Bir açıdan konumu erkek bir açıdan konumu kızCanım ben de ekleyeyim bana da bakar mısın mademmelegim can moral olur hem farklı açılardan çekmiş ben anlamıyorum Eki Görüntüle 3317416
Arkadasin 3 hafta ileri veya geri değil. Ayni doktora gidiyorsa zaten sat sikinti degil. Doktor degistirecegini söyledi. Ben kese ici gittiğimde sata gore 5+3 tüm usg ye gore 5+5 ciktim. Kalp atisi icin baska bir doktora7+3 de gittim ama 6+5 çıktım. Bir hemsire olarak diyorum ben sat her hekim tarafindan kabul edilen gebelik baslangicidir. Olcumlere ve doktora gore degisir.Ölçüm ultrason kalitesi 3 gün 4 gün oynuyor 1 hafta 3 hafta oynamıyor hal böyle olunca her seferinde kafa karışıklığı oluyor. 1 veya 3 hafta geriden gelmesi gelişim geriliği olarak değerlendirilir geç döllenme de güncellenmiş son adet tarihi verilir her doktora gidişte düzeltilmiş son adet tarihi söylenir doktor da her seferinde bunu düzeltmekle uğraşmaz yenilediği son adet tarihini sisteme kaydeder. Doktorumda bana bu şekilde söyledi düzeltilmiş olduğunu da belirt dedi. Ayrıca doğuma yaklaştıkça son adet tarihinin daha fazla önemi oluyor bebekte gelişim geriliği mi var 36 haftadayken 33 haftada uyumlu kalmış yada fazla önden gidiyor gebelik şekeri mi var gibisinden. Baş karın çevresi boy sat ile uyumlu mu vs vs
Sağol canımToksoplazma igg pozitif olması iyi canım , bunu daha önceden geçirdiğini gösteriyor. İgm değerleri de negatif olursa iyi oluyor aklında bulunsun sıkıntı yok dert etme hiç
Hayatım acıbademe gitsene onların makineleri en iyisikizlarim selam moralim bozuldu yine deliricem bu ulkede. boyutunu olcmek icin tam 30 dk ugrasti cok kucuk falan olcemiyorum diye. olctu birinde 6 haftalik birinde 6 hafta 2 gunluk cikti. normalde sat a gore 7+2 bugun.. 1 hafta geriden geliyormus. kalp atisini da dinletemedi tabi cok minik falan dedi . moralim cok bozuk oturup aglicam artik yani asla net bir goruntu net bir cevap alamiyorumBegonya2 @golden-snitch melegim can @Kardelenzey @esen-ruzqar @Merve3553 gulumsebebek ve unuttuklarim.. aramizda boyle olan var mi Eki Görüntüle 3317304
Anladım hayatımm çok sağollEvet kuzum aile hekimine gidip eşimle birlikte kan verdik. Normalde 3 ay sonra çıkıyormuş ancak hamile olunca önceliklendiriliyormuşuz. 1 ay sonra çıkar en geç dediler.
Hemşire olabilirsiniz fakat bende kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorun söylediğini aktarıyorum. Arkadaşın 1 hafta oynuyor doktoru düzeltilmiş sat belirlemiş benim 3 hafta oynuyor benim doktorumda düzeltilmiş sat belirleyeceğini söyledi yeni tarihi baz al dedi. Bende 3 Farklı doktor gezdim ölçümlerim sizinki gibi 2-3 günlük farklılık gösteriyor ama 1 hafta değil. 1 hafta kadar fazla fark olunca geç döllenmeyle yeni sat belirleniyor.Arkadasin 3 hafta ileri veya geri değil. Ayni doktora gidiyorsa zaten sat sikinti degil. Doktor degistirecegini söyledi. Ben kese ici gittiğimde sata gore 5+3 tüm usg ye gore 5+5 ciktim. Kalp atisi icin baska bir doktora7+3 de gittim ama 6+5 çıktım. Bir hemsire olarak diyorum ben sat her hekim tarafindan kabul edilen gebelik baslangicidir. Olcumlere ve doktora gore degisir.
Benimkine niye yorum yapmadinBir açıdan konumu erkek bir açıdan konumu kız
Canım ben Ingılteredeyim ah Türkiyede olsam zatenHayatım acıbademe gitsene onların makineleri en iyisi
Canım ben seninkinin üstüne yazınca kaçırdı sanırım kusura bakmaBenimkine niye yorum yapmadin
Bebişle ilgili her şey muamma hadi bakalımBir açıdan konumu erkek bir açıdan konumu kız
Maşallah sonunda bebişini gördükgeç döllenmede olabilir cihaz eskiyse ölçememişte olabilir canım özele gitme şansın yokmu en azından birkez gitsen de düzgünce bi dinlesen eğer orda da bu haftalarda çıkarsa geç döllenme olmuştur
Canımcım evet maşallah gördük bir de kalbimduysakBenim 3 hafta geç gene ben napayıminsan da bi üzülüyor ama şu hafta olması gerekirken bu hafta filan diye aman sağlıkları yerinde olsun da bi kaç hafta dert değil artık
Çok doğru canım o kadar haklısın kiHarikabiz ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecek yoksa ne yazık ki üzücü sonuçlar olacak ama bu bizim elimizde değil o yüzden kendini hiç yıpratma ben de genelde panik oluyorum sonra kendimi durduruyorum çünkü panik olmamın bana bir faydasi yok aksine bebeğime zarar bir durum. Panik olunca olacakların önüne geçebilecek miyim hayır. O yüzden kendimi telkin edip stres yapmadan kötüyü çağırmadan devam ediyorum, bebeğim herhangi bir stres hissetmesin huzurla büyüsün diye
Oh çarşamba tam kalp atışını da duyar rahatlarsın inşallahCanımcım evet maşallah gördük bir de kalbimduysakçarşamba gideceğim uzman canım hastanede özel gibi :) ama bebek çok ufak ya baksana cidden geç döllenme gibi.. seninkinin sağlığı yerinde ama demi bir sorun yok yakalar haftasını ilerledikçe hamilelik ?
Yok Estagfurullah yaCanım ben seninkinin üstüne yazınca kaçırdı sanırım kusura bakma
Canım sen gittiğinde sor bi en son zaman gittin bilmiyorum da y da arayıp soramaz mısın doktoru ? bakalım ben panik yapardım sen yapma internette yakalıyor sonradan kendi haftasını diyorlar heralde çabuk büyüyor okudum bugünOh çarşamba tam kalp atışını da duyar rahatlarsın inşallahbilmem canım tekrar gitmedim daha kontrole nezaman gitsem onu da bilmiyorum. Ama işte 11 haftalık olması gerekirken 8 haftalık
Ha öyle sordum canım hani bebekte bi sıkıntı oluyor mu sonradan filan diye de yok yumurtan geç çatlamış sağlıklı gebelikse devam ediyor zaten dedi geç döllenme sıkıntılı bi durum değilmiş insanların döngüsünde artık regl olacağı tarihte benim yumurta anca çatlamış canı öyle istedi heraldeCanım sen gittiğinde sor bi en son zaman gittin bilmiyorum da y da arayıp soramaz mısın doktoru ? bakalım ben panik yapardım sen yapma internette yakalıyor sonradan kendi haftasını diyorlar heralde çabuk büyüyor okudum bugünsağlığı olsun da canım inşallah çabucak büyüsün
Ahh beybi ya takma kafana bebeği gördün ya kalp atışını da duyacaksın inann yabancı doktorlar nedense bi değişik bizimkiler gibi değillCanım ben Ingılteredeyim ah Türkiyede olsam zatenay sonu gelicem her şeyime baktırıcam burda benden 1 tane test bile istemediler
5 mm ölçüde 6.hafta içinde olduğunu gösteriyor canım önde yada geride olabiliyor benim de 6+4 bugün gittim ama hiç net değildi 6mm çıktı boyu ve kalp atışını da duyamadık. Net bir şey duyamamak seni panikletmiş ama bence normal. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumlar tabikizlarim selam moralim bozuldu yine deliricem bu ulkede. boyutunu olcmek icin tam 30 dk ugrasti cok kucuk falan olcemiyorum diye. olctu birinde 6 haftalik birinde 6 hafta 2 gunluk cikti. normalde sat a gore 7+2 bugun.. 1 hafta geriden geliyormus. kalp atisini da dinletemedi tabi cok minik falan dedi . moralim cok bozuk oturup aglicam artik yani asla net bir goruntu net bir cevap alamiyorumBegonya2 @golden-snitch melegim can @Kardelenzey @esen-ruzqar @Merve3553 gulumsebebek ve unuttuklarim.. aramizda boyle olan var mi Eki Görüntüle 3317304
Of çok hem de ahah yani canım ülkem aşırı iyi bu konuda kıymeti bilinmiyorAhh beybi ya takma kafana bebeği gördün ya kalp atışını da duyacaksın inann yabancı doktorlar nedense bi değişik bizimkiler gibi değill
Canım evet panikledim, senin normal haftasında mı o zaman ? Ya daha çok minnak seninki de benimki de bir de doktor normal dedi bana sana da demiştir. 30dk uğraştı net görüntü bulmak için inan ölçüm yapmak adına. Ben şimdi uzman doktorla çarşamba görşücem detaylı ultrason için bakalım o ne diyecek ne ölçecek senin ne zaman canım ?5 mm ölçüde 6.hafta içinde olduğunu gösteriyor canım önde yada geride olabiliyor benim de 6+4 bugün gittim ama hiç net değildi 6mm çıktı boyu ve kalp atışını da duyamadık. Net bir şey duyamamak seni panikletmiş ama bence normal. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumlar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?