2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben hayaimda ilk defa gobegim var
maşallah canım benim de böyle olmaya başladı. hamile pantolununu beden olarak nasıl aldın? ben bedebn karar veremedim

maşallah canım benim de böyle olmaya başladı. hamile pantolununu beden olarak nasıl aldın? ben bedebn karar veremedim
Canim 38 beden aldim ben.kalcaliyim cunku.suan payi var daha esnemek icin.ben ikinci el uygulamasindan aldim bikac tane..cok para dokmeyin bikac ay giyeceksiniz.

Canim 38 beden aldim ben.kalcaliyim cunku.suan payi var daha esnemek icin.ben ikinci el uygulamasindan aldim bikac tane..cok para dokmeyin bikac ay giyeceksiniz.
evet onu da düşündüm. dediğin gibi bi iki ay giyilcek. zaten bi iki kıyafet olsa yeter. döndürür döndürür giyerim

Be
Ya çok güzel düşünmüşsun kardeslerine tam suprizli olur

merhaba 19.09 da hastaneye gittiğimde 59,350 idim. şuan tam 62 kg yim. midem bulandıkça yiyorum meyve yemek ara öğün vs. ya normal mi daha 10+1 deyim

ben daha hamile kalmadan 3 kilo almıştım, görenler hamile misin diyordu haftalardır tartılmadım allah bilir kaç oldum. boyum 1.60, 52 kilo ile hamile kaldım

ben daha hamile kalmadan 3 kilo almıştım, görenler hamile misin diyordu haftalardır tartılmadım allah bilir kaç oldum. boyum 1.60, 52 kilo ile hamile kaldım
Benimde 1/60 canım 57 ile hamile kaldım 3. Gebeligim ama ilk bebegime 45 ile hamile kaldım 53 ile doguma girdim

Elektrik süpürgesini açsam yavaş yavaş bir şey olur mu ya sizce? Sizler yapıyor musunuz iş? Dayanıyorum çok kirlendi ev yerler de beyaz ne düşse belli oluyor sinirlerim bozuldu

Elektrik süpürgesini açsam yavaş yavaş bir şey olur mu ya sizce? Sizler yapıyor musunuz iş? Dayanıyorum çok kirlendi ev yerler de beyaz ne düşse belli oluyor sinirlerim bozuldu
Her hangi bir düşük tehliken yoksa yap canım bişe olmaz allahın izni ile

Riskli bir gebelik mi?riskli ise girisme hic. dinlen Degil ise sayet ben dip kose temizlik yaptim haftasonu, sorun yasamadim yoruldugunu hissedince dinlen, yavas yavas yap..

9. Hafta bitiminde ogrenmistim ama tabi ne zaman durdu bilemiyorum 8 in sonunda atiyordu 9 un sonunda gittigimde durmustu
Anladım canım bir sebebi var mıydı peki? Şu eve alınan kalp dinleme cihazını alsam iyi olacak sanırım insan tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…