2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Arkadasin 3 hafta ileri veya geri değil. Ayni doktora gidiyorsa zaten sat sikinti degil. Doktor degistirecegini söyledi. Ben kese ici gittiğimde sata gore 5+3 tüm usg ye gore 5+5 ciktim. Kalp atisi icin baska bir doktora7+3 de gittim ama 6+5 çıktım. Bir hemsire olarak diyorum ben sat her hekim tarafindan kabul edilen gebelik baslangicidir. Olcumlere ve doktora gore degisir.

Hayatım acıbademe gitsene onların makineleri en iyisi

Hemşire olabilirsiniz fakat bende kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorun söylediğini aktarıyorum. Arkadaşın 1 hafta oynuyor doktoru düzeltilmiş sat belirlemiş benim 3 hafta oynuyor benim doktorumda düzeltilmiş sat belirleyeceğini söyledi yeni tarihi baz al dedi. Bende 3 Farklı doktor gezdim ölçümlerim sizinki gibi 2-3 günlük farklılık gösteriyor ama 1 hafta değil. 1 hafta kadar fazla fark olunca geç döllenmeyle yeni sat belirleniyor.

Son düzenleme:

Benim 3 hafta geç gene ben napayım insan da bi üzülüyor ama şu hafta olması gerekirken bu hafta filan diye aman sağlıkları yerinde olsun da bi kaç hafta dert değil artık
Canımcım evet maşallah gördük bir de kalbimduysak çarşamba gideceğim uzman canım hastanede özel gibi :) ama bebek çok ufak ya baksana cidden geç döllenme gibi.. seninkinin sağlığı yerinde ama demi bir sorun yok yakalar haftasını ilerledikçe hamilelik ?

Çok doğru canım o kadar haklısın ki kendimi telkin etmeyi öğrenmem gerekçok sağol bebişim çok güzel dedin..

Oh çarşamba tam kalp atışını da duyar rahatlarsın inşallah bilmem canım tekrar gitmedim daha kontrole nezaman gitsem onu da bilmiyorum. Ama işte 11 haftalık olması gerekirken 8 haftalık

Oh çarşamba tam kalp atışını da duyar rahatlarsın inşallah bilmem canım tekrar gitmedim daha kontrole nezaman gitsem onu da bilmiyorum. Ama işte 11 haftalık olması gerekirken 8 haftalık
Canım sen gittiğinde sor bi en son zaman gittin bilmiyorum da y da arayıp soramaz mısın doktoru ? bakalım ben panik yapardım sen yapma internette yakalıyor sonradan kendi haftasını diyorlar heralde çabuk büyüyor okudum bugün sağlığı olsun da canım inşallah çabucak büyüsün

Ha öyle sordum canım hani bebekte bi sıkıntı oluyor mu sonradan filan diye de yok yumurtan geç çatlamış sağlıklı gebelikse devam ediyor zaten dedi geç döllenme sıkıntılı bi durum değilmiş insanların döngüsünde artık regl olacağı tarihte benim yumurta anca çatlamış canı öyle istedi heralde birde polikistik overde böyle durumlar sık görülüyormuş. Paniklememe sebebimde sanırım hem spontane gebelik oluşu hem 4. Oluşu (yaşayan 1bebeğim var)
Bu arada bende sonradan haftasını yakalıyor diye okudum aslında merak ta ediyorum nekadarlık olduğunu 3 haftayı kapatmaz heralde de haftaya giderim bi

Canım ben Ingılteredeyim ah Türkiyede olsam zaten ay sonu gelicem her şeyime baktırıcam burda benden 1 tane test bile istemediler
Ahh beybi ya takma kafana bebeği gördün ya kalp atışını da duyacaksın inann yabancı doktorlar nedense bi değişik bizimkiler gibi değill

5 mm ölçüde 6.hafta içinde olduğunu gösteriyor canım önde yada geride olabiliyor benim de 6+4 bugün gittim ama hiç net değildi 6mm çıktı boyu ve kalp atışını da duyamadık. Net bir şey duyamamak seni panikletmiş ama bence normal. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumlar tabi

Ahh beybi ya takma kafana bebeği gördün ya kalp atışını da duyacaksın inann yabancı doktorlar nedense bi değişik bizimkiler gibi değill
Of çok hem de ahah yani canım ülkem aşırı iyi bu konuda kıymeti bilinmiyor

Canım evet panikledim, senin normal haftasında mı o zaman ? Ya daha çok minnak seninki de benimki de bir de doktor normal dedi bana sana da demiştir. 30dk uğraştı net görüntü bulmak için inan ölçüm yapmak adına. Ben şimdi uzman doktorla çarşamba görşücem detaylı ultrason için bakalım o ne diyecek ne ölçecek senin ne zaman canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…