Amin canım benim önemli olan senin iyi olman zaten. Şimdi bir çok ihtimal sıralanıyor aklımda, emin ol rabbim en hayırlısını yaşattı sana. Hemen toparlanacağına ve tekrar güzel haberini alacağımıza inanıyorum.Iyi olmaya çalışıyorum bugün kürtaj oldum uyuttular çok şükür bisey görmediğim için ağrıda yaşamadan şuan evde dinleniyorum rabbim bi daha yasatmasin ne diyim
Çok çok geçmiş olsun canım gözlerim doldu okurken üzüntünü hissedebiliyorum ama inanıyorum da en kısa sürede yine hamile kalacaksın hem de çok sağlıklı bir şekilde. Bol bol dinlen olanları düşünüp psikolojini yıpratmamaya çalış geleceğe umutla bak hem de çok yakın geleceğeKızlar hepinize tşk ederim destekleriniz için rabbim bi daha ne bana nede başkasına yaşatmasin hepinizi çok sevdim listeye adımı yazdirikende çok mutlu heyecanlıydım ama önümüzde ne var bilmiyoruz benim yolum buraya kadarmış hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum sizi takip edecem tabiki umarım sürecinin çok iyi bir şekilde ilerler ben biraz dinlenecem inş siz doğurmadan size hamilelik haberiyle tekrar gelirim Allaha emanet olungulumsebebek canim beni listedende silebilirsin hoşçakalın
çok geçmiş olsun canım benim Allahım bundan sonra sana güzel haberler versin ve kucağını doldursun inşallah ben inanıyorum sen o haberi buradan vereceksin ama bir süre dinlen heyecanın hiç kaybolmasın Allah senin yüzünü güldürsün en kısa zamandaKızlar hepinize tşk ederim destekleriniz için rabbim bi daha ne bana nede başkasına yaşatmasin hepinizi çok sevdim listeye adımı yazdirikende çok mutlu heyecanlıydım ama önümüzde ne var bilmiyoruz benim yolum buraya kadarmış hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum sizi takip edecem tabiki umarım sürecinin çok iyi bir şekilde ilerler ben biraz dinlenecem inş siz doğurmadan size hamilelik haberiyle tekrar gelirim Allaha emanet olungulumsebebek canim beni listedende silebilirsin hoşçakalın
Canım çok üzgünüm Rabbim tekrarını yaşatmasın dilerim dediğin gibi mayıs gelmeden yeniden buraya gelip bize hamilelik haberini verirsin dualarım seninleKızlar hepinize tşk ederim destekleriniz için rabbim bi daha ne bana nede başkasına yaşatmasin hepinizi çok sevdim listeye adımı yazdirikende çok mutlu heyecanlıydım ama önümüzde ne var bilmiyoruz benim yolum buraya kadarmış hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum sizi takip edecem tabiki umarım sürecinin çok iyi bir şekilde ilerler ben biraz dinlenecem inş siz doğurmadan size hamilelik haberiyle tekrar gelirim Allaha emanet olungulumsebebek canim beni listedende silebilirsin hoşçakalın
Hayır canım baktırmadım rutin kontrollerin var artık demişti ilk defa istedi oda haftaya bakalımDaha önce idrar baktırmışmıydın?
Amiin inşallahAynen vallahi zaten çok zor bide hamile olunca daha ağır geliyor insana. İnşallah canım sıkıntılı haber aldığımız arkadaşların müjdeli haberlerini de alalım
Aman gaz olsunda tekbağırsak hareketlerini de hissediyorum arada pıt pıt bugün ondan heralde
Canım en kısa sürede toparlanıp inşallah saglikli bir gebelik haberiyle gelirsinKızlar hepinize tşk ederim destekleriniz için rabbim bi daha ne bana nede başkasına yaşatmasin hepinizi çok sevdim listeye adımı yazdirikende çok mutlu heyecanlıydım ama önümüzde ne var bilmiyoruz benim yolum buraya kadarmış hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum sizi takip edecem tabiki umarım sürecinin çok iyi bir şekilde ilerler ben biraz dinlenecem inş siz doğurmadan size hamilelik haberiyle tekrar gelirim Allaha emanet olungulumsebebek canim beni listedende silebilirsin hoşçakalın
Canım umutsuz olma bende 5+6 da kanama ile doktora gittim karından baktı kanama alanın var bebeğinde kalp atışını göremiyorum pek iç açıcı gözükmüyo istersen vajinal bakalım dedi vajinal ultrasonla bakınca kalp atışını çok şükür ki duyduk. Daha önce yazılarını okuduğumda senin geç döllenme olduğunu görmüştüm kimi kişiler 9. haftaya kadar kalp atışı duyamıyo ki buna doktorlar normal diyolar. Eğer imkanın varsa içinin rahat etmesi için vajinal ultrasonla mutlaka baktır. İnşallah çok çok güzel haberler alırsın gerçekten içten dualarımdasıncanim zaten bir hafta geri cikmisti gecen hafta, babama attim muhtemelen vajinalde de duyulmucak kalp atisi dedi. crl si cok dusuk diye.. simdi birazdan tekrar gitmeyi dusunuyorum alttan muayene icin acikcasi cunku dusundugumuz gibiyse ki yuksek ihtimal bir de bana zarar vermesin en azindan
Yapacak bisey yok canım üzülme silerken hamilesiniz bana dua edin tekrar güzel bi şekilde yine ismimi yazdiririm geç olsun ama sağlıklı bir şekilde gelsin yeterki hamileligimCanım çok üzgünüm Rabbim tekrarını yaşatmasın dilerim dediğin gibi mayıs gelmeden yeniden buraya gelip bize hamilelik haberini verirsin dualarım seninlebende seni çok sevdim inşallah çok daha güzel listelerde çok daha sağlıklı biçimde gebeliğinle adını görürüz yeniden. herşey gönlünce olsun şimdi böyle listeden silmekte gelmiyor içimden elim gitmiyor üzülüyorum eklerken heyecanlı keyifli oluyomuşta böyle olunca kötüymüş
Eğer enfeksiyon filan görürse ilaç verir canım az kalmış haftaya kadar biraz daha sabretHayır canım baktırmadım rutin kontrollerin var artık demişti ilk defa istedi oda haftaya bakalım
İnsan burda aynı şeyleri yaşayıp hissedince gönül bağı kuruyor haliyle canımYapacak bisey yok canım üzülme silerken hamilesiniz bana dua edin tekrar güzel bi şekilde yine ismimi yazdiririm geç olsun ama sağlıklı bir şekilde gelsin yeterki hamileligim
Galiba mayıs annelerinin bebeleri mandalinayı çok seviyor benim meyve ile hiç aram yoktur çok yiyorum mandalin elma muz aslında çok çabuk açıkıyorum ondan galibaöyle bi dönem ki insan sevdiğinden nefret ediyo sevmediğini de sever oluyo ben de aynıyım günde 3-4 tane mandalina yiyorum bi taneyi zor yerdim normaldebelki bebişlerimiz seviyodur bunları
Ayyy mutlu ettin beni canım çok sağol
Ben de hiç meyve yemem eşim gecen elma soydu aay bı güzel geldi normalde bir iki dilim yer çekilirim verdikçe yedimGaliba mayıs annelerinin bebeleri mandalinayı çok seviyor benim meyve ile hiç aram yoktur çok yiyorum mandalin elma muz aslında çok çabuk açıkıyorum ondan galiba
Yarasın bebitoyaBen de hiç meyve yemem eşim gecen elma soydu aay bı güzel geldi normalde bir iki dilim yer çekilirim verdikçe yedim
çok şükür canım iyiyim.oluyo ufak tefek seyler buna şükürAyyy mutlu ettin beni canım çok sağolben çok uzun zamandır buraya vakit ayıramıyorum günlerim çok saçma geçiyor ya bir koşturma telaş ya da mide bulantıları akşamları zaten erkenden uyuyorum tavuk oldum iyice. Şimdi bir-iki saattir okumaya başladım sizi, en son geçen salı bakmışım düşün bir haftalık okudum sen nasılsın nasıl gidiyor hamişliğin
Canım şimdi acilden girmeye gideceğiz. Öğlen aradım boşluğu yokmuş ben de dedim acildeki doktora giderim o zaman akşamüstü…begmsss naptın canım ?
Canım çook sağol Allahım bütün bebeklere iyilik sağlık versinCanım umutsuz olma bende 5+6 da kanama ile doktora gittim karından baktı kanama alanın var bebeğinde kalp atışını göremiyorum pek iç açıcı gözükmüyo istersen vajinal bakalım dedi vajinal ultrasonla bakınca kalp atışını çok şükür ki duyduk. Daha önce yazılarını okuduğumda senin geç döllenme olduğunu görmüştüm kimi kişiler 9. haftaya kadar kalp atışı duyamıyo ki buna doktorlar normal diyolar. Eğer imkanın varsa içinin rahat etmesi için vajinal ultrasonla mutlaka baktır. İnşallah çok çok güzel haberler alırsın gerçekten içten dualarımdasın
Valla girip girip bakıyodum yazdın mı diye. Hayırlı haberlerle gel canım bekliyorumCanım şimdi acilden girmeye gideceğiz. Öğlen aradım boşluğu yokmuş ben de dedim acildeki doktora giderim o zaman akşamüstü…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?