Kbb doktoruna gittim ilaç yazmadı canım kim ilaç yazarsa da asla içme dedi. O yüzden acile gidip gitmeme konusunda tereddütteyim. Parol içiyorum sadece o dokunmuyormuş. Sirke de aklımda olsun çok teşekkür ederim
Kbb doktoruna gittim ilaç yazmadı canım kim ilaç yazarsa da asla içme dedi. O yüzden acile gidip gitmeme konusunda tereddütteyim. Parol içiyorum sadece o dokunmuyormuş. Sirke de aklımda olsun çok teşekkür ederim
Parol iç canım bizim içebileceğimiz tek ilaç parol aynı zamanda ateş düşürücü etkisi var. Doktorlar bana da öyle dedi ama artık olay sıradan bi gripten çıktı bende de vallahi antibiyotik verdiler kullanıyorum yani. 45 gündür faranjitim var her verdiğim kanda enfeksiyon görünüyor artık kâr zarar durumuna bakmak gerekiyor istersen tekrar git yada kadın doğumuna sor yazdır en garantisi
Kızlar siz zayıfmışsınız zaten ben 87 ile kaldım 88-89 arası gidip geliyorum 1bucuk kilo aldım sanırım aslında. Ama zaten kilolu kaldığımdan durum sıkıntı tartıda 90 görmek istemiyorum ama bi yandan da ha 89 ha 90 diyorum psikolojik sanırım
Parol iç canım bizim içebileceğimiz tek ilaç parol aynı zamanda ateş düşürücü etkisi var. Doktorlar bana da öyle dedi ama artık olay sıradan bi gripten çıktı bende de vallahi antibiyotik verdiler kullanıyorum yani. 45 gündür faranjitim var her verdiğim kanda enfeksiyon görünüyor artık kâr zarar durumuna bakmak gerekiyor istersen tekrar git yada kadın doğumuna sor yazdır en garantisi
Kızlar Carter's te outlet ürünlerde yüzde 15 indirim var. ben bugün ilk defa bişeyler aldım hamile arkadaşlarım var onların hediye paketlerinde kullanırım en kötü diye dayanamadım :)
Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben
Bende de xiaomi var canım hem süpürüp hem siliyor Wi-Fi özelliği var ev dışındayken de kullanıyorum. Ama bende 3-4 senedir var diğer arkadaşların dediği marka daha yeni ve daha kapsamlı özellikli olabilir bi incelersin
Bende de xiaomi var canım hem süpürüp hem siliyor Wi-Fi özelliği var ev dışındayken de kullanıyorum. Ama bende 3-4 senedir var diğer arkadaşların dediği marka daha yeni ve daha kapsamlı özellikli olabilir bi incelersin
Arçelik 900 KM S kullanıyorum canım 9 kiloluk tüm beyaz eşyam gri olduğu için böyle aldım arkadaşımın da Arçelik yanlış hatırlamıyorsam 910 KM beyaz. İkimizde memnunuz farkı beyazda nem sensörü var nemli çamaşır kalınca çalışmaya devam ediyor dolap kuruluğunda. Gümüş gride bu özellik yok. Benimkinde de kırışıklık azaltma var