Ay muz da kokuyor bana. Onu da zorluyorum. Hepsini zorluyorum kuzum vallahi hiç isteyerek yemiyorumBirde muz..gebelikte hiç muz yemedim canım hiç istemedi..yumurtanıda unutuyorum yemeğe..zorla kendini ben kendimi resmen zorluyorum
Aynen muzu zorlayamıyorum ama malesef benAy muz da kokuyor bana. Onu da zorluyorum. Hepsini zorluyorum kuzum vallahi hiç isteyerek yemiyorum
Çok üzgünümKizlarSipser cesursavasci sacibelinde gulumsebebek Eldorin K kelebekimsi golden-snitch N Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Haftaya randevuna gel yine ama iyi haber bekleme muhtemelen kanaman olmazsa ilac veririz dusurmen icin dedi. Yani milyonda bir ihtimal gec dollenme ihtimalinden bahsetmedi bile.. o yuzden beni de listeden silebilirsiniz. Allah kimseye yasatmasin, hepinizin bebekleri cok saglikli olsun insallahcok zor ve aciymis maalesef isyan etmiyorum her seye sukur ama uzulmekten aglamaktan kendimi alamiyorum su an acimi yasicam. Insallah 1-2 ay sonra ne zaman nasipse anneler grubuna donerim saglikli bir bebekle sizi seviyorum kizlar kendinize dikkat edin, ara ara bakarim sizlere kucaginiza almak nasip olsun
Yaa kaç saattir senden güzel haber bekliyordum Allahım sabır versin inşallah çok zor bir durum ama en kısa sürede kendini topla tekrar katıl sağlıklı şekilde inşallahKizlarSipser cesursavasci sacibelinde gulumsebebek Eldorin K kelebekimsi golden-snitch N Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Haftaya randevuna gel yine ama iyi haber bekleme muhtemelen kanaman olmazsa ilac veririz dusurmen icin dedi. Yani milyonda bir ihtimal gec dollenme ihtimalinden bahsetmedi bile.. o yuzden beni de listeden silebilirsiniz. Allah kimseye yasatmasin, hepinizin bebekleri cok saglikli olsun insallahcok zor ve aciymis maalesef isyan etmiyorum her seye sukur ama uzulmekten aglamaktan kendimi alamiyorum su an acimi yasicam. Insallah 1-2 ay sonra ne zaman nasipse anneler grubuna donerim saglikli bir bebekle sizi seviyorum kizlar kendinize dikkat edin, ara ara bakarim sizlere kucaginiza almak nasip olsun
Insallah canim amin..Çok üzgünüminşallah mucize olur üzülme diyemem çok üzüleceğine eminim. Üzüntünü de yaşaman gerektiği gibi yaşa. İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın en yakın zamanda
Maalesef canim, cok sagol cok uzucu.. amin insallahYaa kaç saattir senden güzel haber bekliyordum Allahım sabır versin inşallah çok zor bir durum ama en kısa sürede kendini topla tekrar katıl sağlıklı şekilde inşallah
Valla bende bi umuda tutunmuştum çok üzgünümKizlarSipser cesursavasci sacibelinde gulumsebebek Eldorin K kelebekimsi golden-snitch N Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Canım çok üzgünümKizlarSipser cesursavasci sacibelinde gulumsebebek Eldorin K kelebekimsi golden-snitch N Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
O enerji bana ctesi günü geldi evi toparladım pazar günü tüm her yerim agriyordu sanki ham şekilde spor yapmışım gibiöyle kuzum. Ben bazen sabah iyiyim diyorum şükür diyorum. Hop bi bakmıyorum akşam beter olmuşum ama yine de 2.trimester bi tık daha iyi. Enerji geliyor olayı bana gelmese de
Kuzum bu günümüze şükür demek kaldı Allahın bir bildiği var emin olKizlarSipser cesursavasci sacibelinde gulumsebebek Eldorin K kelebekimsi golden-snitch N Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Hayır yaa güzel haberler bekliyordum umutluydumKizlarSipser cesursavasci sacibelinde gulumsebebek Eldorin K kelebekimsi golden-snitch N Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Ben öyle denedim benim boğazlar çok hassas soğuk su yazda bile içmiyorum..en son içtiğimde soğuk bile diğildi hemen boğazlar gitdi grip başlandı bende dedim aman boş ver birde yapmıcam sütü ısıtırsan hiç içememMuzlu süt denedim ben de öyle içtim kuzum
Canım hastaneye gitmiyorum burada özel kadın doğum var kendi kliğini ona gidiyorumHangi hastaneye gidiyorsun canım sen? Ben hala doktor arayışındayım ya
Oyyy canım benim öyle üzüldüm ki anlatamam. Ne desek boş dediğin gibi acı işte insan içinde bir kere hissedince böyle oluyor demek kiKizlarSipser cesursavasci sacibelinde gulumsebebek Eldorin K kelebekimsi golden-snitch N Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Aay Allah senden razı olsun çok teşekkür ederimDedim sana ben canim. Ben boyle kan testlerinde kitlerle bakilan testlere falan tek labolaboratuvarda guvenmiyorum. Gozun aydin cok sevindim
Synova da yaptırdım baktınmı sonuçlarıma doğrudur dimi sonuca sence güvenebilir miyimDedim sana ben canim. Ben boyle kan testlerinde kitlerle bakilan testlere falan tek labolaboratuvarda guvenmiyorum. Gozun aydin cok sevindim
kanamam dün çok azdı bugün de çok şükür gelmedi. Doktor tedaviyi bitirdi 3 günlük bir tedaviydi zaten. Kanamam yarında olmazsa ultrasonla bakıp çıkışımı verecek inşallah. Dün çok şaşırdık hem kanama olup hemde kesenin büyümesine. Çünkü kanama sağlıklı keseyi rahatsız edecek bir yere ve boyuta gelmişti. Doktorda şaşkın bizde şaşkınız. İnşallah direnecek sağlıcakla. Yeni doğan katında kalıyorum, bebiş ağlamaları ninni sesleri falan geliyor. Umut oluyor :) kim bilir her bebeğin ne hikayesi var :)Büyük parçalar yoksa korkma canım ben bu ikinci kese çıktığında değil de ondan öncekinde çok büyük parçalar düşürmüştüm ona rağmen dayanabildiği kadar dayanmıştı bebek. Hem boş olan kese büyüyüp hem kanama mı yapıyor. Okadar kanamaya bari yok olsa da sağlıklı keseye zarar gelmesinçok şükür canım inşallah tamamen kesilir. Hala hastanedemi kalıyorsun
Kuzum benim eminim en kısa zamanda mutlu haberlerle dönceksin.en sağlıklı en hayırlı şekildeKizlarSipser cesursavasci sacibelinde gulumsebebek Eldorin K kelebekimsi golden-snitch N Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Evet evet orda yatırıyorlar heyecanlı bekleyişler sesler duyuluyor gece yarısı yada ağlayan bebişler duyuluyorkanamam dün çok azdı bugün de çok şükür gelmedi. Doktor tedaviyi bitirdi 3 günlük bir tedaviydi zaten. Kanamam yarında olmazsa ultrasonla bakıp çıkışımı verecek inşallah. Dün çok şaşırdık hem kanama olup hemde kesenin büyümesine. Çünkü kanama sağlıklı keseyi rahatsız edecek bir yere ve boyuta gelmişti. Doktorda şaşkın bizde şaşkınız. İnşallah direnecek sağlıcakla. Yeni doğan katında kalıyorum, bebiş ağlamaları ninni sesleri falan geliyor. Umut oluyor :) kim bilir her bebeğin ne hikayesi var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?