2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Iyi olmaya çalışıyorum bugün kürtaj oldum uyuttular çok şükür bisey görmediğim için ağrıda yaşamadan şuan evde dinleniyorum rabbim bi daha yasatmasin ne diyim
Amin canım benim önemli olan senin iyi olman zaten. Şimdi bir çok ihtimal sıralanıyor aklımda, emin ol rabbim en hayırlısını yaşattı sana. Hemen toparlanacağına ve tekrar güzel haberini alacağımıza inanıyorum.

Çok çok geçmiş olsun canım gözlerim doldu okurken üzüntünü hissedebiliyorum ama inanıyorum da en kısa sürede yine hamile kalacaksın hem de çok sağlıklı bir şekilde. Bol bol dinlen olanları düşünüp psikolojini yıpratmamaya çalış geleceğe umutla bak hem de çok yakın geleceğe

çok geçmiş olsun canım benim Allahım bundan sonra sana güzel haberler versin ve kucağını doldursun inşallah ben inanıyorum sen o haberi buradan vereceksin ama bir süre dinlen heyecanın hiç kaybolmasın Allah senin yüzünü güldürsün en kısa zamanda

Canım çok üzgünüm Rabbim tekrarını yaşatmasın dilerim dediğin gibi mayıs gelmeden yeniden buraya gelip bize hamilelik haberini verirsin dualarım seninle bende seni çok sevdim inşallah çok daha güzel listelerde çok daha sağlıklı biçimde gebeliğinle adını görürüz yeniden. herşey gönlünce olsun şimdi böyle listeden silmekte gelmiyor içimden elim gitmiyor üzülüyorum eklerken heyecanlı keyifli oluyomuşta böyle olunca kötüymüş

Amiin inşallah
Evet evet ben de kendimi dinleyince hareketleri hissediyorum tamam gaz diyorum

Canım en kısa sürede toparlanıp inşallah saglikli bir gebelik haberiyle gelirsin her şey gönlünce olsun, dualarım seninle

Canım umutsuz olma bende 5+6 da kanama ile doktora gittim karından baktı kanama alanın var bebeğinde kalp atışını göremiyorum pek iç açıcı gözükmüyo istersen vajinal bakalım dedi vajinal ultrasonla bakınca kalp atışını çok şükür ki duyduk. Daha önce yazılarını okuduğumda senin geç döllenme olduğunu görmüştüm kimi kişiler 9. haftaya kadar kalp atışı duyamıyo ki buna doktorlar normal diyolar. Eğer imkanın varsa içinin rahat etmesi için vajinal ultrasonla mutlaka baktır. İnşallah çok çok güzel haberler alırsın gerçekten içten dualarımdasın

Yapacak bisey yok canım üzülme silerken hamilesiniz bana dua edin tekrar güzel bi şekilde yine ismimi yazdiririm geç olsun ama sağlıklı bir şekilde gelsin yeterki hamileligim

Yapacak bisey yok canım üzülme silerken hamilesiniz bana dua edin tekrar güzel bi şekilde yine ismimi yazdiririm geç olsun ama sağlıklı bir şekilde gelsin yeterki hamileligim
İnsan burda aynı şeyleri yaşayıp hissedince gönül bağı kuruyor haliyle canım. Dualarımız seninle amin inşallah tez vakitte sağlıkla Rabbim kucağını doldursun

öyle bi dönem ki insan sevdiğinden nefret ediyo sevmediğini de sever oluyo ben de aynıyım günde 3-4 tane mandalina yiyorum bi taneyi zor yerdim normalde belki bebişlerimiz seviyodur bunları
Galiba mayıs annelerinin bebeleri mandalinayı çok seviyor benim meyve ile hiç aram yoktur çok yiyorum mandalin elma muz aslında çok çabuk açıkıyorum ondan galiba

Canım sen nerelerdesin gözlerim aradı O ozgeeeee1
Ayyy mutlu ettin beni canım çok sağol ben çok uzun zamandır buraya vakit ayıramıyorum günlerim çok saçma geçiyor ya bir koşturma telaş ya da mide bulantıları akşamları zaten erkenden uyuyorum tavuk oldum iyice. Şimdi bir-iki saattir okumaya başladım sizi, en son geçen salı bakmışım düşün bir haftalık okudum sen nasılsın nasıl gidiyor hamişliğin

Galiba mayıs annelerinin bebeleri mandalinayı çok seviyor benim meyve ile hiç aram yoktur çok yiyorum mandalin elma muz aslında çok çabuk açıkıyorum ondan galiba
Ben de hiç meyve yemem eşim gecen elma soydu aay bı güzel geldi normalde bir iki dilim yer çekilirim verdikçe yedim

Merhaba synova labaratuvar da tekrar test yaptırdım negatif çıktı ama doğru testi mi yaptılar emin olamıyorum bi bakarmısınız. Eski tahlili de ekledim

nurgulkurtcan

Eklentiler

• Screenshot_20231018_183401_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20231018_180717_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20231018_184158_com.google.android.apps.docs.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 60
çok şükür canım iyiyim.oluyo ufak tefek seyler buna şükür mide bulantılarında geçer belki bir iki haftaya daha da iyi olursun koşturma telaşla belki daha hızlı akıp gider zaman sana tabi hersey yolundadır inşallah

Canım çook sağol Allahım bütün bebeklere iyilik sağlık versin dediğin gibi mucize olur belki hayırlısıyla ama pek iç açıcı görünmüyor haftasına göre benim 6+0 da kesenin içi bile boştu

Canım şimdi acilden girmeye gideceğiz. Öğlen aradım boşluğu yokmuş ben de dedim acildeki doktora giderim o zaman akşamüstü…
Valla girip girip bakıyodum yazdın mı diye. Hayırlı haberlerle gel canım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…