkla görürsün inşallah
Canım demek ki 1 hafta gec döllenmiş, bebisi gördün çok şükürkizlarim selam moralim bozuldu yine deliricem bu ulkede. boyutunu olcmek icin tam 30 dk ugrasti cok kucuk falan olcemiyorum diye. olctu birinde 6 haftalik birinde 6 hafta 2 gunluk cikti. normalde sat a gore 7+2 bugun.. 1 hafta geriden geliyormus. kalp atisini da dinletemedi tabi cok minik falan dedi . moralim cok bozuk oturup aglicam artik yani asla net bir goruntu net bir cevap alamiyorum @Begonya2golden-snitch melegim can Kardelenzey @esen-ruzqar @Merve3553 @gulumsebebek ve unuttuklarim.. aramizda boyle olan var mi Eki Görüntüle 3317304
Yok canım hıc uzulme Rabbımın bı vakti saatı vardır elbet bı nedenı debilmiyorum canim stres ve panikten hep cocuk bile gec dollenmis yani :) uzuldum niye gec diye..
canim haftaya carsamba randevum o zaman gidebilicem detayli bi ultrasona uzman ile.. ya ultrason rahatsiz ediyor mu bebegi cidden aa bilmiyordum canim sok oldumCanım demek ki 1 hafta gec döllenmiş, bebisi gördün çok şükürhaftaya gitsen kalbini duyabilirsin bence. Makineden makineye de değişiyordur belki. 6+4 0.71cmken duydum ben kalp atışını için rahat etmiyorsa daha donanımlı bir yer var 2-3 gün sonra oraya git istersen ama bence sürekli ultrasonla bebeği rahatsız etme, bebeğinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben büyüdükçe de haftasını yakalıyorlar zaten
oyle canim artik dua edicem.. senin de mi gerideymis canim ?Yok canım hıc uzulme Rabbımın bı vakti saatı vardır elbet bı nedenı de
Kalp atışı dinlenirken bebeğe ısı gidiyor canım o yüzden uzun süre dinletmiyorlarcanim haftaya carsamba randevum o zaman gidebilicem detayli bi ultrasona uzman ile.. ya ultrason rahatsiz ediyor mu bebegi cidden aa bilmiyordum canim sok oldum
ay doktor 30 dk ugrasti bir de benim yazik yani bebisi rahatsiz ettigine degmediKalp atışı dinlenirken bebeğe ısı gidiyor canım o yüzden uzun süre dinletmiyorlar
Evet evet hic korkulacak bir sey yok hem sonra zaten haftasini yakaliyor da cogu zaman. Bak ultrason goruntumu ekliyim bende bebek secilemiyor bileaa canim dogru bizim ayniydi seni etiketlememisim, senin de gec dollenmeymis demek ay cok rahatladim su an cok sukur canim cok sagol.. benimki zaten pratisyen hekim maalesef burada boyleradyolog ya da kadin dogumcu degil.
demek ikimizin ayni 1 hafta geriden geliyor canim benim de bir 6 cikti bir 6+2 goruyosun zaten cok ufak ama sorun yok dedi benimkide stress olcak bisiy de yok dedi. carsamba gidecegim simdi tahmini 7 hafta olucak detayli ultrasona o zaman yine yazarim.. cok sagol canim Allah saglik versin bebislere
insallah bebisim hizli hizli buyusunler saglikla.. evet seninki de cok minnakEvet evet hic korkulacak bir sey yok hem sonra zaten haftasini yakaliyor da cogu zaman. Bak ultrason goruntumu ekliyim bende bebek secilemiyor bile
Amin amin insallah saglikla buyusunler saglikla kucagimiza alaliminsallah bebisim hizli hizli buyusunler saglikla.. evet seninki de cok minnakburda hastane harici aile doktorum cikti vermiyor ben de telefonla cektim goruntuyu video falan aldi esim :)
Haftaya duyacaksın inşallah bebiş orada stres yapmanı gerektirecek hiç bir şey yok şu an stres yapma bebeğin sağlıkla buyusunay doktor 30 dk ugrasti bir de benim yazik yani bebisi rahatsiz ettigine degmedi
Insallah canim ben asiri stres olmustum ama dikkat edeyim olmamaya. haftaya carsamba ben yazarim seni de etiketlerim. psikolojik danismanliga ihtiyacim var gercekten panik atak geciricem yakindaAmin amin insallah saglikla buyusunler saglikla kucagimiza alalimolsun ultrason goruntun gayet guzel net artik stresi bir tarafa birak olumlu dusun ben giderken cok korkarak gitmeme ragmen hic moralim bozulmadi kucuk olmasina. Bir iki hafta sonra tam net goruruz zaten insallah
ay canim elimde olmuyor valla bi doktorla konusucam ben psikolojik destek veriyorlar bedava burda soylucem, cok panigim yaniHaftaya duyacaksın inşallah bebiş orada stres yapmanı gerektirecek hiç bir şey yok şu an stres yapma bebeğin sağlıkla buyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?