Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben hayaimda ilk defa gobegim var
Canim 38 beden aldim ben.kalcaliyim cunku.suan payi var daha esnemek icin.ben ikinci el uygulamasindan aldim bikac tane..cok para dokmeyin bikac ay giyeceksiniz.
Canim 38 beden aldim ben.kalcaliyim cunku.suan payi var daha esnemek icin.ben ikinci el uygulamasindan aldim bikac tane..cok para dokmeyin bikac ay giyeceksiniz.
kuzum benim diger çocuklarda böyle şeyler yoktu ama bunda sadece eşim ve çocuklara süpriz olsun diye cinsiyet balonu alıcam öyle farklı bir şey düşünmüyorum birde şifreli mumlar gördüm yakıyorsun içinde oglumuz oluyor kızımız oluyor yazıyor çok hoşuma gitti onuda düşünüyorum
ben daha hamile kalmadan 3 kilo almıştım, görenler hamile misin diyordu haftalardır tartılmadım allah bilir kaç oldum. boyum 1.60, 52 kilo ile hamile kaldım
ben daha hamile kalmadan 3 kilo almıştım, görenler hamile misin diyordu haftalardır tartılmadım allah bilir kaç oldum. boyum 1.60, 52 kilo ile hamile kaldım
Elektrik süpürgesini açsam yavaş yavaş bir şey olur mu ya sizce? Sizler yapıyor musunuz iş? Dayanıyorum çok kirlendi ev yerler de beyaz ne düşse belli oluyor sinirlerim bozuldu
Elektrik süpürgesini açsam yavaş yavaş bir şey olur mu ya sizce? Sizler yapıyor musunuz iş? Dayanıyorum çok kirlendi ev yerler de beyaz ne düşse belli oluyor sinirlerim bozuldu
Riskli bir gebelik mi?riskli ise girisme hic. dinlen Degil ise sayet ben dip kose temizlik yaptim haftasonu, sorun yasamadim yoruldugunu hissedince dinlen, yavas yavas yap..