2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ikili test yaptırmıştım gerçi grafik çıkmıyor e nabızda doktora düşüyor sanırım yarın gidicem de bu şekil sonuçtan birşey anlaşılmaz değilmi

Eklentiler

• IMG_9418.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 58
Evet canım kağıda yazdirirsin pastaneye o kağıdı verirsin anlatırsın durumu, yakın arkadaşların vs olacaksa da arkadaşlarından birine verebilirsin o ilerletir süreci ben yapmayi düşünmüyorum açıkçası ama yapılınca böyle oluyordur herhalde

Kizlarr esime ulastim.dedim ogrenelim mi cumartesiyi beklemeden,teldenDayanamadik ogrendik cinsiyeti..Kiz bebisim olcak benimm
Yaa hayırlı olsuun sağlıcakla kucağına alırısn inşallah şimdi en merak ettiğim soru yumurtlama günü mü ilişki oldu öncesinde mi

Buda benim tam 11 haftalık göbüşüm kızlar daha öncede atmıştım megerse hepsi gazdanmış şimdi normale bindi
BEn de mide bulantılarından ekmeğe abanmıştım. Bu hafta sağlıklı beslnemeye başladım yavaş yavaş. Meğer benimki de bebek değil göbekmiş

Elektrik süpürgesini açsam yavaş yavaş bir şey olur mu ya sizce? Sizler yapıyor musunuz iş? Dayanıyorum çok kirlendi ev yerler de beyaz ne düşse belli oluyor sinirlerim bozuldu
Eşin yapsın kuzum. Çok yapma. İLk 3 ayı hele bir atlat garanti olsun.

Elektrik süpürgesini açsam yavaş yavaş bir şey olur mu ya sizce? Sizler yapıyor musunuz iş? Dayanıyorum çok kirlendi ev yerler de beyaz ne düşse belli oluyor sinirlerim bozuldu

Eşin yapsın kuzum. Çok yapma. İLk 3 ayı hele bir atlat garanti olsun.

Kızlar ben bugün işe gitmedim, terapi niyetine bayagi hard bir temizliğe giristim, ağır falan da kaldırmış bulundum

Yaa hayırlı olsuun sağlıcakla kucağına alırısn inşallah şimdi en merak ettiğim soru yumurtlama günü mü ilişki oldu öncesinde mi
Vallahi oncesinde ve hemen sonrasunda birliktelik oldu...ama şöyleki ovulasyon testi yapmistim ben o ay.ovulasyona gore de 4 gun erken yumurtlamistim.bebek 4 gun onde cikti..yani tam yumurtlama oncesi birliktelikten gibi duruyor

kızlar folidays başlatmıştı ilk gittiğim doktor günde 1 defa. 90 lı almıştım. şimdi yeni doktorum kasım başı daha yüksek devam edeceğiz dedi. günde 2 defa folidays kullan bitsin dedi. kullanıyorum ama şişe üstünde tavsiye edilen günde 1 doz diyor. kullanan yada günde 2 tane kullanan oldu mu folidaysi?

Hasta degilsen normal canım hamilelerin normal ateşi yüksek olur
Hastayım canım çok ağır grip geçiriyorum normalde 36.4 falandı dünden beri 37.5-38 arası çıkıyor acile gitmeli miyim bilmiyorum

Ben de folidays kullanıyorum ama yükseltmedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…