2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ya bir süre giremedim neler olmuş beyons çok üzgünüm kaybın için. Merve3553 canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. begmsss canım haberlerini bekliyoruz inşallah güzel haberler ile gelirsin

Kızlar beni biliyorsunuz bende hiç Mide bulantısı falan olmamıştı 3 gündür mahvoldum mide bulantısından sanki midemde bi hava var o patlasa rahatlayacagim o da mide bulantısı yapıyor 12.haftaya yaklaştım derken ne şimdi bu anlamadım

Canım ilk bulantı başladığında kussam rahatlıcam diyordum bir şey farketmiyormuş o his bitmek bilmiyor ilaç kullanmaya başladım o işte idare ettiriyor biraz hep kendime diyordum 12. Haftada geçer inşallah diye şimdi sende öyle dedin moralim bozuldu gerçi herkesçe Farklı oluyor ama ne bileyim

Ayyy en korktuğum şey mide bulantısı ve kusma olayı.. Şuan yok bende de ama kendimi düşünemiyorum en hassas noktam . Dönemsel olarak herkeste farklı sanırım bir geçer sonra gelir diyenler de var bir anda bitende. İnşallah geçer kısa sürede. Salatalık iyi geliyor diyordu sanki kızlar

Ayy bende de mide bulantısı falan olmadı ama sen böyle diyince korktum. Gazdan olabilir canım belki. Şişkinlik ten de olabilir prebiyotik bişeyler mi yesen acaba bana iyi gelmişti

Canım moralini bozma benimde bu haftaya kadar yoktu belki sende tam tersi olur bende öyle kussam rahatlayacagim gibi ama değişik bir şey
Ayy iyi ki yok sende canım benim nazar mı değdi anlamadım bir başladı mahvoldum benimde en hassas noktam.. çubuk kraker iyi geliyo suanlik ama 1 saat anca kurtariyor yoğurtta iyi geliyo o da 1 saat etkisi var sadece benimde surda 12ye az kaldı inşallah geçer ya

Ayy bende de mide bulantısı falan olmadı ama sen böyle diyince korktum. Gazdan olabilir canım belki. Şişkinlik ten de olabilir prebiyotik bişeyler mi yesen acaba bana iyi gelmişti
Ayy korkma üzmek istemezdim burda kimseyi gazda yok ki.. yoğurt ayran Salatalık çubuk kraker yedim 1 saat etki ediyor sadece

Üşütmüş de olabilir sin. Ben normalde hiç üşümezdim bu mevsimde kısa kollu ile gezerdim. Ama hamile olalı üşüdüğümü hissediyorum ve sonunda midem rahatsız oluyor bulanıyordu. Sonra kalın giyinmeye başladım sıcak tuttum kendimi bütün sorunun bu olduğunu anladım. Aynıı senin dediğin gibi oluyordu

Geçer canım yani bunun geçici bir durum olduğunu söyle sürekli kendine psikolojik olarak çökertme kendini. Yoksa halsiz ve bitkin de düşersin. İnşallah pat diye kesilsin kısa sürede

Şuan atlet şort geziyorum büyük ihtimal bende usudugumu anlamiyorjm gece soğuk oluyo çok iyi fikir verdin canım çok teşekkür ederim yuksek ihtimal olabilir gerçekten bi de kalın giyiniyim bakiyim

Evet ben de katılıyorum buna. Bugün kısa kollu giydim ilk kez ve üşüdüğümü anlamadım ama hemen midem ekşidi bulandı. Ben son 1 aydır hep kalın polar giysiler giyiyorum akşamları üşüyorum çok.

Kızlar merhaba bende bu gebeliğimde başıma gelmeyen kalmadı. Boş gebelik olabilir dediler başka doktora gittim şükür değilmiş . Toxoplazma pozitif çıktı gittim başka labaratuvar da yaptırdım negatif çıktı. Sevinmek için nurgulkurtcan i bekliyorum bi de pazartesi randevum var kendi doktoruma da göstereyim

O nasıl iş ama çok sevindim maşallah

Benim tam olarak öyle bu hafta yoktu bugün tekrar geldi bulantılar sabah iyiyim demiştim burada aç kalmama rağmen bulantı olmamıştı, öğlen kötü oldum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…