hic bisey demedi vajinal muayene etmek istedi iste gittigimde kan ve idrar da veririm hem, yani ne desem bos canim bilmiyorum inan ama kalp atisi yok yazmisOzaman geç döllenme ihtimaline karşın hiç bişey söylemedi heralde şimdi ne kürtaj nede bebek hakkında. Her halükarda 1 hafta daha bekleyeceksin sonuç ne olursa olsun. Ama şimdi gitmezsende için rahat etmicek tabi. Gidince bize de haber ver
mutlaka tekrar git baktır canım. belki bir hafta bekleyip gelişip gelişmeyeceğine bakmak istedi. belki erken diye düşündü. ama sonuçta senin sağlığın da önemli. en azından vajinal baksın. belki geç döllenmedir ve geriden geliyordur bebek. dayanmaya çalış, üzme kendini. inşallah iyidir bebek. olmazsa bile demek ki sağlıksız bir bebek ki nasip olmayacak. inşallah sağlıklı bebeğini en kısa sürede kucağına alırsınhic bisey demedi vajinal muayene etmek istedi iste gittigimde kan ve idrar da veririm hem, yani ne desem bos canim bilmiyorum inan ama kalp atisi yok yazmis
Merhaba canim. Oncelikle sakinligini koruman gerekiyor. Ben ordaki doktorlara hicbir anlam veremedim bu kadar soru isaretiyle birakmalari cok kotu. Oncelikle sen de yazmissin cihazlar farkli oldugu icin crl farkli cikmistir ve zaten crl 4 mm olmadan kalp atisi duyulmaz ve her doktor da yakalayamiyor cok kucuk olduklari icin. Bence en saglikli bilgiye ulasmak icin bir dahaki kontrolunu beklemek. Cunku bebegin gelisimi o zaman ortaya cikar. Buyuyor mu gelisiyor mu o zaman anlasilir. Suan kotuyu dusunmek yerine bence guzel dusun, dua et. İnsallah rabbim bebegini sana bagislar da guzel haberlerle gelirsin birdahakineEki Görüntüle 3319849 Eki Görüntüle 3319850 Eki Görüntüle 3319851 Kızlar ben 2 saattie ağlamaktan yazamadım.. N Nur5434gulumsebebek ve diğer kızlarım.
Ultrasonla baktı doktor tam göremiyorum bebek çok küçük falan dedi, kalp atışını dinletmiyoruz ısı gitmesin diye dedi.. bi kaç görüntü verdi. Sanırım CRL olcumu falan da olmasi gerekenden kucuk.. kalp atisi var mi yok mu soylemedi. Alttan muayebe etmek istedi ben istemedim biraz idrar yolu enfeksiyonu var gibi hissediyordum hafif yaniyordu bu sabah ondan belki de hata ettim keske baktirsaydim. Ama sanirim bebek gelismemis ve kalp atisi yok o yuzden cok uzgunum yazarken bile agliyorum
Sıkma canını şimdiden gerçekten makinesi çok kötü ondan olabilir hiçbir şey net gözükmüyorEki Görüntüle 3319849 Eki Görüntüle 3319850 Eki Görüntüle 3319851 Kızlar ben 2 saattie ağlamaktan yazamadım.. N Nur5434gulumsebebek ve diğer kızlarım.
Ultrasonla baktı doktor tam göremiyorum bebek çok küçük falan dedi, kalp atışını dinletmiyoruz ısı gitmesin diye dedi.. bi kaç görüntü verdi. Sanırım CRL olcumu falan da olmasi gerekenden kucuk.. kalp atisi var mi yok mu soylemedi. Alttan muayebe etmek istedi ben istemedim biraz idrar yolu enfeksiyonu var gibi hissediyordum hafif yaniyordu bu sabah ondan belki de hata ettim keske baktirsaydim. Ama sanirim bebek gelismemis ve kalp atisi yok o yuzden cok uzgunum yazarken bile agliyorum
Canim merhaba. cok kotu evet anlam veremiyorum biktim artik bunlardan. ama gelisimi 1 hafta geri bile olsa CRL cok dusuk saniyorum dimi ?Merhaba canim. Oncelikle sakinligini koruman gerekiyor. Ben ordaki doktorlara hicbir anlam veremedim bu kadar soru isaretiyle birakmalari cok kotu. Oncelikle sen de yazmissin cihazlar farkli oldugu icin crl farkli cikmistir ve zaten crl 4 mm olmadan kalp atisi duyulmaz ve her doktor da yakalayamiyor cok kucuk olduklari icin. Bence en saglikli bilgiye ulasmak icin bir dahaki kontrolunu beklemek. Cunku bebegin gelisimi o zaman ortaya cikar. Buyuyor mu gelisiyor mu o zaman anlasilir. Suan kotuyu dusunmek yerine bence guzel dusun, dua et. İnsallah rabbim bebegini sana bagislar da guzel haberlerle gelirsin birdahakine
bugun gidecegim yine bekleyemicem cunku vajinal baksinSıkma canını şimdiden gerçekten makinesi çok kötü ondan olabilir hiçbir şey net gözükmüyor
Ne zaman gideceksin bir daha
oyle dedi ama CRL cok dusuk diyorlar 1 hafta geri geliyor olsa 7+0 ama sat a gore 8+0.. amin canim hayirlisi ama insan cok uzuluyor.. psikoljik acidan iyi hissetmiyorummutlaka tekrar git baktır canım. belki bir hafta bekleyip gelişip gelişmeyeceğine bakmak istedi. belki erken diye düşündü. ama sonuçta senin sağlığın da önemli. en azından vajinal baksın. belki geç döllenmedir ve geriden geliyordur bebek. dayanmaya çalış, üzme kendini. inşallah iyidir bebek. olmazsa bile demek ki sağlıksız bir bebek ki nasip olmayacak. inşallah sağlıklı bebeğini en kısa sürede kucağına alırsın
Tamam hayatım burayada yaz tamam mı çok yıpratma kendini lütfen her şey olacağına varırbugun gidecegim yine bekleyemicem cunku vajinal baksin
yazarim canim cok sagolunTamam hayatım burayada yaz tamam mı çok yıpratma kendini lütfen her şey olacağına varır
oyle gorunuyor ama doktorun doğru olctugune emin misin? Ben artik ordaki doktorlara guvenmiyorum. Benim gecen hafta 4mm olan bebek goruntude gorunmuyordu bile seninki baya belli ama 2.7 demis bilemedim insallah o yanlis olcmustur cihazlari kotudurCanim merhaba. cok kotu evet anlam veremiyorum biktim artik bunlardan. ama gelisimi 1 hafta geri bile olsa CRL cok dusuk saniyorum dimi ?
baya belli canim ama ben de anlamadim bosuna umutlanmak da istemiyorum ama cidden beni de bebegimi de cok uzduler hep bu surecte bu beceriksizleroyle gorunuyor ama doktorun doğru olctugune emin misin? Ben artik ordaki doktorlara guvenmiyorum. Benim gecen hafta 4mm olan bebek goruntude gorunmuyordu bile seninki baya belli ama 2.7 demis bilemedim insallah o yanlis olcmustur cihazlari kotudur
Kuzum git ve vajinal bakmasına izin ver benim lekelenmem oldugu halde vajinal baktı zararı yok korkma karından küçük gözükebilir ama vajinadan daha rahat ölçüm yapar crlyi tam net görür bir hafta bekle dediyse umut var kuzum strese girme bebegin etkilenmesin bence geçen haftaki ultrasonuna göre bebekte büyümüşoyle dedi ama CRL cok dusuk diyorlar 1 hafta geri geliyor olsa 7+0 ama sat a gore 8+0.. amin canim hayirlisi ama insan cok uzuluyor.. psikoljik acidan iyi hissetmiyorum
Evet umutlanmak istemiyorsun ama netlesip kurtaj kararina varilmadan da vazgecme bebeginden. Dualara saril. Rabbim dilerse her sey mumkunbaya belli canim ama ben de anlamadim bosuna umutlanmak da istemiyorum ama cidden beni de bebegimi de cok uzduler hep bu surecte bu beceriksizler
baktiricam canim evet bugun insallah, o beceriksizliginden canim ya 1 hafta bekleyelim demesi.. valla saatlerdir perisanim Allahim iyise korusun tabi bebegi.. buyumus gibi degil ama olcumdenKuzum git ve vajinal bakmasına izin ver benim lekelenmem oldugu halde vajinal baktı zararı yok korkma karından küçük gözükebilir ama vajinadan daha rahat ölçüm yapar crlyi tam net görür bir hafta bekle dediyse umut var kuzum strese girme bebegin etkilenmesin bence geçen haftaki ultrasonuna göre bebekte büyümüş
oyle yapiyorum canim dua ediyorum ..Evet umutlanmak istemiyorsun ama netlesip kurtaj kararina varilmadan da vazgecme bebeginden. Dualara saril. Rabbim dilerse her sey mumkun
benim sata göre tam 2 hafta geriden geliyor. adet düzensizliğinden öyle oldu. ilk doktor yolk bile görmedi kürtaj demişti üstelik vajinal bakmıştı. ertesi gün ikinci doktor üstten bakarken daha gördü yolku. hayırlı haberler olsun bakalım inşallah dua edelim yaoyle dedi ama CRL cok dusuk diyorlar 1 hafta geri geliyor olsa 7+0 ama sat a gore 8+0.. amin canim hayirlisi ama insan cok uzuluyor.. psikoljik acidan iyi hissetmiyorum
Evet kuzum o yüzden hepinizden dua bekliyorum rabbim seslerinizi duysun inşallah hepiniz sağ salim kucağımıza almak nasip
Kızlarım dualarımız sizinle Allahım dualarımızı dileklerimizi kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah gönlümüze göre versin lütfen artık iyi haberler olsun güzel haberlerle gelin buraya tekrardanoyle yapiyorum canim dua ediyorum ..
Canım bende 9. Haftamda olmam lazım hesaplarımdan pazartesi oldu böyle midemin alt kısmı gibi birde belime vurdu iş yerinde zor dayandım zaten sonra izin aldım evdeyim hala ama gaz çıktı benimAy çözemedim tam arada kasık,midenin iki yanındaki boşluk ve belim ağrıyor ne alaka anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?