2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
merhabalar. Şişli kolan veya Türkiye hastanesinden güncel olarak fiyat alan arkadaşlarımız var mı paketler konusunda fikri olanlarınız var mıdır. ?

Hahah hayır olsun bakalım ne olcak çok heyecanlı valla bende rüyamda erkek görüyorum ve erkek hissediyorum ama yanılmada olabilir elbet çok merak ediyorum ama çok var daha

Hahah hayır olsun bakalım ne olcak çok heyecanlı valla bende rüyamda erkek görüyorum ve erkek hissediyorum ama yanılmada olabilir elbet çok merak ediyorum ama çok var daha
Ben de 2-3 defa erkek bebek gördüm hatta bir tanesi çok çok güzel bir bebekti bir defa cinsiyet partisi gibi bir şeye dahil olmuşum pembe peçete çekmiştim bugün de böyle gördüm çok merak ediyorum hangi rüyam çıkacak

Bakalim ne cikacak..bana etraftan hep erkek bebek olcak hissediyoruz falan dediler.ama ben icten ice kiz hissediyordum.eşim tam kiz babasi olacak naifliktedir.ona bir sevgili kendime de rakip doguracagimi biliyordumgecen hafta yanlislikla kizim diye bahsettim sonra uzuldum.dedim erkekse oglum uzulurkiz icin isimde bizim icin hazirdi erkek ismi henuz hic dusunmemistik yormadi bizi..ama neticede evlat yani kizi erkegi mi var..caniminizin parcasi..allah saglikli kucagimiza versinde gerisi boss

Ayy bende bende. Normalde tatlıyı çok severim ona rağmen hiç tatlı isteğim yok. Ama mandalina üzüm offf :) Nasıl güzell :)) bir de soğuk seviyorum oda sıcaklığında o kadar lezzetli gelmiyor. Acaba kız mı diye düşünüyorum bu aralar o yüzden

Bizim de çoğunluk sizin kızınız olur diyor ama bilmiyorum ben de tam net bir şey hissedemiyorum sanki bir cinsiyet söylesem içimden diğeri çıksa bebeğim uzulurmus gibi hayırlısı sağlıklısı hangisi ise o olsun ikisi de ayrı güzel bence de

Kesinliklee ikisinin guzelligi ayri..erkek bebekte annesine asik buyur. Allah basip etsinde insallah ikisinide tadalim

Ayy bi rüyamda doktor ultrasona bakıp kız diyor başka bi rüyamda kızmış cinsiyeti diyorum sonra başka bi gün cinsiyet partisi yapıyoruz mavi çıkıyor aaa erkek diyorum ikiz olsa anlıcam ama böyle olunca cinsiyeti hissetmekte zor kızımda yalnızca bir kez rüya görmüştüm pembeye sarılmış bebek hastanede yeni doğmuş kız demiştim kız çıktı ama bu sefer bisürü karışık rüya

Valla benim de öyle ilk hamileligi öğrendiğimde erkek bebek emziriyordum, sonra 3-4 yaşlarında bir erkek bebek gormustum ruyamda, bir başka rüyamda o kadar güzel bir erkek bebek gördüm ki yeni doğum yapmışım, diyorum bu çocuk aynı filmlerdeki 3-4 aylık bebekler gibi (hep yeni doganlar kocaman oluyor ya ) sonra bir cinsiyet partisinde pembe peçete gördüm. Başka bir rüyamda çok ileriki yılları gördüm bir oğlum bir kızım vardı oğlum abiydi bugün de böyle ultrason yorumu gordum işte ogrenesiye kadar hep böyle olcak galiba

İşte insan da neye yöneleceğini şaşırıyor karmakarışık rüyalar o gün hangi ihtimali düşünüyosak gece onu mu görüyoruz nedir hayırlısıyla şu cinsiyetleri öğrenseydik te rüyalar bizi bi salsaydı

Ya şu yüzük testi çok saçma geliyordu ama yine de eğlencesine deneyeyim dedim çok şaşkınım yüzük nasıl dönüyor başka bir zemine tutuyorum yüzüğü tık yok karnıma tutuyorum yüzük hakaret etmeye başlıyor manyetik alan mi ne bu bilimsel açıklaması ne bunun

Ben geçen gün rüyamda cinsiyeti kız olarak öğrendim. Tek rüyam bu. Valla çok heyecanlıymış bu işler:) Dilime de vuramıyorum ya değilse diye

Hahahaha bu çok iyiydi ben başka zeminde demememiştim şimdi duyunca ilginç geldi ben acaba kendim mi sallıyorum diye başkasına yaptırdım ciddi ciddi heraket ediyor

Hahahaha bu çok iyiydi ben başka zeminde demememiştim şimdi duyunca ilginç geldi ben acaba kendim mi sallıyorum diye başkasına yaptırdım ciddi ciddi heraket ediyor
Ben de kendim mi salliyorum diye masanın üstüne tuttum yok yani karnımdaki gibi dönmüyor daireler çiziyor yüzük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…