2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
oyle canim artik dua edicem.. senin de mi gerideymis canim ?
Benım doktor bıraz garıp canım keseyı bıle olcmedı kesenın uzerınde durmadı cok fazla. 4 haftalık ama bız doktorlar son adet tarıhını de katarız 6 dedı. Daha cok rahmımle ılgılendı keseye oyle bı baktı gectı cıft rahım olunca daha cok nerde konumlandıgına dıger rahmin durumuna falan baktı daha cok kucuk goremeyecek kadar annesı rahatsız etmeyelım dedı 30 senelık doktor guvenmek ıstıyorum Kayseride de unlu bırı bakalım ınsallah pısman olmam

Merhaba canım ben de geçen gün gitmiştim aynı seninki gibi sürekli çok ufaktı ben zaten hiç görememiştim doktor tarif etse de. Kalp atışını da duyamamıştım. Ultrasondan memnun değildim doktor değiştirdim En son 7+4ken gittim doktor geç döllenmeyle 6+6 dedi bu sefer gördüm ve kalbini duydum hiç öyle ufak falan da değildi ultrason kötüydü diğerinin bence. Canını sıkma yani ben hiç büyümeyecek hiç duymıcam hiç göremicem diyodum

Benimki 7+0 da 6+4 tü seninki yine belli benimkinde ışıltı vardj sadece kalp atışını dinletti neyse ki ama bildiğin iki üç beyaz nokta vardı bebek o dedi

melegim can zahmet olmazsa bana da tahminde bulunur musun bu sefer zor da olsa bebek gorunuyor

Eklentiler

• IMG_9722.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 46
ay canim elimde olmuyor valla bi doktorla konusucam ben psikolojik destek veriyorlar bedava burda soylucem, cok panigim yani
Harika biz ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecek yoksa ne yazık ki üzücü sonuçlar olacak ama bu bizim elimizde değil o yüzden kendini hiç yıpratma ben de genelde panik oluyorum sonra kendimi durduruyorum çünkü panik olmamın bana bir faydasi yok aksine bebeğime zarar bir durum. Panik olunca olacakların önüne geçebilecek miyim hayır. O yüzden kendimi telkin edip stres yapmadan kötüyü çağırmadan devam ediyorum, bebeğim herhangi bir stres hissetmesin huzurla büyüsün diye

Düzeltilmiş sat ı söylemen gerekiyor yani yeni belirleneni ki kafa karışıklığı olmasın

Maşallah sonunda bebişini gördük geç döllenmede olabilir cihaz eskiyse ölçememişte olabilir canım özele gitme şansın yokmu en azından birkez gitsen de düzgünce bi dinlesen eğer orda da bu haftalarda çıkarsa geç döllenme olmuştur

bilmiyorum canim stres ve panikten hep cocuk bile gec dollenmis yani :) uzuldum niye gec diye..
Benim 3 hafta geç gene ben napayım insan da bi üzülüyor ama şu hafta olması gerekirken bu hafta filan diye aman sağlıkları yerinde olsun da bi kaç hafta dert değil artık

Çok güzel bir mesleğin var fakat bu durumda seninde desteğe ihtiyacın var bunu en iyi sen bilirsin mümkün oldukça meslektaşlarından sende destek al.Ağlamak gebelikte zararlı değil aslında içinde kalırsa daha zararlı yani benim doktorum öyle dedi bana kolaylıklar diliyorum

Öyle yapayım. Benim de kafam karışır diğer türlü.
Canım bence normal satını söyle çünkü bebek bazı haftalar önden gidiyor bazı haftalar geride kalıyor bazen satla uyumlu gidiyor değişiyor yani. Oğlumun 3 hafta önden gittiği bile olmuştu ama zamanında doğdu ben hep normal satı baz aldım

Düzeltilmiş sat ı söylemen gerekiyor yani yeni belirleneni ki kafa karışıklığı olmasın
Olcumler doktora gore ultrasonun kalitesine gore vs degisiyor. O yuzden her doktor ayni paydada bulusup degerlendirebilsin diye senin son adet tarihini soylemen gerek. Onlar ölçüme gore onden mi gidiyor arkadan mi geliyor soylerler. Doguma yaklastikca zaten sat falan da sormazlar

Olcumler doktora gore ultrasonun kalitesine gore vs degisiyor. O yuzden her doktor ayni paydada bulusup degerlendirebilsin diye senin son adet tarihini soylemen gerek. Onlar ölçüme gore onden mi gidiyor arkadan mi geliyor soylerler. Doguma yaklastikca zaten sat falan da sormazlar

Ölçüm ultrason kalitesi 3 gün 4 gün oynuyor 1 hafta 3 hafta oynamıyor hal böyle olunca her seferinde kafa karışıklığı oluyor. 1 veya 3 hafta geriden gelmesi gelişim geriliği olarak değerlendirilir geç döllenme de güncellenmiş son adet tarihi verilir her doktora gidişte düzeltilmiş son adet tarihi söylenir doktor da her seferinde bunu düzeltmekle uğraşmaz yenilediği son adet tarihini sisteme kaydeder. Doktorumda bana bu şekilde söyledi düzeltilmiş olduğunu da belirt dedi. Ayrıca doğuma yaklaştıkça son adet tarihinin daha fazla önemi oluyor bebekte gelişim geriliği mi var 36 haftadayken 33 haftada uyumlu kalmış yada fazla önden gidiyor gebelik şekeri mi var gibisinden. Baş karın çevresi boy sat ile uyumlu mu vs vs

Ben önceden de unutkandım ama hamilelikte aşırı aşırı arttı unutkanlığım .Bazen arkamı dönünce ne yapcağımı unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…