2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlar bende yepyeni bir agri turu basladi.nasil tanimlanir bilmiyorum.boyle gerilme oluyor resmen sol tarafimda sanki birşey aşiri geriliyorda agri yapiyor tanimlayamiyorum bile

Kalbimiz seninle iyice dinlen. insallah en kisa zamansa aramiza geri dönersin.kac haftalik olursan ve biz kacinci haftada olursak olalim seni yeniden aramizda gormek istiyoruz..yurekten sana metanet, guzellikler ve en kisa surede saglikli bir gebelik diliyorum.

Benim tam olarak öyle bu hafta yoktu bugün tekrar geldi bulantılar sabah iyiyim demiştim burada aç kalmama rağmen bulantı olmamıştı, öğlen kötü oldum yine
Kendime maşallah diyim öncelikle ama geçiyor Kızlar 17.hafta itibariyle rahatım öğürme var ama kusma yok yemek de yiyebiliyorum

Kendime maşallah diyim öncelikle ama geçiyor Kızlar 17.hafta itibariyle rahatım öğürme var ama kusma yok yemek de yiyebiliyorum
Benim kusma sadece bir kez oldu o da midem boşken hep öğürme oluyordu bugün sadece bulantı oldu ama akşam da iyiyim günüm günümü tutmazken şimdi saatim saatini tutmuyor

Dedim sana ben canim. Ben boyle kan testlerinde kitlerle bakilan testlere falan tek labolaboratuvarda guvenmiyorum. Gozun aydin cok sevindim

Benim kusma sadece bir kez oldu o da midem boşken hep öğürme oluyordu bugün sadece bulantı oldu ama akşam da iyiyim günüm günümü tutmazken şimdi saatim saatini tutmuyor
öyle kuzum. Ben bazen sabah iyiyim diyorum şükür diyorum. Hop bi bakmıyorum akşam beter olmuşum ama yine de 2.trimester bi tık daha iyi. Enerji geliyor olayı bana gelmese de

Çok şükür kuzum attık yiyorum. En son 15+6 da gittim 200 gr dı bebiş. İnşallah zayıf kalmıyordur. Bundan sonra bol bol bebek için iyi olan şeylerden yemeye çalışacağım
Kalmaz canım merak etme zaten ilk üç ay kandan besleniyor sonraki önemli bugün bir yerde okudum bebege en çok yumurta ve ıspanak kilo aldırıyormuş

Kalmaz canım merak etme zaten ilk üç ay kandan besleniyor sonraki önemli bugün bir yerde okudum bebege en çok yumurta ve ıspanak kilo aldırıyormuş
Kuzum uzun zamandır yumurta yemedim yiyemedim. Şimdi yemeye başladım o da haftada 2-3. Hergün yiyemiyorum. Ispanak alayım yarın hemen

Kaşar kayısı ceviz de sevmiyorum işin kötü yanı. Ama zorluyorum kendimi yemek için
Birde muz..gebelikte hiç muz yemedim canım hiç istemedi..yumurtanıda unutuyorum yemeğe..zorla kendini ben kendimi resmen zorluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…