2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Birde muz..gebelikte hiç muz yemedim canım hiç istemedi..yumurtanıda unutuyorum yemeğe..zorla kendini ben kendimi resmen zorluyorum
Ay muz da kokuyor bana. Onu da zorluyorum. Hepsini zorluyorum kuzum vallahi hiç isteyerek yemiyorum

Kizlar Sipser cesursavasci sacibelinde gulumsebebek Eldorin K kelebekimsi golden-snitch N Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Haftaya randevuna gel yine ama iyi haber bekleme muhtemelen kanaman olmazsa ilac veririz dusurmen icin dedi. Yani milyonda bir ihtimal gec dollenme ihtimalinden bahsetmedi bile.. o yuzden beni de listeden silebilirsiniz. Allah kimseye yasatmasin, hepinizin bebekleri cok saglikli olsun insallah cok zor ve aciymis maalesef isyan etmiyorum her seye sukur ama uzulmekten aglamaktan kendimi alamiyorum su an acimi yasicam. Insallah 1-2 ay sonra ne zaman nasipse anneler grubuna donerim saglikli bir bebekle sizi seviyorum kizlar kendinize dikkat edin, ara ara bakarim sizlere kucaginiza almak nasip olsun

Çok üzgünüm inşallah mucize olur üzülme diyemem çok üzüleceğine eminim. Üzüntünü de yaşaman gerektiği gibi yaşa. İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın en yakın zamanda

Yaa kaç saattir senden güzel haber bekliyordum Allahım sabır versin inşallah çok zor bir durum ama en kısa sürede kendini topla tekrar katıl sağlıklı şekilde inşallah

Insallah canim amin..
Yaa kaç saattir senden güzel haber bekliyordum Allahım sabır versin inşallah çok zor bir durum ama en kısa sürede kendini topla tekrar katıl sağlıklı şekilde inşallah
Maalesef canim, cok sagol cok uzucu.. amin insallah

Valla bende bi umuda tutunmuştum çok üzgünüm haftaya yine bizi de haberdar et. Özellikle aile dostunun dediklerinden sonra çok umutluydum hatta çok emindim bebeğinin seninle olduğuna. Rabbim tez vakitte toparlanma ve yeniden deneme gücü versin inşallah bir kaç ay içinde yeniden hamile olduğunu duymayı nasip etsin çokta alışmıştık sana da. Hep te bir kişi daha listeden gitmeden hep birlikte sağlıkla doğum yapalım diye dua etmiştim nasip. Dualarım seninle canım Allah gönlüne göre versin tez vakitte inşallah

Canım çok üzgünüm iyi haberlerle gelmeni umuyordum inşallah bu süreçleri hemen atlatırsın her şey yolunda gider inşallah yakın zamanda da güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle

öyle kuzum. Ben bazen sabah iyiyim diyorum şükür diyorum. Hop bi bakmıyorum akşam beter olmuşum ama yine de 2.trimester bi tık daha iyi. Enerji geliyor olayı bana gelmese de
O enerji bana ctesi günü geldi evi toparladım pazar günü tüm her yerim agriyordu sanki ham şekilde spor yapmışım gibi

Kuzum bu günümüze şükür demek kaldı Allahın bir bildiği var emin olKürtaja girmeden düşürücen dahada kötüsü ola bilirdi ben kürtajdan sonra kendime kaç ay gelemedim..Kendini toparla yeniden deneyerek hamile kalıcan Allahın izniyle

Hayır yaa güzel haberler bekliyordum umutluydumAllahım en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah çok üzgünüm acını hissedebiliyorum ve şuan sana sıkı sıkı sarılıyorum bize dilerim güzel haberlerle tekrar yazarsın

Muzlu süt denedim ben de öyle içtim kuzum
Ben öyle denedim benim boğazlar çok hassas soğuk su yazda bile içmiyorum..en son içtiğimde soğuk bile diğildi hemen boğazlar gitdi grip başlandı bende dedim aman boş ver birde yapmıcam sütü ısıtırsan hiç içemem

Oyyy canım benim öyle üzüldüm ki anlatamam. Ne desek boş dediğin gibi acı işte insan içinde bir kere hissedince böyle oluyor demek ki kendini en kısa zamanda toparlayıp ben gebeymisim demeni bekliyorum. Valla ben seni samimiyetini çok sevdim. Habersiz birakmadigin için de çok teşekkür ederim Allah'ım sana bir daha böyle bir acı yaşatmasın bir an önce sağlıklı bir gebelik nasip etsin kuzucum sen kendini çok soyutlama gel bizim gruba tekrar kafan dağılır belki.
Bir de kayinpederindi sanırım taa ilk cikan betandan anlamış aslında o geldi gözümun önüne
Biraz dinlen bir an önce bu süreci atlatmani diliyorum kuzum benim

Dedim sana ben canim. Ben boyle kan testlerinde kitlerle bakilan testlere falan tek labolaboratuvarda guvenmiyorum. Gozun aydin cok sevindim
Synova da yaptırdım baktınmı sonuçlarıma doğrudur dimi sonuca sence güvenebilir miyim

kanamam dün çok azdı bugün de çok şükür gelmedi. Doktor tedaviyi bitirdi 3 günlük bir tedaviydi zaten. Kanamam yarında olmazsa ultrasonla bakıp çıkışımı verecek inşallah. Dün çok şaşırdık hem kanama olup hemde kesenin büyümesine. Çünkü kanama sağlıklı keseyi rahatsız edecek bir yere ve boyuta gelmişti. Doktorda şaşkın bizde şaşkınız. İnşallah direnecek sağlıcakla. Yeni doğan katında kalıyorum, bebiş ağlamaları ninni sesleri falan geliyor. Umut oluyor :) kim bilir her bebeğin ne hikayesi var :)

Kuzum benim eminim en kısa zamanda mutlu haberlerle dönceksin.en sağlıklı en hayırlı şekilde Rabbim suan önce kalbine bedenine şifa versin dediğin gibi isyan etme buda senin sınavın en güzeliyle ödüllendircek inşallah Rabbim seni. O temiz kalbinden geçen her duan kabul olsun inşallah

Evet evet orda yatırıyorlar heyecanlı bekleyişler sesler duyuluyor gece yarısı yada ağlayan bebişler duyuluyor Rabbim umudunu daim etsin çok şükür artık hiç gelmemesine çok sevindim bugün artık bi güzel haber almaya ihtiyacımız vardı Allah isteyince herşey yoluna rayına giriyor inşallah tüm sorun bitmiş halde evinize dönersiniz bebişinle yarında haber ver son durumu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…