- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Şimdi gaz diyince wc çıktımmı bugün bi onu da düşündümCanım bende 9. Haftamda olmam lazım hesaplarımdan pazartesi oldu böyle midemin alt kısmı gibi birde belime vurdu iş yerinde zor dayandım zaten sonra izin aldım evdeyim hala ama gaz çıktı benim
Bugun ebeyle bıraz sohbet etme sansım oldu da agrılarım var dedım ara ara dedım aslında o ağrılar annenın gebeliğini unutmaması gerektiği için vardır dedı ne zaman agrın olursa bulantın olursa gec kosene uzan dınlenmenı soyluyor vucudun dedı dedım ben sureklı yatmam gerekıyor o zamanKızlar ya benim sabahtan beri kasık ağrım var böyle hafif hafif vuruyor üşümedim ayakta kalmadım kendimi yormadım zaten rahatsızlıktan sürekli uzanıyorum ama ağrıyor belime kadar vuruyor inceden böyle. 9+0 haftalık olmam lazım diye düşünüyorum son kontrolden. 9-10 hafta arası benle aynı civarda olup aynı şeyi yaşayan varmı
Aynen canım valla başka bişey olmasın ama hep ağrılarımın sonucu gaz çıktı alıştım bendeŞimdi gaz diyince wc çıktımmı bugün bi onu da düşündümaman gaz olsun derdimiz ya nerem ağrıyor onu da çözemedim böyle bi değişik dediğin gibi belime de vuruyor boşluklara da ama içim rahatladı Yarın kontrolüm var kaç haftalık çıkacak durum ne olacak onu da merak ediyorum hayırlısı
Aay çok haklı yaBugun ebeyle bıraz sohbet etme sansım oldu da agrılarım var dedım ara ara dedım aslında o ağrılar annenın gebeliğini unutmaması gerektiği için vardır dedı ne zaman agrın olursa bulantın olursa gec kosene uzan dınlenmenı soyluyor vucudun dedı dedım ben sureklı yatmam gerekıyor o zaman
Seninle satlarımız arasında 1 gün var tam7+0da gittim kalp atışı için bana verdiği ultrason kağıdını görsen beyaz bi nokta var bebek oymuş o bile 0.73 mm çıktı bu bebek kocaman bence bu kadar küçük olmasına çok şaşırdım. Bak özel muayenehaneydi cihazı da iyiydi ve hiçbir şey belli değil bomboş bence sende iki çizgi var orda çizgiyi oraya koymalıydı benimki de beyaz ışıltıydı çünkübaya belli canim ama ben de anlamadim bosuna umutlanmak da istemiyorum ama cidden beni de bebegimi de cok uzduler hep bu surecte bu beceriksizler
Benim geçtiğimiz haftalarda olmuştu hatta böyle 4-5 defa elektrik çarpması gibi demiştim o tarz bir şey mi acaba? Bir de bir iki haftadır da sırtım,belim çok ağrıyorKızlar ya benim sabahtan beri kasık ağrım var böyle hafif hafif vuruyor üşümedim ayakta kalmadım kendimi yormadım zaten rahatsızlıktan sürekli uzanıyorum ama ağrıyor belime kadar vuruyor inceden böyle. 9+0 haftalık olmam lazım diye düşünüyorum son kontrolden. 9-10 hafta arası benle aynı civarda olup aynı şeyi yaşayan varmı
İnşallah yaBende bulantili gecirenlerdenim 12+0 im ve 2 gundur bulantim yok..tiksindigim seyleri bile yemeye icmeye basladim...bugun balik yedim ilk defa.kahve icebildim.yumurta yiyebildim..az daha dayanin kizlar gercektende bircogunun 12. Haftada geciyor bicak gibi kesiliyor..
Doğru ama doktorumda bana öyle dedi hani kasık ağrın filan olursa vücudun dinlenmeni söylüyor kulak ver diye ama asıl olan şu ki özellikle son 3 gündür full dinlenme halindeyimBugun ebeyle bıraz sohbet etme sansım oldu da agrılarım var dedım ara ara dedım aslında o ağrılar annenın gebeliğini unutmaması gerektiği için vardır dedı ne zaman agrın olursa bulantın olursa gec kosene uzan dınlenmenı soyluyor vucudun dedı dedım ben sureklı yatmam gerekıyor o zaman
inşallah canım gerçi yarın kendi doktoruma değil üniversite hastanesine kayıt açtırmak için gitcem ölçümler pek tutmayabilir ama 3 aşağı 5 yukarı benzer çıkar heralde kan ve idrar da veririm yineAynen canım valla başka bişey olmasın ama hep ağrılarımın sonucu gaz çıktı alıştım bendeinşallah yolundadır büyümüştür bile bebişin benimde haftaya kan ve idrar tahlillerim yapılacakmış bakalım bende merak ediyorum
Elektrik çarpması kasığıma oluyor gibi birde üst boşluklar ağrıyor midemde sanki biraz belim fena sırtımda aynı yani hiç çözemedim nerem ağrıyor ama haftan bizden ileri bizim şimdiki aynı dönemlerde aynı şeyi yaşamış olabilirsin bi sıkıntı olmasında inşallahBenim geçtiğimiz haftalarda olmuştu hatta böyle 4-5 defa elektrik çarpması gibi demiştim o tarz bir şey mi acaba? Bir de bir iki haftadır da sırtım,belim çok ağrıyor
yerken değil yedikten sonra kokusu etkiliyor o yüzden yemek istemiyorum. Neyse çocuğum vejeteryan olacaktır belki benim giibi etobur birini etten soğuttuğuna görebu dediklerinizi de pek yiyemiyorum bu arada tabi yumurta kadar zorlanmıyorum ama çok nadir de olsa yemeye çalışıyorum siz de burnunuzu kapatın arada da olsa deneyin mecburtek tesellim ilk 3 ay bebek annenin deposundan beslenir diye bişey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım böyledir
Yarın kontrolde yine dr'a söylersin gaz der belkiElektrik çarpması kasığıma oluyor gibi birde üst boşluklar ağrıyor midemde sanki biraz belim fena sırtımda aynı yani hiç çözemedim nerem ağrıyor ama haftan bizden ileri bizim şimdiki aynı dönemlerde aynı şeyi yaşamış olabilirsin bi sıkıntı olmasında inşallahbide hem şu Gazze olayına hemde buradaki kızlara fena canım sıkıldı oda etkiler mi acaba
öyle bi dönem ki insan sevdiğinden nefret ediyo sevmediğini de sever oluyo ben de aynıyım günde 3-4 tane mandalina yiyorum bi taneyi zor yerdim normaldeyerken değil yedikten sonra kokusu etkiliyor o yüzden yemek istemiyorum. Neyse çocuğum vejeteryan olacaktır belki benim giibi etobur birini etten soğuttuğuna göremeyve hiç yemeyen ben her an meyve yiyorum ekşi ekşi meyveler kız mı olacak acaba diyorum ama tatlıyı da çok aşeriyorum bilemedim
İnşallah canım herşey yolundadır merak etme ağırlarda sızılarda olcak elbet bulantı kadar onlarda normaldir heralde doktorada sorarsın yinede yarın hepimiz artık güzel haberler vereliminşallah canım gerçi yarın kendi doktoruma değil üniversite hastanesine kayıt açtırmak için gitcem ölçümler pek tutmayabilir ama 3 aşağı 5 yukarı benzer çıkar heralde kan ve idrar da veririm yinekendi doktoruma da 3 kasımda filan gitmeyi planlıyorum bakalım
Aynen vallahi zaten çok zor bide hamile olunca daha ağır geliyor insana. İnşallah canım sıkıntılı haber aldığımız arkadaşların müjdeli haberlerini de alalımYarın kontrolde yine dr'a söylersin gaz der belkiben her şeyi gaza yormaya başladım
Evet olabilir canım üzücü haberler çok üst üste belirsiz olan gebelikler de inşallah saglikla sonuçlanırsosyal medyaya girmeye korkar oldum görüntüler çok acı minicik çocuklar, bebekler insan ne diyeceğini bilemiyor. Bir de hamile olunca daha da ağır geliyor
Amin canım inşallah herşey yolundadır hepimiz güzel haberler verir güzel haberler alırız sağolasınİnşallah canım herşey yolundadır merak etme ağırlarda sızılarda olcak elbet bulantı kadar onlarda normaldir heralde doktorada sorarsın yinede yarın hepimiz artık güzel haberler verelim
Daha önce idrar baktırmışmıydın?Bende zırt pırt idrar yollarım yanıyor sürekli lavaboya çıkıyorum ama bir damla neden böyle oluyor anlamıyorum ayağımı sıcak tutuyorum işten izin aldım yatıyorum ama anlamadım
Iyi olmaya çalışıyorum bugün kürtaj oldum uyuttular çok şükür bisey görmediğim için ağrıda yaşamadan şuan evde dinleniyorum rabbim bi daha yasatmasin ne diyimNe diyorsun canım ya. Rabbim böyle uygun görmüş demek ki elimizden ne gelirİnşAllah bundan sonra sağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikler yaşarız Sen nasılsın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?