Kizlar bende yepyeni bir agri turu basladi.nasil tanimlanir bilmiyorum.boyle gerilme oluyor resmen sol tarafimda sanki birşey aşiri geriliyorda agri yapiyor tanimlayamiyorum bile
Kızlar hepinize tşk ederim destekleriniz için rabbim bi daha ne bana nede başkasına yaşatmasin hepinizi çok sevdim listeye adımı yazdirikende çok mutlu heyecanlıydım ama önümüzde ne var bilmiyoruz benim yolum buraya kadarmış hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum sizi takip edecem tabiki umarım sürecinin çok iyi bir şekilde ilerler ben biraz dinlenecem inş siz doğurmadan size hamilelik haberiyle tekrar gelirim Allaha emanet olun @gulumsebebek canim beni listedende silebilirsin hoşçakalın
Kalbimiz seninle iyice dinlen. insallah en kisa zamansa aramiza geri dönersin.kac haftalik olursan ve biz kacinci haftada olursak olalim seni yeniden aramizda gormek istiyoruz..yurekten sana metanet, guzellikler ve en kisa surede saglikli bir gebelik diliyorum.
Benim tam olarak öyle bu hafta yoktu bugün tekrar geldi bulantılar sabah iyiyim demiştim burada aç kalmama rağmen bulantı olmamıştı, öğlen kötü oldum yine
Benim kusma sadece bir kez oldu o da midem boşken hep öğürme oluyordu bugün sadece bulantı oldu ama akşam da iyiyim günüm günümü tutmazken şimdi saatim saatini tutmuyor
Kızlar merhaba bende bu gebeliğimde başıma gelmeyen kalmadı. Boş gebelik olabilir dediler başka doktora gittim şükür değilmiş . Toxoplazma pozitif çıktı gittim başka labaratuvar da yaptırdım negatif çıktı. Sevinmek için nurgulkurtcan
i bekliyorum bi de pazartesi randevum var kendi doktoruma da göstereyim
Çok şükür kuzum attık yiyorum. En son 15+6 da gittim 200 gr dı bebiş. İnşallah zayıf kalmıyordur. Bundan sonra bol bol bebek için iyi olan şeylerden yemeye çalışacağım
Benim kusma sadece bir kez oldu o da midem boşken hep öğürme oluyordu bugün sadece bulantı oldu ama akşam da iyiyim günüm günümü tutmazken şimdi saatim saatini tutmuyor
öyle kuzum. Ben bazen sabah iyiyim diyorum şükür diyorum. Hop bi bakmıyorum akşam beter olmuşum ama yine de 2.trimester bi tık daha iyi. Enerji geliyor olayı bana gelmese de
Çok şükür kuzum attık yiyorum. En son 15+6 da gittim 200 gr dı bebiş. İnşallah zayıf kalmıyordur. Bundan sonra bol bol bebek için iyi olan şeylerden yemeye çalışacağım